Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

katuk panašu kad pati nes šone kamputy profilio nuotraukoj ta pati motera

a tiesa už vibrocil priminimą ačiū

suveikė :)

tik aišku aš varna nusipirkau greit sulašinau (o ten norma pagal amžių jau nemaža) ir tada paskaičiau informacinį lapelį

o ten rašo kad sergant epilepsija reikia specialių atsargumo priemonių ir pasitarti su gydytoju arba vaistininku :) (įdomu ką vaistininkas sakytų jei imčiau tartis :D )

Restar nu kad vaikai pasirūpintų visai nebūtina suvaikėt :) užtenka jiems leist tai padaryt nu arba paprašyt jei nesusiprotėja :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 07 vasario 2019 - 13:50

nu kartasi tie vaistininkai visai nieko patarimų duoda

Atsakyti

aha bet tik infpormacinis lapelis tai pakuotės viduje :)

vadinasi nusiperki, paskaitai o tada ateini pasitart?

Atsakyti

Sveikos,

nepastebejau kaip sausis praejo...  Dirbau dirbau dirbau... truputeli mezgiau, bet vis ta pati, tai kazkaip net nefotografavau, nes dienos sviesios nemaciau :)

Mezgu dieli projekta - mokausi sio to naujo, bet kazkaip sunkiai stumiuos, tai kol nenumezgiau nieko ir nesakysiu, o tai mazu visai nenumegsiu :)

Zaidziu su karoliukais.... Mano svarbiausias klientas lieka mamai istikimas, jau issimuse sirdele, uzsisake dvi kregzdutes, apziurejes mano pamokeliu sarasa (aisku jei as iki tu kregzduciu daeisiu)...

Jau vios turbut matet, bet kad nieko naujo neturiu, tai pasirodysiu ir cia

46054651325_7209940a25_k_medium2.jpg46915789402_704ad7c3a8_k_medium2.jpg46101605395_78743509dc_k_medium2.jpg

Atsakyti

nu... gi ne pirmą kart vaistus perki apskritai. tai kiekvienam lapely tas yra.

iš kitos pusės, jeigu turi kokią nors bėdą, tai dažniausiai jau gydytojas perspėja, kokie atvejai yr po klaustuku.

dar kitas dalykas, kad nereceptiniai vaistai iryr nereceptiniai, t.y. nėra didelio pavojaus ir ypatingų atsargumo preimonių gal nereik

bet jo - biškį juokinga :D

nors iš kitos pusės, ne apie vaistus. pas mane tokai situacija juokinga. Vit D pas mane mažai. reiktų būti saulėje, ane? bet dėl kitą ligą - autoimuninę - suaktyvina saulė. tai vat ir neapsisprendžiu, kas svarbiau :D

Atsakyti

Kalbant apie vaistus, tai man juokingiausias momentas yra tas, kad nuo sausio, jei internetu perki vaista, tai nebegali jo tiesiog nusipirkt. Turi ulaukt vaistininko skambucio ir tik tada tavo siunta ruosia ir siuncia, o va parduotuvej ta pati vaista pirksi be jokiu konsultaciju....

Atsakyti

o čia bet kuriuos vaistus ar tik receptinius?

nors kažkaip kiek paskutiniu metu pirkau ir nereceptinių vaisitnėj tai visada paklausia , ar žinau kaip vartoti ir nuo ko jie yra. jei abejoju, visada papsakoja, kas geriau ir kodėl

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 07 vasario 2019 - 14:23

labai dažnai nuo vaistininko priklauso, vienoj žinau tai labai konsultuoja patarinėja, pas mus BIGe toks vyriškis būdavo irgi labai konsultuotojas :) o dabar tai nepasitaiko jau kad patarinėtų

dėl epilepsijos kai paskutinį kartą pirkau juos (vibrocilį būtent) tai kaip ir nebuvo jokios epilepsijos nustatyta

paskui perėję ant Olynth buvom, nes kažkodėl labai vis daktarė siūlo

tai va aš MB vos įrodžiau kad nemiegot visą naktį prie epilepsijos yra daug blogiau nei sulašint kelis lašus sutraukiančių vaistų į nosį

a įdomiausias dalykas buvo ant eukalipto tepalo parašyta kad atsargiai vartot žmonėms linkusiems į traukulius :blink:

nu aišku paskaičiau vėl ištepliojus vaikiui krūtinę, nes net ne galvoj kad dar kažkuo pakenkt gali

Atsakyti

o čia bet kuriuos vaistus ar tik receptinius?

bet kuriuos, jei butu receptiniai, tai suprasciau. Bet uzsakinejau kaulazoliu tepala Eurovaistinej sausi, tai ismete lentele, kad uzsakyma vykys tik po konsultanto skambucio. Konsultantas paskambino po geros paros

Atsakyti

Katukai, neini į saulę, o vitD renki iš papildų. Kas belieka.

Ilgai sergu, bet kad va, migruojantis tas plaučių uždegimas. Svarbiausia, kad savijauta gerėja. Ir vaistininkes stebinu antibų kiekiu, nes jos mato, ką ir kiek naudoj(a)u.

Ai, turiu laiko mezgimui užtai (pliusų ieškau).

Restar, saugokis dar. Būna, kad norisi jaustis sveikesnei, nei iš tiesų. Tik organizmo neapgausim. Aš ir dar sugebu padūst iki 2 aukšto lipdama.

Atsakyti

nuo slogos musu idysis atradimas (po Vibrocilo) - Sinurin

Atsakyti

šiaip vibrocil yra toks biškį antihistamininis, tai matyt veikia ir kokius tai kanalus, susijusius su slopinimu

Atsakyti