Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Viliui (11,5 m.) rašė kompensuojamus klacidą.

Man nesakė dėl kompensacijų, nors prieš daug metų tą patį klacidą būtų kompensavę, jei būtų plaučių uždegimas man, bet buvo berods komplikacijos sinusito. Na, žodžiu, ne kompensuoja dabar.

Atsakyti

. Tai jai kapsulę sunku praryt, tai neskanu. Tai - dabar visi protingi - žino, kad žudo ne tik blogiečius, bet ir geriečius. 

aš irgi sunkai ryju, ypač kokią didelę Ospamox. Sako reik su duonos kąsniu, bandžiau, lyg ir lengviau... 

Mano vaikai (kad ir dideli, ir tėvai medikai) niekad nežinojo ( manau, ir dabar nelabai teskiria nepaskaitę :) ) kurie antibiotikai, o kurie ne  ... tai niekad ir neklilo  jokių minčių apie geriečius ir blogiečius.   ( kodėl neleidžia "smailikų" įdėt?) 

Dėl ministro gerumo labai pasiginčyčiau.. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 04 vasario 2019 - 15:10

Sveikos gyvos.

Ech, kokia ligonių palata čia pas mus... :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u: Orelis aišku irgi atitinkamas, nors pažiūrėt ir gražu :)

Aš pabaigiau savo žvėris ir net vieną matematinę pirštinę beveik (liko atnara). Tai vadinas megztelėjau neblogai savaitgalį  :B 

20190204_093037_medium2.jpg

20190204_092922_medium2.jpg

20190204_093157_medium2.jpg

Atsakyti

Žvėrinčius  :wub:                                                    Kā reiškia matematinė pirštinė?  :mastau: 

Atsakyti

Sveikos. Mes ir vis dar prie ligoniu. Lukas trecia savaite serga, tai neber kas ziuri, teks man sia savaite nedarbinguma imt.

Atsakyti

Labas.

Pareina P(agyrų) P(uodas)  :hihihi:

51150442_2219772778342343_67486531984849

51100914_2323352481031180_81520190736648

:brunette:

Antrą kartą megzčiau ilgesnį. Vos vos.  :nail:

Atsakyti

Abelo ir W@idaw zverincius, kirbina nora ismeginti, betttttt kadanors. O dabar laukiu vyresneles ir iki pardes lekt. Kazko pyrago noris. 

Atsakyti

Abelo žvėrys  :wub:

Gerai, kad aš sena ciocė ir gėdijuos sakyt, kad ir aš noriuuuu jų  :D ypač to su mėlyna koja  :wub:​ 

Atsakyti

Blondinė pagyrūnė visiškai pagrįstai giriasi  :ploja2: bravo  :ploja2:

Iš ko mezgei?

Atsakyti

ai ai, kokių fainų pagyrų pridėjot :wub:

Abelo, nu bet ir kruopštumas. ir nežinočiau net nuo kurio galo pradėt gamint

Šilinge, nu nesakyk kad grot moki :D

Atsakyti

Žvėreliai nerti man visada kažkas tokio - nes pati nemokėjau ir nemokėsiu. Nebent sublūdyčiau ir dėl anūkų išmokčiau :). Kaip smagu turėtų būti pravėrus tokią dovanėlę rasti ♥.

Maestro - aplodismentai dideliausi! Pati visokeriopai fantastiškai atrodai (labai nepavydi kažkas fotkino :)  ir mezginio tikimas/kritimas perfect  :4u: .

O čia tavo boxis ar užvalkaliukas? :D

Atsakyti

Aha Nite va to ir aš noriu

Šilinge prašom plačiau, ilgiai, pločiai?man aktuali informacija

pečius kas kiek akių apsisukinėjai?

Atsakyti