Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Olaiva, kada pabaiga?

ir mezginio ir paskaitų :D

Atsakyti

mezginys per vasarį nebus dar užbaigtas, kokį kovą gal...

vasario pabaigoje jau nauji moduliai,3 trimestras,škia,turbūt pats įdomiausias bus,tad ir lankomumas bus :) mokslai birželio pabaigoje baigsis.gaila,nes labai naudinga,įdomu ir džiaugiuosi,kad aš ten nuėjau :)

Atsakyti

planuoji pritaikyti tuos mokslus ne tik laisvalaikiui?

kokio didumo tas paltas tavo, kad tiek laiko užima?

Atsakyti

jau taikau ne tik laisvalaikiu ;) užsakytas verslo liudijimas, nuo vasario 11stambų užsakymą gavau.o šį mėnesį verslo portretus paveiksluoju,ir smagu,ir apsimoka :)

Atsakyti

o paltas tai tikrai didelis :D

va iš ravelrio keli tokie:

_MG_6393_medium2.jpg

46574655_213358776223078_636500556695082

belfast_01_medium2.jpg

maniškio kampukas ir spalva:

DSC_8072_medium2.JPG

DSC_3944_medium2.JPG

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 06 vasario 2019 - 09:57

gražus. ir didelis :D

Atsakyti

ale biškį modifikuoji, ane? nes lygaus rašto lyg ir nėr originale

Atsakyti

lygus tik spalvos bandinukas, prieš mezgant nusimezgiau iš kelių skirtingų gijų,kad pažiūrėti lašiniškumą.mezgu žodis į žodį viską :D

Atsakyti

Olaiva, tavo pynės nuostabios  :wub:  ir spalva, ir išpildymas  :wub: 

Laba diena

coffeecup-1004269_960_720.jpg

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Laisvadienis :yahoo:  palikau ir mazaja namie, nes pakoseja. Siandien laukiu siuntinio is lt, o ten nei vienos siulu babinaites :blink:

Einu šiandien ir matau tooookią siūlinę :wub:  O laikas 10 minučių po uždarymo... Anksti tie norvegai darbus baigia :B

Ir dar atsiimu visus bambėjimus ant ŠimašEus. Dar tokių nevalytų gatvių ir šaligatvių kaip Osle reikia paieškot :B

Noriu megzzzzzt... Ir dar mano siūlai iš Anykščių pasiklydo kažkur. Pirkau prieš savaitę, o SMS dar nesulaukiau :hmm:​ 

Liniuka, paskutinem dienom nesveikai pridrebe sniego, matyt nespeja suktis, nes siaip tai nukritus pirmom snaigem valytuvai jau gramdo kelius bent jau pas mus, t.y. 80 km nuo Oslo. Osle visada buna didesnis kiekis sniego.

Man palyginus su LT- keliu prieziura cia geresne, kelininku ziema neuzklumpa netiketai :D

Atsakyti

Labas rytas,

Lyg ir rašiau šiandien, tai kur postas  :hmm: 

Žodžiu... Vakar pabaigiau savo ryžiką, kaklą teko truputį pachaltūrint, nu bet koks mezgimas be chaltūros, bent jau man tai neatsiejama dalis :D Nu o šiaip toks labai jau simple gavosi, įsivaizdavau kitokį, bet tai ką, negi pirmas kartas :D ir nei man jo reikėjo :D Buvau sugalvojus megzt kitą tokį patį iš mocheros, ale dabar jau nebežinau ar noriu ir ko noriu, juolab, kad nei man ko reik  :hmm: 

Vakar buvom filme "Bohemijos rapsodija" tai vakaras su gera muzika ir be mezginio, nors man užtenka ir dienos :D

Vis dar vargstu su nugara-uodega, o bet tačiau vakar pirmas vakaras kai nebuvo tempos  :bigsmile: 

Sniego pas mus nesveikai ir dar sninga...

Atsakyti

Labos,

aš lyg planavau sveikintis bet panašu, kad tik planavau :)

Nemiegota praktiškai šiandien naktis tai ir savijauta atitinkama (nu ir kam pasakyt kad turiu 9,5 metų kūdikį, kuris pats nuo slogos nemiega ir mums neduoda)...

Joks plovimas joks purškimas negelbėja, atsigula tik ir sako užgula žiauriai, spaudžia viską negaliu miegot, tada keliasi, vaikšto, pučia ant visos trobos, tada vidury nakties valgyt užsimano, nu žodžiu, pamiegojau 2 valandas ir užteks

Naktį norėjau ką nors nudobt, nes labai pikta būnu kai miegot neleidžia teisėtu laiku :D

Rankas šiandien vis dar skauda ir vis dar nežinau nuo ko, vakar mezgiau, gal šiandien daryt pertrauką, nors nelabai tikiu kad nuo mezgimo :hmm:

Atsakyti