Olaiva, kada pabaiga?
ir mezginio ir paskaitų
Labas rytas
Laisvadienis palikau ir mazaja namie, nes pakoseja. Siandien laukiu siuntinio is lt, o ten nei vienos siulu babinaites
Einu šiandien ir matau tooookią siūlinę O laikas 10 minučių po uždarymo... Anksti tie norvegai darbus baigia
Ir dar atsiimu visus bambėjimus ant ŠimašEus. Dar tokių nevalytų gatvių ir šaligatvių kaip Osle reikia paieškot
Noriu megzzzzzt... Ir dar mano siūlai iš Anykščių pasiklydo kažkur. Pirkau prieš savaitę, o SMS dar nesulaukiau
Liniuka, paskutinem dienom nesveikai pridrebe sniego, matyt nespeja suktis, nes siaip tai nukritus pirmom snaigem valytuvai jau gramdo kelius bent jau pas mus, t.y. 80 km nuo Oslo. Osle visada buna didesnis kiekis sniego.
Man palyginus su LT- keliu prieziura cia geresne, kelininku ziema neuzklumpa netiketai
Labas rytas,
Lyg ir rašiau šiandien, tai kur postas
Žodžiu... Vakar pabaigiau savo ryžiką, kaklą teko truputį pachaltūrint, nu bet koks mezgimas be chaltūros, bent jau man tai neatsiejama dalis Nu o šiaip toks labai jau simple gavosi, įsivaizdavau kitokį, bet tai ką, negi pirmas kartas ir nei man jo reikėjo Buvau sugalvojus megzt kitą tokį patį iš mocheros, ale dabar jau nebežinau ar noriu ir ko noriu, juolab, kad nei man ko reik
Vakar buvom filme "Bohemijos rapsodija" tai vakaras su gera muzika ir be mezginio, nors man užtenka ir dienos
Vis dar vargstu su nugara-uodega, o bet tačiau vakar pirmas vakaras kai nebuvo tempos
Sniego pas mus nesveikai ir dar sninga...
Labos,
aš lyg planavau sveikintis bet panašu, kad tik planavau
Nemiegota praktiškai šiandien naktis tai ir savijauta atitinkama (nu ir kam pasakyt kad turiu 9,5 metų kūdikį, kuris pats nuo slogos nemiega ir mums neduoda)...
Joks plovimas joks purškimas negelbėja, atsigula tik ir sako užgula žiauriai, spaudžia viską negaliu miegot, tada keliasi, vaikšto, pučia ant visos trobos, tada vidury nakties valgyt užsimano, nu žodžiu, pamiegojau 2 valandas ir užteks
Naktį norėjau ką nors nudobt, nes labai pikta būnu kai miegot neleidžia teisėtu laiku
Rankas šiandien vis dar skauda ir vis dar nežinau nuo ko, vakar mezgiau, gal šiandien daryt pertrauką, nors nelabai tikiu kad nuo mezgimo