O aš to filmo nenoriu žiūrėt. Nežinau kodėl. Atstūmimo reakcija.
Važiuosiu į šildimus.
Šiaip, nuotaikos ties plintusu. Norisi žmonių, vyresnių nei 11 metų pabendravimui.
Nu tai be reikalo nematei .Nors kaip ir nieko ten tokio, bet visa visuma užvežanti.
ai nežinau, dukros žiūrėjo, sakė nieko ypatingo, tik kad muzika gera. bet kadangi jau muzika atsibodus, tai šiuo metu netrokštu jo žiūrėt ateity kada nors
buvau pas endokrinologę. tai pasistebėjo net garsiai , kad aš visokių įdomių ligų prisirinkusi o šiaip mano organizmas būt laba tinkamas kokiems nors stebėjimams turbūt nu nes viskas taip persipynę susipynę, kad sunku nustatyt, nuo kokios ligos kuris simptomas.
bet žodžiu, nieko rimto - pradžiai pagersiu seleno tris mėnesiukus. kadangi dar nukrypimai nedideli, galbūt tokiais būdais pažadinsim besnaudžiančią skydliaukę.
o kiti reikalai tai bus matyt, lauksim kol kas aiškesnio išlys....
Laba.
Kalbant apie sveikatą: niekaip nesuprantu, ar man sparnai kalasi, ar koks inkaras nugaroj įstrigo - duria ties kaire mente. Skaudžiai duria, kartais net juosmenyje atliepia Lyg ir neperpūtė, lyg ir nenugulėjau, nu...
Vakar buvo įtempta diena, šiandien paprastesnė, bet dirbu visokius neapibrėžtus reikalus neapibrėžtai plėtodama ir nejausdama apčiuopiamų rezultatų, o tas irgi niekaip nedžiugina. Tai va ir noriu namo.
Lady Gagos filmo nemačiau, vis dar planuose, o Bohemian Rhapsody - nerealus!
Dabartinis mezgiminis serialas: https://www.imdb.com/title/tt3205802/ Netflix'as yra gerai.