Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas :)

Lace, kokią lėlę neri? Iš galvos ar pagal kokią schemą? Mano planuos yra megzta lėlė saviškiams, bet neprieinu.... man nert atrodo paprasčiau :)

Ai, FB užsikabinau, viena paskelbė nėrimo kartu "akciją", kažkaip impulsyviai ir pasirašiau.  :B Va tokią lėlę neriam.  :rolleyes: 

51083996_2015810805138847_44827296296599

O čia aprašymas, jei norėtum jungtis  :D​ 

https://www.facebook...91730557534524/

Atsakyti

sveikos,

Darbe chaosas, nespėju nieko.. neaišku kada šitas laikotarpis pasibaigs :(

Lace, aš panašią esu nėrus, tik dar be veido.. Neprisiruošiu išsiuvinėti...

https://www.instagram.com/p/BgluP7YFG3C/ 

Atsakyti

O kas tie burbuliukai sąnariuose? Kas nors specialaus, ar tiesiog mediniai karoliukai?

Kažkada esu siuvus Valdorfo lėlę. Tai truputį ši man primena

Atsakyti

Šarangės drakius neleidžia fotkių kelt :D Kuklus, bijo apsišviest arba būt apiplėštas :D

Atsirado mano siuntinys, pasirodo neišsiųstas :B Tikiuosi ateis iki dabar mezgamo pabaigos, nes bus lomkės. Nors dar nežinau, ką megsiu :rolleyes:​ 

Atsakyti

Kerpena, mediniai karoliukai :) 

Atsakyti

o Liniuka, tu jau grįžai? ar siuntinio lauki šiaurėj :D

Šarangės drakius galvoaju dalintis nori.... o pasirodo tik giriasi :D

Lace, na bet ir pasiryžimas :blink:  nors lėliukai tokie geruliai. net norisi išbandyti jėgas. bet kad tų jėgų realybėj..... vakar net nežinau, kas mane ištiko, bandžau vakare pamegzt , tai po eilutės apėmė toks silpnumas ir miegas, kad net iki lovos jėgų nebuvo nueiti. vis prabusdavau ir versdavau save eiti normaliai miegot, bet vistiek likdavau ten pat..... iš penkiolikto karto šiaip ne tai nušliaužiau. nagai liko netvarkyti, rūbų nesusiruošiau, o ryte vistiek vos atsikėliau.....

Atsakyti

gražus spalvų derinys

7c8f0ef1594ed867c77b1d81884e1e1c.jpg

Atsakyti

Liniuka o jau kitą cepelinų datą nustatei?baisu pražiopsot :D

Atsakyti

šiaip gražiai primegzta pas tą moteriškę, ar ji pati mezga, ar tik modelis. bet jau kainytės :blink:

https://www.livemaster.ru/olesyad

Atsakyti

Šarange, man vienas dalybas pažadėjus iš tos gausybės.

Mano fronte nieko naujo- antibai, šildymai, biuletenis. Situacija žyyyymiai pagerėjus, bet dar spazmus girdi. O ir dūrimą jaučiu. Tai nesipriešinau. 

Ir nusprendžiau pabūti vaiku- išsikviečiau mamą, nes vis siūlosi atvažiuot į pagalbą, o vyrui pilna reikalų savaitgalį, nebus namie.

Atsakyti

Jau vakar grįžau, gi rašiau, kad mezgiau :D

Dėl cepelinų dar reik su šeima pasitart, kada kur varom. Informuosiu :D​ 

Atsakyti

Sveikos, aš išsimiegojau gerai, padėjo naktinis Theraflu. Radau kokio tai, net nežiūrėjau į galiojimo laiką, nes jau tiek pavargau nuo blogos savijautos, kad pasiryžau išgert. Tai ryte atsikėliau visai laiminga, pasiruošusi kalnus nuversti. Kol prikepiau kalną lietinių, nulėkiau maudytis, liko pusvalandis iki mažės vežimo į muzikos mokyklą. Buvau net pasiryžusi lėkti į suplanuotą susitikimą. Bet tik pasivažinėjau ir kelis žingsnius pavaikščiojau - supratau, kad nieko aš čia dar nesveika, vos gyva vaikštau, kone apsiverčiau laiptinėj belipdama kojoms susipynus...  Tai per telefoną susitikinėsiu.

Mane nuvylė Zauberball siūlai. kamuoliuke taip gražu, o mezginy - man per marga. Net nežinau ar verta tokį dovanoti, Ir nežinau ar teisingai mezgu, traukia labai vieną šoną (baktusą mezgu ne eilinį, o tokį skersuojantį). Baigsiu - toliau megsiu pirštines, tai dilemos kuriam laikui nėra. Visgi gerai tie maži dalykiukai, greičiau džiaugsmas ateina ir mažiau nervo, kad ko nors nepataikysi. Ir panaudojimas labai praktiškas.

Niuma, ilgai sergi... Ale kokia laimė galėti pabūti vaiku... Man taip to trūksta... Ir nenusimato, nebent senatvėj suvaikėsiu ir vaikai pasirūpins...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 07 vasario 2019 - 13:45