Labas
Sniego mano karalystėj irgi gan paranormalūs kiekiai
Praeitą savaitę beveik buvo nevalytos gatvės. Šią savaitę jau prastumdė. Eina išbrist.
Visos tik gražius megztukus mezga o aš su pavadinimu "ugly"
Viskas megzta, pavadinimas siuvinėtas.
Yra dar kur tobulėt
009.JPG 137,74KB
0 Parsiųsta kartų
010.JPG 111,16KB
0 Parsiųsta kartų
005.JPG 235,48KB
0 Parsiųsta kartų
Vakar buvom filme "Bohemijos rapsodija" tai vakaras su gera muzika ir be mezginio, nors man užtenka ir dienos
Vyras vakar irgi buvo, tai grįžęs dar per kompą koncertų ištraukas žiūrėjo.
Šiandien planas pabaigt Viliaus pynuocio prieki.
Ristina, bais nemėgstu visokių babokų ir kaukolėnų, o bet tačiau kontekstas tai visai fainas
qqte, bandę vaistus, kur gaminami yra? Protorgolis lašinamas, o kiti tokia kaip permatoma košytė, su ausų krapštuku landas reikia viduj tepti. Dezinfekuojantys.
Ristina, bais nemėgstu visokių babokų ir kaukolėnų, o bet tačiau kontekstas tai visai fainas
Čia copy-past
Mano vyrai labai sužavėti šiuo mezginiu buvo Augustas sakė, pagaliau stilingus megztinius mezgi
Ristina mane išgelbėjo nuo šito megztinio mezgimo rankomis. Man irgi šiaip tokie nelabai prie širdies, bet atlikimas tobulas atrodo. Kaip ten su tais siūlais ir flizelinu?
qqte, jokie atlaisvinantys užgulimą nepadeda vaikui? Gal daugiau pagalvių pasidėt padėtų?
Nium o juos be recepto parduoda? Bande kai darzelin dar ejo o dabar nesinori del snarglio i poliklinika
Kerpena nu purskalas nepadeda atlaisvinantis bet tik olynth bandziau kitokiu ne, nesinori eksperimentu irgi
qqte, protorgolį tikrai duoda, pirkau. O dėl kito nežinau.
Ristina mane išgelbėjo nuo šito megztinio mezgimo rankomis. Man irgi šiaip tokie nelabai prie širdies, bet atlikimas tobulas atrodo. Kaip ten su tais siūlais ir flizelinu?
Nieko nebedariau, nors flizelino nusipirkau
Taip, šio megztinio riebus minusas, kad išvirkščioj pusėj - ilgi siūlai tarp kryžių ir kaukolių
https://binokl.cc/33-obyichnyih-zhenshhin-do-i-posle-rabotyi-stilista/
Kas laukiant pavasario nori įvaizdį pasikeist? Idėjos.
Labos,
na, jeigu dar mano kūdikiai be to, kad šiaip nepatinka kai serga, dar ir naktim miegot neduotų, tai... Qqute, pagerintas tavo bernaitis... Nu negali kvėpuot per nosį - kvėpuoji per burną ir miegi. Gal maniškiams visiems, kaip ir man, miegas svarbiau už kvėpavimą . Nežinau, kuo jie skiriasi, aš vaikams kolargolį lašindavau. Parduoda Universiteto vaistinėje be recepto. Lyg ir Gedo pr. yra, kur galima nusipirkti gaminamų vaistų, tai arčiau tau būtų. Tik gali nepatikti, kad paskui rudi snargliai....
Pati šiandien leidau sau išsimiegot iki 9.30. Aišku, per tą laiką lipau iš lovos kokius 3 kartus tai šio tai to, vyras ilgai ieškojo pačiūžų, kurias pirmą kartą į mokyklą neštis mergina turėjo, kai aš tuo tarpu "ant akių" prie durų viską iš vakaro buvau suruošus.
Nepaisant ala išsimiegojimo, nei kiek ne geriau jokioj kūno daly. Vakar kol į darbą išlėkus buvau ir reikėjo kažką daryt, tai net ir jaučiausi kitaip, bet vos tik atsisėdau, iškart visi simptomai. Šiandie supratau, kad vakar matytos Lace antakių neapžiūrėjau .
Bandau dirbt, bet tik kas būtiniausia, visa kita erzina juodai.
Ristinos atlikimas tai iš kojų verčiantis, praktiškai nieko tau neįmanomo nėra . Čia, rimtai, Kerpena, tavo vyrams kažkuriam megztinis?
Olaivos palto kitos realizacijos tai nebūtų sužavėję, bet būtent ta spalva - bus super!
Ristina
Gerai, kad mano didvaikis nenešioja megztinių visiškai, o tai reiktų ir man tokį miagzt