Sako,vaikai baimes perima is tevu.,,kai patys imam rypaut,kaip cia dabar bus,vaikams drasos nedaugeja.., Restar, o ko dukra antibiotiku bijo???? Vaikai paprastai nelabai apie vaistus išmano
geri tie katinai, geri dziaugiuosi kol dar judrus, nenusene ne tik miega bet ir duksta
O man geriau,kai miega is vis atsitiktinai jis musu namuose,o jei dar visur laipiotu Sesė turi sfinksa,žinau,kad tokio akrobato mūsu namuose tikrai nebus
Mūsų katinas irgi gerietis. Tik praeitą savaitę buvo sugalvojęs keltis anksti, o už tai vyras atsakingas, tai teko neišsimiegot
Aišku, sunkiausia būna, kai suserga. Va, ir šiemet turėjom bėdą, tada tai reik su skuduru iš paskos pasekiot..
tai kad šiais laikais nebelabai jau ima.
Ima ima
Lusasita, gražuolė kokia Nors ten tavo veislė, kiek prisimenu, tokia pobaisė buvo, bent jau dauguma atstovų.
Man tai iš venos imt kraują vienas juokas - negi ten skauda. Nors man nėra buvę, kad nepataikytų. Nors atrodo nesimato ten jokios venos.
Iš piršto tai labai nemalonus tas kirtimas. Ir vaikai kažkaip pakankamai ramiai žiūrėdavo į visokius ėmimus. Mažajai buvo toks etapas gyvenime, kai vis imdavo gal kas mėn. Ir iš piršto. Tai jau ji žinodavo, kad laukia šitas džiaugsmas ir sakydavo - bijau. Tai aš jai sakydavau - nebijok iš anksto, pabijosi, kai jau pamatysi, kad adatą ima ir užteks. Tai kažkaip apsiramindavo.
Restar, aš pradžioj sausį dar maždaug žinojau, kiek išleidau vaistam... dabar jau neviltis suėmus. šelpiu vaistines antras mėnuo.. važiuoju į šildymus ir matysiu, ar gausiu antrą dozę antibų.
Jaučiu penktadienio įmonės balius plaukia.. (dar planavau eit, bet skyriaus chebra visi tik į oficialią dalį planuoja).
bet kazkaip man atrodo su plauciu uzdegimu antibiotikai kompensuojami yra
ar jau nebe?
kazkada MB įtarė tai liepė kompensuojamų vaistų knygelę išsiimt
jo jo, mano turbūt vienintelis įrašas toj knygutėj ir yra.
bet kompensuoja tai tik antibiotikus, o visokie ten papildiniai tai ne.
Baikit, aš rypauju tik viduje ir jums. Šiaip namie esu šalta ir kieta mama . Tai jai kapsulę sunku praryt, tai neskanu. Tai - dabar visi protingi - žino, kad žudo ne tik blogiečius, bet ir geriečius. Na, bet lengvai apsiėjom šįkart. Kiti vaikai nebijo nei gydytojų, nei procedūrų.
O dar naujovių sužinojau - Ospamoxas nebekompensuojamas, kompensuojamas kažkoks kitas vaistas, kurio LT išvis nėra... Sakė, kad jau 3 kartus keitė kompensuojamų vaistų sąrašą, kai anksčiau 1 kartą per metus. Net vaistininkė viską tikrina ir dejuoja. Gydytoja sakė, kad ministras tai geras, bet tie farmacijos kompanijų karai....
Tai kad suaugusiems nekompensuoja, manau, antibiotikų. O mums dar Daktarino patarė nuo gerklės skausmo, tai gerųjų bakterijų, tai čiulpinukų, tai Sinupreto, ir viskas. Tai vaikams visada grasinuosi, kad neapsimoka sirgt.
Restar tai MB jau suaugęs buvo kai knygelę liepė išsiimt ir sakė kad kompensuojama
o vaikams tai kompensuoja ne tik prie plaučių uždegimo bet ir kitais atvejais, tik jau nepamenu iki kokio amžiaus, maniškiui prieš 2 metus reikėjo tai dar kompensavo
bet tie kompensavimai keičiasi gi vis tai nė nežinau
Ambulatorinis antibakterinis pneumonijos gydymas, kompensuojamas iš Privalomojo sveikatos draudimo fondo biudžeto, skiriamas tik nustačius pneumonijos diagnozę. Gydymas gali būti skiriamas ambulatoriškai iš karto arba po gydymo stacionare.
ir yra vaistukų sąrašas, tiksliau veikliosios medžiagos pavadinimai.
pagrinde Amoxicilinum ir Penicilinum