kitas šiandien išsilaikė mokyklinį irgi gerai, bus matyt kiek Regitroj apsilankymų reiks
O pirmajai kiek reikėjo?
Mano tai iš trijų, kurie jau galėtų vairuot, vienas išsilaikė, antrasis. Pirmas tai atlankė kursus ir nenuėjo laikyt egzaminų, net nebandė, net teorijos. Tarsi kas jį per prievartą būtų išvaręs, nors iš tiesų nuėjo mokytis savo noru.
Dabar ketvirtas labai užsidegęs. Jau buvo rudenį pasiryžęs eit į kursus. Bet jam dar tik spalį 18, tai atkalbėjom, kad vis tiek važinėt negalės be 18, geriau tegu į pavasarį atideda. Dabar buvau net pamiršus, nieko nekalba. nes jau ir tas pavasaris čia pat.
Iš trečio
Mašina ką...turi mintį kokią geldą įsigyt, tėvams teks degalus pilt... o kol kas teks draudimą šitai tvarkytis
Restar taviskis vmi dirba?
Freke, aha.
Galiu tau parasyt i mesigeri? Ar darbo klausimu namie nesprendziat?
Sergančioms ir segančius slaugančioms
Šiandien kokių 5 km atstumu griovyje fura, benzovežis ir pienovežis, matyt, užlėkęs ant kelią valančio buldozerio ... Greičiau ta žiema baigtųsi.
Olaivos kampukas labai gražus, o pats siūlas gal net dar gažesnis
Kaukoliuotas megztinis įdomus. Ar teisingai supratau, kad jubiliejui jis, t.y. suaugusiam?
Lady Gagos filmo nemačiau, vis dar planuose, o Bohemian Rhapsody - nerealus!
Dabartinis mezgiminis serialas: https://www.imdb.com/title/tt3205802/ Netflix'as yra gerai.
Serialo man neatidaro...
Bohemijos rapsodija . O Lady Gagos nepatiko... Įdomiausia, kad tą dieną per kažkurią radio stotį kalbėjo apie filmus, ir vedančiųjų nuomonės išsisikyrė, vyrukas siūlė neit į tą filmą. Nuėjau.
Baigiu III dalį Stieg Larson trilogijos, sumoje 2000 psl.
Planas įvykdytas. Priekį bsigiau. Liko rankovės, atnara ir, jei liks siūlo, mova.
Einu antrą kojinę narpliot.
Kaukoliuotas megztinis įdomus. Ar teisingai supratau, kad jubiliejui jis, t.y. suaugusiam?
Baigiu III dalį Stieg Larson trilogijos, sumoje 2000 psl.
Taip, megztinis suaugusiam, atrodo trisdešimtmečio proga.
Man ta trilogija patiko, nors tokia vietom kraupi istorija. O gal kas skaitėt kito rašytojo parašytą tęsinį? Atrodo pavadinimas "Mergina, kuri pakliuvo į voratinklį".
katuk, tai tavo merginai buvo streso, tiek kartų. Maniškis tai viską iš pirmo karto išlaikė.
Nu ką pamezgiau kaip žmogus. Iškart pagerėjo
Sveikos,
Katukas, kad mezgė, kad mezgė, o aš seivinau, seivinau.
Šilinge, visos ligos nuo nervų. Man pakankamai dažnai atjungia kairę ranką. Su tokiu skausmu nuo pažąsties iki alkūnės, kad net rankos nejaučiu. Galvojau kas su širdim, tai sakė nervai. B grupės vitaminai ir raminantys.
Ryt, poryt darysiu užsakymą iš woolyyarn.com. Jei kas norit prisijungti dėl pigesnio siuntimo, rašykit až. Jau antrą kartą pritrūksta to paties siūlo. Aišku, iš liemenės tapti švarkeliu ir siūlui iššūkis.