Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Qqte,  vibrocil labai gerai atkemša

Atsakyti

Restar tai žinok nebūdavo net su mažiuku taip jau tikrai pagerinta sloga pas jį

plius jam kažko paskutiniu metu tokie nemiegojimai vis pasireiškia, va kai kalėdinės atostogos buvo irgi nemiga užpuolusi buvo

aš nuo mažos visokių irgi su užmigimais bėdų turėdavau tai matyt į mane vaiks

dzin tie rudi snarglia bele padėtų, aš tiesa sakant nepamenu kad būt padėję tie lašai ir darželio laikais, per 2 savaites praeidavo ta sloga

Atsakyti

Ristinos atlikimas tai iš kojų verčiantis, praktiškai nieko tau neįmanomo nėra  :blink: .

Yra labai daug ko neįmanomo :D pvz. nešiojamas, tinkantis visu 100%. Nes dažnai būna kad vis tiek kokia nors maža yda mezginy yra.

Atsakyti

Tai siekiamybė-mezginiai be ydų :D​ 

Atsakyti

Man rombai visada gražu...

simply-knitting-182-sian-brown-pink-knit

Lyg būtų gražus, bet kažkokio dailumo trūksta, matyt siūlai kalti.

IMG_0160_medium2.JPG

RS_deauville3IG_medium2.jpg

https://images4-cdn2.../upload_medium2

Atsakyti

Ristinos atlikimas tai iš kojų verčiantis, praktiškai nieko tau neįmanomo nėra  :blink: . Čia, rimtai, Kerpena, tavo vyrams kažkuriam megztinis?

Ne, viena draugė prašė numegzti. Nori dovanai jubilejaus proga šeimos draugui.

Arba prašė rekomenduoti ką nors, kad numegztų. :)

Atsakyti

DSC_0337_medium2.jpg

0623ABDC-479B-4E7F-9A35-596D6DBF0700_med

DSC_2901_medium2.JPG

DSC_2887_medium2.JPG

IMG_5550_medium2.jpg

rav3_medium2.jpg

DSC_0095_medium2.jpg

Atsakyti

Oooo tas antrasis koks apetitą žadinantis. 

Bet dabar eilė mezginių priplanuota ir taip.

Atsakyti

Šitas įdomus

Priedas  document_upload16314-1_medium2.jpg   242,54KB   0 Parsiųsta kartų

https://www.ravelry....9/pan-am-jacket

Atsakyti

Man tai niekas apetito nežadina, abejingai žiūriu paveiksliukus...

Šarange - prajuokino tavo parašymas apie megztuką, lūkesčius ir rezultatą, ir reikėjimą :). Kažko labai pažįstama. Nors man tai ir reikia jų. Karais pagalvoju, kad labiausiai apsimokėtų nusipirkti kad ir tą prabangų tobulą kašmyrinį ir jį nešioti bei pačiai nepirkti ir negadinti siūlų :).  Nes iš esmės aš vos ne po vieną ir nešioju, kol sunešioju...

Bohemian rapsody tikiuosi gal kine pamatyti irgi, nors jau ir per kompą galiu. Aš tai po Star is born vis klausau Lady gagos ir Bradley Cooper dainas, veža. Ir Lady Gagą kitokią pamačiau be tų visų mano akims žiūrint - nereikalingų kaukių....

Atsakyti

oj, tos Star is born dainos jau atsiboooodo. be persotjo sukasi ir sukasi namuose... nors filmo tai nemačiau :D

Atsakyti

Nu tai be reikalo nematei :).Nors kaip ir nieko ten tokio, bet visa visuma užvežanti.

Atsakyti