Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos :)

Ristina, o kodėl mažiau rodyti? Ir mergaičiukė, ir mezginys - gražūs.

Mano tvidinukas nepavyko ties kaklu (reikėjo daugiau išimti), bet labai smagiai susiuvau sagas, ir gal ilgų rankovių nemegsiu. Dukra paklausė, ar galės ir ji nešioti (patiko plonas šiltumas).

Maži žingsniukai - vakarienes pasidariau vienos lėkštės. Be arbatos prieš/po/per vakarą, kai prie arbatos sugriaužiu belekiek vandelių. Jaučiuos verta sulieknėti iki idealaus svorio na, maždaug per savaitę. Gerai - per dvi. Ber protas sako, kad duokdie per metus...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 08 vasario 2019 - 10:55

Nežiūriu serialų. Po informacijos 1 seriją kai kurių mačiau.

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Lace,kam tau ta lėlytė? ten gal Vudu? :D

Gera mintis  :D Šiaip gi sakiau - man tos lėlės visai nereikia, bet matyt reikia kažkokio naujo iššūkio.  :unsure: Tai vat ir žaidžiu.

Abelo, pasiprašyk FB į grupę Auksarankės mezgėjos, matyt neatidaro nuorodos, nes uždara grupė. O jei nenori į grupę, sakyk, tiesiog persiųsiu tau aprašymus  :) Tik kažkaip apsižiūrėjau, kad tavęs nei Fb drauguose neturiu, nei Viberyje (nors tikrai turėjau).  :unsure: Parašyk kokius kontaktus AŽ.  :4u: 

Nite, faini tavo karoliukiniai pažaidimai.  :wub: 

Ristina, aš tokį estetinį malonumą patiriu žiūrėdama į tavo nepriekaištingą apdailą  :wub: 

Atsakyti

uoj gadget gerai tu verta čia jauties

aš tai nesijaučiu, musėt todėl ir nelieknėju nu niekaip

per savaitę pirmyn, per savaitgalį atgal

nu bet jei tik tiek ir stovėtų vietoj būt gerai, o jis zaraza augt nori (o aš tai bandelių nevalgau)

Atsakyti

na..k tuos lieknėjimus, man dar žiema :B

Atsakyti

aha o paskui vasara taip ir neateis kol visos norinčios nesulieknės :D

Atsakyti

aha o paskui vasara taip ir neateis kol visos norinčios nesulieknės :D

tai gerai, nebus jokio streso dėl to svorio :D

Atsakyti

ir galėsim vilnonius megztinius nešiot...gal ir gerai :)

Atsakyti

Ot storulės sušneko :).

Atsakyti

Ot storulės sušneko :).

kiekviena gazelė gali tapti karve, bet ne kiekviena karvė -  gazele.

Liaudies išmintis

Atsakyti

Baisiausia, ką esu supratus, kad iš tiesų su metais (kaip pensinykės kalba) lėtėja medžiagų apykaita. Tai va toks šokas mane ištinka ties kiekvienu dešimtmečiu nuo studijų laikų, kai suprantu, kad valgydama tiek pat pradedu pilnėt.

Atsakyti

Serialai...
Nespjaunu į rusiškus. Man patinka. Artimi posakiai, bajeriukai, kultūra.

Dar iš nepaminėtų užsienietiškų - "Breaking bad"
Norvegų "Mamona", "Modus", "Killing", kur Kerpena neatsiminė orig.pav. "Frikjent", lyg Alibi.

Dar kažkoks buvo apie moterį kuri į valdžią ėjo :rolleyes:

Atsakyti