Kerpena, skaičiau ir turiu. Visai nebe tas.
Maciau reklama, kad isleis nauja Dinos dali. Vadinsis Dinos testamentas. Man atrodo buvo cia pas mus skaitanciu ja.
Kerpena, skaičiau ir turiu. Visai nebe tas.
Matai kaip, o kažkokį atsiliepimą skaičiau, kad išlaikė stilių ir gerai parašyta. Kai atsirado, buvo mintis nusipirkti.
Bet šiaip vis tiek sunku tikėti, kad gali kitas žmogus parašyti, taip kaip anas.
Sveikos
Kažkokie nekalbadieniai man gaunasi...
vis tik sekta mūsų truptį mistiška, kaip kažkokia kolektyvinė pasąmonė. aš vat kelios dienos suvaikėjusi mokausi lėlę nusinerti (nei man jos reikia, nei turiu kam padovanoti) Ateinu čia ir skaitau apie Nitės (!!!) prielankumą nertam žaislui.
Šiandie supratau, kad vakar matytos Lace antakių neapžiūrėjau .
Matyt viskas su tais mano antakiais gerai, jei į akis nekrito ir noro įdėmiau apžiūrėti nesukėlė. Aš pati labai patenkinta rezultatu, kartais net pagalvoju, ko aš taip ilgai laukiau.
Labas rytas
Lace, kokią lėlę neri? Iš galvos ar pagal kokią schemą? Mano planuos yra megzta lėlė saviškiams, bet neprieinu.... man nert atrodo paprasčiau
Uzblokavo visas ar kas istiko? Nera ka skaityt prie kavos
Smegenys užsiblokavo
Nesinori nieko sakyt.
Net ir megzt sunkokai sekasi paskutiniu metu- pora eilučių numezgu, vieną išardau. O mezginys dar vasarą pradėtas...
As visa kaip meska is ziemos miego prikelta-stora, pikta ir amzinai alkana
Megzt bandau bet nera galutines vizijos ir stabdis.Megztelis paprastas lygiu mezgimu, bet noriu kazko papuosimui apacioj ir rankoviu apacias.
Buvo mintis paspalvint zakardu, bet nesu stipri tam reikale, o ir siulas neplonas.
Dar yra mintis kazkokiom plonom geru akiu pynem/rastais isvirksciu akiu fone paivairint.bet kazkur tie visi rastai dinge
Sveikos,
Kacumota, kaip tik norejau sakyt, o jeigu pabandytum pati parašyt....
Manęs kablys irgi nepagauna. Nžn tiksliai ko noriu nei ko reikia... Džiaugouos, kad užsake 2 šalikus, viskas aišku ir konkretu, bružinu patenkinta, o taip tai nei graži nei protinga...
Siulus apsitvarkiau. Rupi parodyt
Dr.guoli, bet ir baisu, gal pavydesit, arba geda pasidarys
Vakar buvau mergaitiškos kavos, pliur ir mergaitiškan kine "Ir visi jų vyrai". Puikiai praleidau laika, apie nieka negalvojant ir nuo dušios pažvengiant
Labas,
Šarange parodyk parodyk, pasižadu nepult atiminėt
Pas mus tai rimtai internetas kažko strigo šiandien, pora valandų visai neveikė, paskui pasirinktinai kai kuriuos puslapius atidarinėjo kai kurių ne.
Atimt tai neatimsit, nebent gražiuoju dalinsiuos, bet šiaip čia iš tos serijos, kai nelabai jauku ištraukt i dienos šviesa, nora mano turtai tai visada šviesoj, kol turiu mezgimo kambari
Man pats didžiausias minusas, jog didžioji dalis siūlų namuos - matoma