Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Soli, mano mezgimo laisvumas reguliuojamas virbalų numeriu  :rolleyes:. Tai yra, jei noriu laisviau, imu storesnius virbalus, jei noriu tvirčiau, imu plonesnius. O šiaip pastebėjau pagal pvz. Drops etiketėse ir aprašymuose nurodomus tankumus: mezgant pavyzduką akių skaičius taip ir atitinka ten nurodytais virbalais. Jei nurodyti keli numeriai, tai dažniausiai man  tinka storiausieji iš nurodytų  :B.

Skaitau. Receptų knygas. Nes, pasirodo, kai jos tiesiog guli dailiai sau virtuvės lentynoje, tai užsimiršta, kokio gerumo receptų turiu  :D. Va ir nutariau pavartyti. 

Atsakyti

Labas dienas, 

Uf kaip pavargau.....suvažinėjau iki Suvalkijos ir atgal. Bet tai koks 20 km už Vilniaus ir kelias totalus ledas. Visiškas. Visi šliaužia 50-60 km/h.... ir taip kokius 150 km iki pat vietos... po to atgal taip pat... mašina kaip laivelis... ojoj, sprandas kaip akmuo. Ačiū dievui, sėkmingai jau namie.

Nemezgu, guliu kaip.rąstas. 

Akių raukšlės ir mašiukai šiuo momentu kokioj 5 vietoj. Gal kada ir pagalvosiu😊

Atsakyti

Sveikos :4u: o aš šiandien Suvalkuose 17km žygį pražygiavau :rolleyes:

Atsakyti

Lace vau, pagarba :4u: Dar tokiu oru. Dziaugiuos uz tave. Kas per zygis? 

Silnge, linkiu kad receptu skaitymas virstu kokiais realiais skaniais caucainiais :D . As tai vietoj zadeto obuoliu pyrago, meistravau Beatos konservuotu persiku pyraga su kondensuotu pienu, kepiau dviguba norma, tai geruuuuuulis toks gavos, su kepure :bigsmile: , skanus, rekomenduoju.

Katukui :4u: .Uz ta rąstą :D .

Atsakyti

Sveikos, vyrą anksti prižadinau, kad patikrintų mašiną ir, o stebukle, sulakstėm į Kauną mašina. Soliuk, ar receptas su persikais iš knygos ar interneto? Dabar tiek pavargus, kad net googlint tingiu... Kas savo noru kiša nosį į lauką - medalis.

Riešinių mezgėjos, patarkite: ar bus gerai, jei suversiu karoliukus ant dviejų gijų rogutinio merino, o trečią šiaip pridėsiu? Ir kiek akių reikia užsimest? Noriu kažko naujo megzt, t.y. pamiršto seno...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 07 sausio 2017 - 22:42

sveikos...

ir aš savo nosį į lauką buvau iškišus :) to pasekoje sagytė berniuko megztukui jau yra - belieka kaklą, patapusį begalybiniu pabaigti ir ją primontuoti :) na iki atostogų pabaigos turėčiau įveikti :D

dar gi sau snieglentės batus pagaliau nusipirkau - kvepia slidinėjimu... oi kaip laukiu  :wub: 

einu megzti... ir Grey anatomijos ryti :D

Atsakyti

Restar, internete radau

http://www.beatosvir...nteles-pyragas/

labai paprastas, tavo mazieji seimininkai patys pagamint galetu jei tik noras butu. Gamindama dviguba, norma, dejau 5 kiausinius ir pakeli berods 180 gr. sviesto, o daugiau viska dvigubinau, saldumo tikrai pakako is to vieno kondesuoto, sulaistem kad sausas nebutu likusiu skysciu nuo persiku, nu tikrai liuks gavos :bigsmile: .

Gali manau drasiai vert ant dvieju ir pridet trecia, bet manau leciau eisis megzti, reiktu vis pareguliuoti kad tas tuscias siulas i riesines prieki, pries karoliuka nebutu. O kodel nenori ant triju verti? Per smulkus karoliukai ar kaip? As uzsidedu 55 akis, virbalai berods 1,25 o gal 1,5. Kai daugiau dedu man kazkaip per ilgos gaunas, kazkaip keistai ant rankos atrodo, arba tada gal reikia kad rastas butu per visa ilgi. Cia bus pirmas tavo  bandymas? Fainai kad jas megzt sugalvojai :mirksiukas: .

Atsakyti

Ačiū, Soliuk, ne, ne pirmos, esu kokias 7 poras numezgus, bet seniai, net foto niekur nerasčiau. Virbalus turiu. Ant trijų siūlų nelabai lenda per dvigubą 11 nr karoliukai, vienas lindo, o kiti ne :). Visaip kaip klijuot ir vargt nebenoriu.

Kojinės pabodo, megztinio nenoriu, nenusitveriu ką megzt. Gal patiktų pasikrapštyt.

Atsakyti

Tupim namie, miegu, mezgu, tinginio diena :)

Už lango cirkas: vienas kaimynas iš kažkur gavo langų gremžtuką (pas mus tokio daikto neįmanoma nusipirkt), tai dabar visi vienas po kito gremžia ledą nuo neužvestų mašinų  :huh2: Važiuoja irgi panašiai - gazas iki dugno su vasarinėm padangom ant ledo. Ralio garsai :)

Atsakyti

Lietuti, tai kiek ten to šalčio pas jus?

Ai, jau pamačiau, kad rašei, jog 7.:)

Bet tai kai pagalvoji, tai tikrai daugoka pas jus, kai ten tokie pietūs, pas mus net -7 šiemet ne tiek daug buvo.

Man šiandien vakare dar teko vaiką iš teatro parsivežt, tai antrą kartą mašina jau daug lengviau nusigramdė. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 08 sausio 2017 - 00:21

-7 labai mažai pas mus. Antradienį jau +10 žada, ketvirtadienį-penktadienį - +20 :D Tai tas šaltis nėra baisus, bet kūnas nepratęs prie svyravimų tokių. Ir mane siutina, kad kai kurie vietiniai vaikų normaliai neaprengia, tie suserga ir kitus užkrečia...

Atsakyti

Tai gal pas juos nėra net to supratimo, kaip rengti, kai šalčiai reti.

O kontrastus visada sunku pakelti. Rudenį, kai atvėsta iki kokių +10 atrodo taip šalta, kad nežinia, ką susirengtum, labiau nei viduržiemy, bet paskui apsipranti.

Ir pas mus didelis kontrastas buvo. Vis buvo pliusinė temperatūra, nors ir neaukšta, lietus ir staiga per pora dienų nukrito iki -20. mano teta Utenos raj. gyvena, tai sakė šįryt buvo -28.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 08 sausio 2017 - 00:35