Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka, kam čia ką gero padarei, kad taip įvertino?

Atsakyti

Restar,  nežinau ar yra. O vadinas Senų senovėje

Liniuka,  ko pridirbai? :D​ 

Atsakyti

Ai čia mano "mylimiausia" kolegė per metinį pokalbį man pasakė :D​ 

Atsakyti

O tai ana tavo vadovė yra ar jūs čia su visais kalbatės?

Atsakyti

Diddarbį padariau- pagaliau vaikus nufotkinau (telefonu) ir supildžiau formą lengvatiniams bilietams visuomeniniam transportui. Galės 3 metus už 3 eurus važinėti kiekvienas.

Atsakyti

Ačiū, Rasyte, turbūt tas. Patiko tau? Seseris irgi visas žiūrėjai? Man tas tobulai mezgiminis, gali visai nežiūrėdama jį klausyt. 

Katuk, o kaip lietuviškai? Yra Lt? 

Aha, ziurejau seseris, patinka man ispanu kalba :wub:

Atsakyti

Aš Liniukos draugė šiandien - gavau "pastabėlę"... iš šiaudo vežimą priskaldė įsižeidusios tetos... nesmagu...

Lace, lėlė įdomi, tik man nuorodos kažkodėl neatidaro kur ten ją neriat :( gal gali pakartot kokiam mesengery?

Atsakyti

O tai ana tavo vadovė yra ar jūs čia su visais kalbatės?

Aš jos vadovė :D Sakė kad jos neginu prieš kitus. Nu ale jei manęs klausytų, tai niekas ir nepultų :B Kaip gerai, kad šiandien paskutinis pokalbis. Rytoj turiu savo pokalbį ir bus šita nesąmonė baigta :B​ 

Atsakyti

A tai pfff

Pavaldiniu klausyt nebutina gi 😆

As supratau kas mano rankoms-kai mezgu  neskauda, skauda kai nemezgu

Tai turbut lomkem vadinasi 😆

Atsakyti

Abelo, tu turbūt FB toj grupėj neprisijungus, dėl to Lace nuorodos nematai.

Pabaiga vienam. Dar kitam mėlynas dryžuotas liko pagamint ir visi vaiksi turės kojines. Tik kažkodėl pagal sunaudotą kiekį, panašu, kad galiu dar vienas numegzt iš to 100 g.

Priedas  IMG_20190207_222850_981.jpg   107,5KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Oi, kaip ačiū už "Ten, kur namai" - labai man tinkantis serialas, 3-is serijas spėjau pažiūrėt  :wub: . Net ir mezginių matosi :).

Atsakyti

Labas rytas,

Restar, kaip tik neseniai peržiūrėjau Ten kur namai visus sezonus. Kažkada buvau  žiūrėjus, kai dar ne visas buvo. Man tai jis toks pakankamai tobulas iš pradžių. Buvo galima  du sezonus užbaigti ir toks būtų likęs, bet kadangi matyt norėjo tęsti, tai reikėjo sukurti kažkokią intrigą, tai nuo antro sezono galo man  kai kurie įvykiai labai jau iš fantastikos srities pasirodė. Nors šiaip žiūrėjos visas ir toliau. Matyt kažkaip susigyveni su herojais, norisi žinot, kas bus toliau.

Atsakyti