Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Koks katuuuuukas. kur tokie  veisiasi ? 

Stalčiuj radau :lol:

Nite, o tu dar klausei iš kur auskarai mano. Pati puikiai susivert gali :)

Ne galėjime problema  :ax: o turėjime iš ko :mirksiukas:

Atsakyti

Nite, pažiūrėk, gal YRA STALČIUJE?

Atsakyti

Nite, pažiūrėk, gal YRA STALČIUJE?

Nėra :mmm:

Atsakyti

o aš šitą sakiau kai algą gausiu eisiu į depo

tenais mačiau rankdarbiu skyrely yra visokių dalykiukų ir papuošalų gamybai ir t.t,

nu tai, pasimėginsiu bent kokį markerį pasidaryt  va :)

Atsakyti

daznai su mb i depa vaziuojam,  reiks iki to skyrelio kitam  pardes gale man nubegt, kol jis visokius varztukus rankiojasi. o tai  dideliu puzzliu skyrelis jau prasluotas :unsure: dukra dziaugiasi .  siulus apziurejau, bet  drakius nei blakstienom nekrustelejo . 

nu bet  markerio  susiverimo  recepto tai man reiktu . visiska tundra sitokiuose reikaluose :unsure:

Atsakyti

nu bet  markerio  susiverimo  recepto tai man reiktu . visiska tundra sitokiuose reikaluose :unsure:

Kai tokį rasi, ir mum paviešink  :D

Atsakyti

Aš, tundra, nei Depo buvus, nebūčiau pagalvojus, kad ten ir ko rankdarbiams galima rasti. Reikia kada ekskursiją pasidaryti, ale bet toli nuo manęs abu.

Vėrimui mano abi rankos kairės. Aišku, nebandžiau, bet šiek tiek save pažįstu. Nei suopračio turiu, nei smulkių kruopščių darbelių sugebu. Ai, tam vyras yra, jeigu ką sugalvoju.

Baigėsi mano serialas. Priklausomybė išsivystė, kai 485 serijos buvo... Lyg naują LRT pratdėjo, bet dar nežinau, ar užsikabliuosiu, laikotarpis daug arčiau dabarties. O man, pasirodo, patinka tos senovinės, kostiuminės dramos. Gal kas ką žinot parekomenduoti? Nenoriu jokių detektyvų, tik gyvenimiškų ir ne kokių bjaurių, bet su gražiais žmonėms ir biškį gal idealizuotų (ala kaip Namelis prerijose :) ), nes niekaip nepavyks be vaikų žiūrėt.?  Be kostiuminių dramų man dar patiktų kokie kaimiški, šeimyniški. Žinau, kad buvot minėję ir net buvau susiradusi, kažkokį, kur gal Australijoje kaime veiksmas vyksta, bet viskas liko senam kompe, ničnieko neatsimenu.

Laukiu sekančio prašviesėjimo akyse, tam, matyt, reikėtų vėl vaistų kalt...

Atsakyti

Laba :4u:

Baigėsi mano serialas. Priklausomybė išsivystė, kai 485 serijos buvo...

Žinau, kad buvot minėję ir net buvau susiradusi, kažkokį, kur gal Australijoje kaime veiksmas vyksta, bet viskas liko senam kompe, ničnieko neatsimenu.

.

Seserys baiges :unsure: 

O australiskas serialas "a place to call home". Ziuriu padaugejo sezonu, reikes ir man paziuret.. kada nors :huh2:

Atsakyti

as irgi Depo dar nebuvau. Vienas labai toli, kitas kad ir arciau, bet labai nepatogiai pasiekiamas...

Atsakyti

Restar,  ne kostiuminis,  labiau pasakos tipo,  bet tiktų ir vaikam ir mezgimui Once upon a time

Atsakyti

Ačiū, Rasyte, turbūt tas. Patiko tau? Seseris irgi visas žiūrėjai? Man tas tobulai mezgiminis, gali visai nežiūrėdama jį klausyt. 

Katuk, o kaip lietuviškai? Yra Lt? 

Atsakyti

O koks jubiejinis puslapis :rolleyes:

Man tai kuo šiuolaikiškesnis serialas, tuo geriau. Bet į kitą pusę irgi nemėgstu. Žodžiu veiksmas 2018 pats tas :D

Šiandien sužinojau, kad manimi negalima pasitikėt :D Ot :D​ 

Atsakyti