Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Baisiausia, ką esu supratus, kad iš tiesų su metais (kaip pensinykės kalba) lėtėja medžiagų apykaita. Tai va toks šokas mane ištinka ties kiekvienu dešimtmečiu nuo studijų laikų, kai suprantu, kad valgydama tiek pat pradedu pilnėt.

jautri mano tema :D  su amžium ne tik apykaita lėtėja, apskritai sveikata paveda netikėčiausiose vietose

Atsakyti

prisiminiau dar serialą su Ibelhauptaitės vyru: Babilonas (viešbutis toks:D

Atsakyti

va va, Ristina  priminė teisingai. Prisiminiau, kad iš F raidės tas originalus pavadinimas, kažkokius vizualiai panašius bandžiau vest guglui, bet jis nesuprato mano minties :)

Daktarės Kvin, man atrodo irgi esu mačius vieną  kitą seriją ir daktaro Hauso, nes vyras vienu metu žiūrėjo. Bet čia neskaitau žiūrėjimu. Grey anatomiją ir Kaulus mano kai kurie vaikai žiūrėjo.  Grey anatomiją buvau jau vienu metu bepradedanti žiūrėti, bet pamačiau, kad ten 11 ar 12 sezonų ir dar paskutiniai nebuvo išversti, nes dukra angliškai žiūrėjo, tai ir nepradėjau

Atsakyti

Nusiburokėlinau plaukus, nusipiešiau veidą, sėdžiu metinėj konferencijoj. Po nublondinimo raudona spalva trumpai laiko, tai gražią burokėlių spalvos kaukę nusipirkau ir vis atsišviežinu, nes jsu ryža būčiau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 08 vasario 2019 - 12:54

sakai jei ne į skrandį, tai bent ant galvos :D

Atsakyti

geležies kiekį kelia :lol:

Atsakyti

Starost ne radost :). Įgavus proto, pasirodo, juo ir naudotis jau reikia :).

Dantys sutaisyti, kur bent kiek galima buvo prikibti, skausmai nesibaigė, jie klaidžiojantys ir užeina, kada nori. Panašu, kad reikės kapą nakčiai darytis, gal tiesiog jautrumas nuo nuvalgymo ir dantų griežimo...

Būtų buvę įdomu pašnekėt su dantiste apie siūlus, bet isšižiojus prikimšta burna nelabai galėjau savo išminties tuo klausimu pademonstruoti :). Ji mezganti, vyrui megztinį dabar pradėjus.

Atsakyti

Mane tai neurologe sian pagyre kad graziai apmezgus save ir vaika

Nedrisau paklaust ar jinai irgi mezga bet paprastai  nemezgancios ta vaiko megztini ir sita mano sukne pirktiniais daiktais palaiko

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 08 vasario 2019 - 13:57

Gražios kojinės :bigsmile:Priedas  s250.png   165,68KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

katukiškos :)

Atsakyti

o tai kas man numegs?

Atsakyti

hm, aišku tu pati megzt nemoki ir ko gero net siūlų neturi :D

Atsakyti