Koks katuuuuukas. kur tokie veisiasi ?
Stalčiuj radau
Nite, o tu dar klausei iš kur auskarai mano. Pati puikiai susivert gali
Ne galėjime problema o turėjime iš ko
daznai su mb i depa vaziuojam, reiks iki to skyrelio kitam pardes gale man nubegt, kol jis visokius varztukus rankiojasi. o tai dideliu puzzliu skyrelis jau prasluotas dukra dziaugiasi . siulus apziurejau, bet drakius nei blakstienom nekrustelejo .
nu bet markerio susiverimo recepto tai man reiktu . visiska tundra sitokiuose reikaluose
Aš, tundra, nei Depo buvus, nebūčiau pagalvojus, kad ten ir ko rankdarbiams galima rasti. Reikia kada ekskursiją pasidaryti, ale bet toli nuo manęs abu.
Vėrimui mano abi rankos kairės. Aišku, nebandžiau, bet šiek tiek save pažįstu. Nei suopračio turiu, nei smulkių kruopščių darbelių sugebu. Ai, tam vyras yra, jeigu ką sugalvoju.
Baigėsi mano serialas. Priklausomybė išsivystė, kai 485 serijos buvo... Lyg naują LRT pratdėjo, bet dar nežinau, ar užsikabliuosiu, laikotarpis daug arčiau dabarties. O man, pasirodo, patinka tos senovinės, kostiuminės dramos. Gal kas ką žinot parekomenduoti? Nenoriu jokių detektyvų, tik gyvenimiškų ir ne kokių bjaurių, bet su gražiais žmonėms ir biškį gal idealizuotų (ala kaip Namelis prerijose ), nes niekaip nepavyks be vaikų žiūrėt.? Be kostiuminių dramų man dar patiktų kokie kaimiški, šeimyniški. Žinau, kad buvot minėję ir net buvau susiradusi, kažkokį, kur gal Australijoje kaime veiksmas vyksta, bet viskas liko senam kompe, ničnieko neatsimenu.
Laukiu sekančio prašviesėjimo akyse, tam, matyt, reikėtų vėl vaistų kalt...
Laba
Baigėsi mano serialas. Priklausomybė išsivystė, kai 485 serijos buvo...
Žinau, kad buvot minėję ir net buvau susiradusi, kažkokį, kur gal Australijoje kaime veiksmas vyksta, bet viskas liko senam kompe, ničnieko neatsimenu.
.
Seserys baiges
O australiskas serialas "a place to call home". Ziuriu padaugejo sezonu, reikes ir man paziuret.. kada nors