Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

labas

suspėjom dar tyrimuką šiandien padaryt, atlėkiau darban, tuoj pilatesas, pietūs, tada kavos ir beveik namo :D

apie serialus

aš vis nesugebu kai kurių net įdomių iki galo sužiūrėt

o atsimenat kaip visos žiūrėjom tą ispanų apie internatą, jau net neatsimenu kaip vadinosi dabar :)

tą tai sužiūrėjom su MB

labai buvau ant svetimšalės užsikabinus, bet pabaigiau 2 sezonus o 3 kažkodėl atidėjau ant paskui tai ir nebaigiau, bet gal dar žiūrėsiu

Dauntono abatijos irgi nesužiūrėjau, kažkaip man ten veiksmo pritrūko ar kas

o šiaip patiko Laisvės kaina, bet irgi nebaigėm, nes kartu su šeima žiūrėjom kai aš kalėdiniam vakarėliui ruošiausi :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 08 vasario 2019 - 10:34

Restar, jau čia ant išdžiuvusių miegojo. 

Atsakyti

Gausi Niuma ir Ripsui kojines megzti, miegojimui :)

Atsakyti

Na, va, ačiū Kerpenai už apžvalgą. Aš Karūną lyg irgi pasižymėjus, kad gal reikėtų pažiūrėti, bet dabar suabejojau. O niūrių ar nervus tąsančių man nereikia. Gyvenimas ir taip sudėtingas. Mezgant su malonumu ir filmų malonių -vaizdais, ar aktoriais, ar siužetu norisi. Kai labai jau dramatiški, tada aš net megzt negaliu. Man Downtowno abatija irgi labai patiko. 

Atsakyti

Ristina, tikrai labai gražu :wub:

katuk, pati nemažiau atsiminei

ekspromtu gavos :D  tiesiog paskaičiau ir supratau, kad nepamenu, o paskui vieną prisiminiau ir paneslo :D

Ristina, nu gražiai, tik spalva tokia visai neaktyvi :D

Niuma, geriau rodyk be tų kleckų :D  kažko jie man negražūs :D

Atsakyti

ai dar vieną atsiminiau serialą užkabinusį, rusų, kilmingųjų mergelių institutas :)

Atsakyti

Ristina toks netikėtas suaugėliškas rūbas sakyčiau, tai net mergina oho kokia rimta madam atrodo

Atsakyti

Karūna, tai kaip tik toks karališkai lėtas. Pabandyk, gal čia tik man skaudžiai žiūrėjosi.

Atsakyti

Ristina, tu sakai aktyvi, o man ta mergaitė be galo primena mano vienos giminaitės dukrą, nu tokia panaši, tai ji rami ramutėlė, tokią ir čia matau :). Gražutė mergaitė, praktiškas rūbas. Mano akim tai gal čiut čiut, kokia pora cm per gili iškirptė.

12 val reikės eiti danties taisyt. Pinigų neturiu. Galiu pėsčia nueiti iki degalinės bankomato ir iki dantų gydytojos, bet jauste jaučiu, kad bus man perdaug ėjimo, nors ir ranka viskas pasiekiama. Turbūt važiuosiu....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 08 vasario 2019 - 10:48

pamiršau dar Daktaras Hausas

dar tokia Daktarė Kvin berods :hmm:

Atsakyti

Niuma, geriau rodyk be tų kleckų :D  kažko jie man negražūs :D

Kleckai balti. Dėl to negražu :D juodo larekso nebuvo, kai pirkau. Raudono aš nenorėjau.

Atsakyti

Dar žinau, daug kas Grei anatomiją žiūrėjo, ar kažkaip panašiai. MAno sesė labai buvo užsikabinusi :)

Atsakyti