Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

:bis

Maestro moka išmanančią pozą išmest, o grot... Kačiukų maršą geriausiu atveju  :lol:  Obettačiau kad jau geras rekvizitas tiesiai už durų mėtosi, tai ko nepasinaudot  :rolleyes:  :P

Čia yr Boxy, tik pailgintom rankovėm. Mezgiau iš prabangybiškos Isager Strik Alpaca 2, pirktos MZ (alpaka / merino vilna lygiom dalim, 50 g 250 m). Gal boxy'iui ir daugokai garbės tokie siūlai, bet man labai taip reikėjo, na taip moteriškai labai  :flirt2:

Atsakyti

Oho kiek grožių :wub:. Koks fainas tas žvėrinčius. Bet tai kiiiieeeek kruopštumo reik. Abelo, ar vaikai patys išsirenka kokio nori, ar tu neri pagal save? Kaip jiedu pasidalina kuris kurio? Kaip tu tokią smulkybę suvaldai, pagarba :4u: .

Šilinge, suuuuuper puuuuuper :wub:

Atsakyti

Ačiū ačiū už pagyras :) patinka man juos gamint :) greit palyginus ir džiaugsmo daug būna :) ir vardai sugalvojami, net jei vėliau šeimininkai ir pakeis :D iškeliaus Žalgirinis Ciūcikas ir Dramblys Čimbiriukas (ką reiškia, neklauskit, nežinau, čia sakė Australiškas varda :D ) į Norvegiją :) 

Žvėrinčius  :wub:                                                    Kā reiškia matematinė pirštinė?  :mastau:

Nes prieš pradesant megzt reikėjo puslapį priskaičiuot  :blink: pagal visokias formulytes išsiaiškint kiek kur akių  :blink: bet tinka puikiai! :) foto čia

https://www.ravelry....lo/test-mittens

Atsakyti

Qqte, nematavau pločio. Mezgiau pagal aprašymą, ėmiau mažiausią dydį. Tiesa, rankovių skylėms išmatavimą ėmiau ne XS, o M, ir rankovėms akis rinkau ne kiek parašyta, o kiek išėjo (3 akis iš 4 eilių renkant), tai vietoj pagal M nurodytų 64 pririnkau 70 akių.

Atsakyti

a, nu as boxio aprašymo neskaičiau bo nes man centimetrai aktualiau nei akiu skaicius :)

ech vistiek jau kas pas mane gausis tas :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 04 vasario 2019 - 16:27

Šilinge - super tinka!  :wub: ir spalva faina labai  :wub: 

Oho kiek grožių :wub:. Koks fainas tas žvėrinčius. Bet tai kiiiieeeek kruopštumo reik. Abelo, ar vaikai patys išsirenka kokio nori, ar tu neri pagal save? Kaip jiedu pasidalina kuris kurio? Kaip tu tokią smulkybę suvaldai, pagarba :4u: .

Šilinge, suuuuuper puuuuuper :wub:

Maniškiai sunkiai pasidalina. Dažniausiai prireikia nert po antrą tokį pat tik kitų spalvų :) bet čia vyro pusseserė užsakė, tai jau ką ji norėjo, tą derinom pagal mano galimybes. Tikiuos,kad gavėjams patiks :) va kad Nitė užsinorės, tai nesitikėjau  :D šiaip dar visokių kliurkyčių yra yra. Ypač kur siuvimas  :unsure: tai stengiuos kiek tik galiu viską primonuot nėrimo procese. Bet tenka ir siūt. Ir visai čia jie nesmulkūs :) dramblys gero sprindžio, ciūcis kokių 10cm. Žmonės daro išvis iš siuvimo siūliukų kaip meno kūrinius  :blink: mano tai skirti intensyviam naudojimui, turi būt gan tvirti  :D 

Atsakyti

a, nu as boxio aprašymo neskaičiau bo nes man centimetrai aktualiau nei akiu skaicius :)

ech vistiek jau kas pas mane gausis tas :)

ale bet kad tie cm ne visai būtų teisingi. nu nes Šilingė gal biškiuką didesnė, tai jai ir megztinio reik ilgesnio :hmm:

čia toks noras pafilosofuot apie tuos ilgius atsirado :D

koks yra tau patogus ilgis šiaip megztinio? tai ir šitas panašiai, tik tiek, kad užvalkaliuko šonai rankas nuleidus pailgėja.  nežianu, aišku, kaip ta teta Olga ten tuos išmatavimus duoda, yragi kažkoks atskaitos taškas?  ai dar - gi tavo tas dryžius, mano svajonių megztinis yr panašios formos, ar ne? tai vat ir centriuko ilgis galėtų pagal jį būt matuojamas

Atsakyti

Abelo, cic apie kliurkytes  :nono: Superiniai nertukai  :wub:  Bet kuriuo atveju krapštukizmas yra žaisliukai, aukščiausio lygio krapštukizmas  :wub: 

Atsakyti

Abelo žaisliukai man vis sukelia norėjimą išbandyt, ypač kai dar vienas mažas namie. Bet irgi bijau užsiknist krapštukizme.

Šilingė irgi tik vieną po kito mezginius demonstruoja :) gražu.

Gyd apklausė. Į balių liepė EIT :D sakė, greičiau pasveiksiu. Antibų nepratęsė, užteks 1 kurso. Liko dar šildymai. 

Atsakyti

QQt, namie galėsiu pamatuot ilgius pločius, kad ramiau būtų  :rolleyes:  Ilgis iki pažastų buvo 40 cm, tai va, šitą parametrą aš ir keisčiau...

Pečiuose, tiesa, apsisukinėjau kas 10 akių (išskyrus pirmą, 8 akys), nepamirštant, kad priekis / nugara turėjo po 189 akis.

Atsakyti

pas mane ir nugara 189 akis tur, o as apsisukineju kas 3 akis :hmm:

nu taisysiu jei ką, man regis ir taip visai nedidelis tas nuolydis gaunas

Katuk teta Olga apie šito ilgius viešai nepasakojo ba čia yra mokamas jos kursas :)

ir dar o kas sakė kad aš pasitikslinus kiek kas ilgio pločio darė tiek pat darysiu :D aš gal apklausą darau paskui konstantą išsivedinėsiu :D

Atsakyti

Linkėjimai iš šiaurės :4u:  Sunkokas skrydis buvo, bet ausys vietoj :D Nors jeigu visada taip, tai skraidyt nenorėčiau :B

Šilingė, nu super boxis :wub:

Abelo žaisliukai meilybės :wub:​ 

Atsakyti