aš jau įdomiu serialų neberandu... vis po kokį filmą susigraibau nematytą,geriau mezgasi,kai kas fone burba
neseniai buvau pradėjus žiūrėti Russian Doll, bet kažkokie reikalai vis trukdė, priebėgom žiūrėjau, MB vienas sužiūrėjo. toks ne moteriškas šiaip jau, bet siužetas ne visai įprastas, gana trumpas, tai labai nesunervino , nors šiaip man tokie ne itin patinka, kur atviros scenos, riebūs žodeliai ir pan.
labas rytas
atrodo užbaigiau Merigold. liko siūlų sukaišiojimas ir skalbimas. rankovės tokios gavos patrumpintos ir dar tiuninguotos nors vaizdas pusė velnio, bus matyt galutiniam rezultate.
ir kažkotais šiandien visai nenoriu galvot, kas toliau
Aš tai kai labai noriu ką nors pažiūrėti megzdama, kai kada ir prie jau žiūrėtų grįžtu. Nors šiaip tai ne taip jau daug jų mačius, matyt dar rasčiau įdomių. Bet nežinau kaip išsirinkti. .
tai ir imdb siūlo panašius,visad pasinaudoju jų rekomendacijom
IMG_20190208_090142_medium2.jpg 112,21KB 0 Parsiųsta kartų
Niuma, katinas neprilipo?
Numa, tikras ripsas šioje nuotraukoj labai gerai matosi.
Permečiau dabar galvoje, kokius serialus mačius esu.
Aišku jaunystejė mačiau Vergę Izaurą, Ir turtuoliai verkia. Kažkiek serijų Santa Barbaros, kažkiek serijų Be namų negerai. Ir dar Namelį prerijose, net nežinau ar visą.
Paskui sąmoningai buvau metus žiūrėt, maždaug nuo to laiko, kai vyriausiam sūnui buvo 2 m.
Ir ne taip seniai, vėl įtraukė šitas liūnas.
Tai dabartiniais laikais mačiau:
Dauntono abatija . Man serialų serialas. Ne kartą mačiau.
Karūna. Sūnus sudomino, sako, jei patiko Dauntono abatija, tai žiūrėk šitą. Aišku man jis kitoks. Gan skaudžiai žiūrėjos. Dar tik 2 sezonai. Neaišku, kaip toliau atrodys, nes sako, kad 2 sezonu pakeis aktorius.
Ten kur namai. Jau rašiau, kad būtų tobuli du sezonai, kiek pakoregavus antro pabaigą, bet ir toliau žiūrėjos.
Velvet Man per daug emocijų ir problemų lygioj vietoj. Šiaip įdomus, bet labai tąsantis nervus, antrą kartą žiūrėt netraukia.
Tiltas. Patiko, nors ir niūrokas. Atsiliepimuose skaičiau, kad kai pasikeitė pagrindinis herojus vyras neliko žavesio, bet man tai patiko ir sezonai su antruoju herojumi.
Kažkoks norvegų serialas, buvo čia aptartas, niekaip pavadinimo neprisimenu. Baisiai niūrus, tikrai nenorėčiau dar kartą žiūrėti. Apie vyrą, kuris po daug metų grįžta į savo gimtąjį miestelį, kur jaunystėje buvo įtariamas nužudymu.
Du dideli detektyviai serialai panašūs savo idėja ir vystymosi eiga
Mentalistas
Kastlas
Mentalistas buvo gal pirmas serialas į kurį įsitraukiau po to daugelio metų tarpo. Vaikai pradėjo žiūrėt ir aš pamačius kelis epizodus lankstydama tame kambaryje skalbinius, užsikabinau. Nors ir detektyvas ir daug baisų dalykų, bet turi ir daug žavesio kažkokio lengvumo. Iš tų kur vis pasileidžiu kokią seriją, kai norsi ką nors pamatyti, o nežinau ką. Kastlas nors ir panašus. taip netraukia, kartą peržiūrėjau ir daugiau nenoriu
Dar žiūrėjau The Guardian, vien todėl kad pagrindinis Mentalisto aktorius ten vaidina. Prastesnis, bet irgi žiūrimas. Lietuviškai jo nėra, žiūrėjau rusiškai.
Šią minutę tiek prisiminiau, gal dar ką užmiršus esu.
ojazau, Kerpena, nu bet ir atmintis tavo....
man iš detektyvinių žiūrisi tie visokie apie Holmsą: Elementary, Sherlock, dar kažkoks buvo.
kultinis ir geras : Nusivylusios namų šeimininkės
žiaurokas, bet visai nieko: Tarnaitės pasakojimas
patiko: Jaunasis popiežius
toks biškį pasiklydęs: Beitso viešbutis
ne pats geriausias: Geras daktaras
visai įtraukiantis: Svetimšalė
iš teisinių: Kostiumuotieji ir gera žmona
politinis, bet pro liubov ir visai nieko: Skandalas
čia mano atmintis ir baigėsi
Truputis vaizdų
stengiuos kuo mažiau rodyt, bet čia man laabai gražu sunku susiturėt
Mergina drąsi, bet dar labiau aktyvi. Buvo ką veikt ją sugaudyt
1.jpg 132,04KB
0 Parsiųsta kartų
2.jpg 129,39KB
0 Parsiųsta kartų
3.jpg 117,29KB 0 Parsiųsta kartų 4.jpg 183,09KB 0 Parsiųsta kartų
5.jpg 251,83KB 0 Parsiųsta kartų
Ristina, tikrai labai gražu
katuk, pati nemažiau atsiminei
Laba diena,
Nitės perlai ir katinai
Aš serialų šiuo metu nežiūriu ir jau seniai ką bežiūrėjus esu. Tirbūt paskutinis, jei ne vienintelis tais jau naujaisiais laikais, tai Dingę. Su vyru žiūrėdavom.
PAskui visai televizrių pamiršom.
Tiesa, dabar su Rusne Džesiką Flečer pažiūriu ką nors veikdama. FAinas man toks lengvas, juokingas
Iš seniau tai tuos, kur išvardino Kerpena žiūrėjus. Vergė Izaura, Be namų negerai (labai gailėjau, kai nutraukė, vis žadėjau susirast ir tęst, bet taip ir išblėso entuziazmas). Dar labai patiko Felisitė. Irgi žadėjau susirast. Žiūrėdavau, kai pirmas vaikas buvo gimęs turbūt.
Iš minėtų noriu pažiūrėt Dauntono abatiją, nes tikrai visi, kas žiūrėjo, gerai atsiliepia. Bet kada prisiruošiu, tai nežinau