Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O aš to filmo nenoriu žiūrėt. Nežinau kodėl. Atstūmimo reakcija.

Važiuosiu į šildimus.

Šiaip, nuotaikos ties plintusu. Norisi žmonių, vyresnių nei 11 metų pabendravimui.

Atsakyti

Man tai nesinori jokio bendravimo... tik atsigulti ir nubusti neskaudančia galva ir gerkle ir nevarvančią nosim....

Niuma, o tu kokį inhaliatorių namie turi? 

Atsakyti

Nu tai be reikalo nematei :).Nors kaip ir nieko ten tokio, bet visa visuma užvežanti.

ai nežinau, dukros žiūrėjo, sakė nieko ypatingo, tik kad muzika gera. bet kadangi jau muzika atsibodus, tai šiuo metu netrokštu jo žiūrėt :D  ateity kada nors

buvau pas endokrinologę. tai pasistebėjo net garsiai , kad aš visokių įdomių ligų prisirinkusi :D o šiaip mano organizmas būt laba tinkamas kokiems nors stebėjimams turbūt :D nu nes viskas taip persipynę susipynę, kad sunku nustatyt, nuo kokios ligos kuris simptomas. 

bet žodžiu, nieko rimto - pradžiai pagersiu seleno tris mėnesiukus. kadangi dar nukrypimai nedideli, galbūt tokiais būdais pažadinsim besnaudžiančią skydliaukę.

o kiti reikalai tai bus matyt, lauksim kol kas aiškesnio išlys....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 06 vasario 2019 - 14:10

Restar, turiu, bet... naudojau, kai visai blogai buvo. Nemegėja aš jo.

Aš nuo pernai metų prieškalėdinio laikotarpio namie sėdžiu. Kai išėjau atostogaut, taip ir nebeišlendu niekur normaliai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 06 vasario 2019 - 14:22

Na kas liecia Osla ziema ir ten nebestandartine... sniega varo ir varo. 

Atsakyti

Lady gaga dainas mano maze dainuoja 😂 šalalala filmo nemaciau. Reiks paziuret kadanors.

Atsakyti

Laba.

Kalbant apie sveikatą: niekaip nesuprantu, ar man sparnai kalasi, ar koks inkaras nugaroj įstrigo - duria ties kaire mente. Skaudžiai duria, kartais net juosmenyje atliepia  :unsure: Lyg ir neperpūtė, lyg ir nenugulėjau, nu...

Vakar buvo įtempta diena, šiandien paprastesnė, bet dirbu visokius neapibrėžtus reikalus neapibrėžtai plėtodama ir nejausdama apčiuopiamų rezultatų, o tas irgi niekaip nedžiugina. Tai va ir noriu namo. 

Lady Gagos filmo nemačiau, vis dar planuose, o Bohemian Rhapsody - nerealus! 

Dabartinis mezgiminis serialas: https://www.imdb.com/title/tt3205802/  Netflix'as yra gerai.

Atsakyti

Šilinge, kokia kalba žiūri?

mano vienas kūdikis išsilaikė vairavimo egzaminą :B

Atsakyti

katuk, šaunuolis kūdikis. :) o kaip kitas - irgi laikys?

Atsakyti

kitas šiandien išsilaikė mokyklinį :D  irgi gerai, bus matyt kiek Regitroj apsilankymų reiks

Atsakyti

Rusiškai   :D  Kol randu ką žiūrėti rusiškai, tai niekaip neįsijungiu angliškai... Nes tada norėtųsi įsijungti titrus, o kai skaitai titrus, tada serialas jau nebemezgiminiu tampa. 

Šaunuolės Katukaitės  :4u:​ 

Atsakyti

Protingi tavo kūdikiai, Katuk. O tai ką su mašinom darysit?

Šilingės sparnai... Man buvo gal prieš porą savaičių "prasikalę" po nakties. Koks nervų šaknelių uždegimas ne laiku ir ne vietoj, aš beveik įkvėpt negalėjau.

Atsakyti