received_2206846669568947.jpeg 242,86KB 0 Parsiųsta kartų
hm, aišku tu pati megzt nemoki ir ko gero net siūlų neturi
ale tai kai atspėjai
Teks, Katuk, laukti kito swapo ir tikėtis, kad aš tave gausiu - mielai numegzčiau .
Labai graži mergaitė su gražia suknele
Ristina, kokius rusiškus žiūrėjai. Man irgi visai nieko kartais būna...peržiūrėjau tavo žiūrėtą "Čelnočnicy"
kažkada , kai vaikas buvo mažas , per LRT rodė kažkokį, lyg Faleriu šeima. Na toks, vangokas, bet, atsimenu, irgi herojai, kaip Kerpena sakė, patraukia, ir vis tiek žiūri, nors lyg ir nėr ko žiūrėti.
Man depresija. Beveik visus jūsų aprašytus serialus mačiau...
Dar toks neblogas The affair.
Labai geras bet toks žiaurokas ir su nevaikiškom scenom Power.
Dar patiko Mistresses, bet būtinai UK variantą, nes yra dar USA, tai tas š...
Labas
Galvojau, kad tiek daug nereikės skaityti, turbūt geras 2 valandas skaičiau, kad pasivyčiau. Kolegės šiemet labai krito nuo gripo, tai teko pavaduoti, tai jau į namus grįžti tik kristi ir miegoti, na tikėkimės nuo pirmadienio grįš viskas į senas vėžias.
Mano geriausia draugė išeina į kitą darbą, tai graudenuosi kiekvieną dieną...
Ramintas sveikinimai
Gražiai primezgusios, dabar kad neužmirščiau visų įvardinti.
Liniukos marguolis žaismingai ir dailiai atrodo
Šilingės boxio spalvytė labai tinkanti ir atlikimas/kritimas labai dailus
Lusasitos suknelė gražios žalios spalvos
Ristinos darbai tai be mano komentarų Nežinau kaip taip įmanoma
Abelo žaisliukai labai mieli ir šilti
Nitės apyrankė ir katukas Keičiasi mūsų Nitė Žaisliukai pradeda patikti
Olaivos parodytas kampukas tokios nerealiai gražios spalvos, kaip gražiai raštas matosi ant jos
Niuma, aš iš tų siūlų esu mezgusi (panašių), tai iš 100gr, savo kojinėms tik 35 gramus sumezgiau
Kas dar? Ai, apie svorį kalbant man sakė, sulauksi 40, sulėtės medžiagų apykaita, atsiras pilvukas...tai matyt, dar nesulaukiau aš to 40
Sveikos,
Man irgi depresija. Ir serialus visus gerus mačiau ir megzt nežinau ką, ir savijauta pradeda vargint, tai mušu bimbalą po namus...
Apie svori... Visada sakydavau, kad man reik stipriai susiimt, kad numezt svorio... Ir nukrisdavo vos keli kg. Jaučiu nieks netikejo, o dabar ir pati netikiu, kaip tiek mazai ir sveikai valgant galima tiek pat svert
Sveikos,
Ristina, man ir labai gerai susižiūrėjo ir mergytė ir sarafaniukas, tik kaži ar manoji įvertintų, jau toks nenulaužiamas galvosūkis ji... Šiandien mokyklos fotografui apsirėdė mano megztąjį raudonąjį kudlių, nors iki tol vos ne pusantrų metų jį ignoravo, dabar, kai jau beveik išaugtas, pasidarė mėgstamiausiu, hrrrr. .
Ristina faina mergaite ir mezginys, bet man irgi kliuna iškirpte, kazkaip daro suaugeliška ta ruba. ..
Šiandien siūlinej mačiau gražius ir gerus siulus, bet stengiaus nepamiršt savo bibliotekos dydžio ir susilaikyt
šarange nu tai vadinas teisingas tavo svoris ir nėr ką mest ten tau jei nekrenta teisingai valgant
Teisingas butų - 10 koks buvo iki vaikų, arba nors dar - 5, koks buvo po 1 vaiko
Man regis organizmas geriau zino