Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

:rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 22 vasario 2017 - 21:16

Dėkui, visoms pasidžiaugusioms margmylia  :4u: Restar, žinok visai nepasijuto, kaip nusimezgė, buvo toks budintis ant sofkutės mezginys, prisėdi ir pirmyn be jokio galvojimo...ir dabar reik kuo skubiausiai kažką paprasto pradėti...

Ligvita, aš irgi prie pleduko gerbėjų, labai gražu, o ir nuotraukos :wub:

Atsakyti

kapseika, tikrai labai graži mylia, užmiršau parašyt, kai darbe pripuolamai žvilgteriu, tai ir išeina.

Atsakyti

Darželyje vyksta muzikos pamokos :) ir visai net gi rimtos :D su šokiais, dainom, muzikos klausymu, muzikavimu. Jų trukmė labai priklauso nuo grupės amžiaus ( kartais ir nuo mėnulio fazės  :D  ) Nuo 15min. iki 45min.

Atsakyti

Kerpena, ačiū, dieną tai tiek ir reikalinga bus, vakarais, viešbutyje, bet gal ir geriau su kortele, reiks pasidomėti :4u:

Atsakyti

Donstop - nudžiuginai. Lauksim daugiavaikių būryje - turim čia tokių :). Pas mane  4, Kerpeną - 5, Niumą ir Lace - 3, o daugiau nepamenu :).

Smagu  :thumb_yello: Pas Kerpeną 5 vaikai  :bigsmile:  Pagalvojau, net nepažįstu gyvai nei vienos penkiavaikės mamos  :)

Papasakokit man kas nors, ką 3 m. vaikai daržely mokosi LT. Aš LT su tuo nesusidūriau, mes auklę turėjom. Neturiu su kuo palygint, nors smalsu. 

Iš sūnaus darželio laikų kiek prisimenu, tai kad būtent pamokėlės nebent priešmokyklinukams, o trimečiai kartą ar du per dieną po pusvalandį piešia, spalvina, karpo, klijuoja, lipdo iš plastilino ir pan. 1 k/sav muzika,1 k/sav šokiai, 1 k/sav kūno kultūra. Būreliai už atskirą mokestį, pas mus būdavo 4: šokiai, futbolas, krepšinis, keramika. Sūnus 3 metus šoko  :)

Gaisrininkai ir policininkai tikrai važiavo, pačios grupės važiuoja į teatrą/cirką/iškylą/muziejų, bet vėlgi, visa tai pas paruošiamukus. Pas mažiukus spektakliukus rodyt atvažiuoja iš teatro į patį darželį 2-3 k per mėnesį.

Pas paruošiamukus dar kas buvo įdomaus: 1 k per mėnesį sveikos mitybos pamokėlės ir 1 k per mėnesį psichologinio pobūdžio užsiėmimai apie emocinio pobūdžio sunkumų įveikimą   :victory2:  Dar būdavo saugaus eismo pamokėlės...

Ar dabar yra kokių pokyčių, galėsiu greitu metu parašyti: nuo kovo mėn dukra pradės lankyti daržą  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 22 vasario 2017 - 21:39

Ligvita, smagu matyti temoje  :)  Šaliai pritrenkiantys  :)  Kas ten per kaukolė  :lol: , ar konstruktorius koks nors?

Atsakyti

Ligvita, smagu matyti temoje  :)  Šaliai pritrenkiantys  :)  Kas ten per kaukolė  :lol: , ar konstruktorius koks nors?

aga kristalinis puzle vadinasi, Mantas dar i darziuka ejo, obuoli buvom dovanu gave, tai vis prisimindavo, Galvosukiu parduotuvej pirkom, eilej liutas, grasina, kad man reikes gulbe rinkt :D Bet as nelaba bijau, nes jei as jos nepirksiu, tai ir nereiks :D

va cia dezute truputi matosi, pridetas popieriukas, kur nupaisytu pagal eiliskuma elementai, bet reikia dar pavargt, kol atrandi, nes jie panasus :D

32585829710_a99b2a6a01_z.jpg

Atsakyti

Kažkokia bėda su citavimu ir redagavimu  :unsure:

Ligvita, ačiū, spėju, maniškiui labai patiktų, ieškosiu kokiai progai  :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 22 vasario 2017 - 21:41

Aš turiu iPad, kortelė interneto Omnitel, wi-fi.

Atsakyti

Kažkokia bėda su citavimu ir redagavimu  :unsure:

Ligvita, ačiū, spėju, maniškiui labai patiktų, ieškosiu kokiai progai  :rolleyes:

uz kaukuole 11euru mokejau, liutas lyg truputi brangesnis, bet jis ta kaukuole jau pries Kaledas nusiziurejes buvo, nes mes su Gadget kava gerem, o jis po parduotuves ir knygynus ten aplink kavine slankiojo ie noru sarasa sudarinejo :D

Atsakyti

Maniske plansete irgi su kortele bites, buvau labas isidejus bet paskui pasiule geresnem salygom abonementa..nu bet karts nuo karto ima skambint i plansete man kazkas bet ai nekeliu...

Kazkaip bent as tai daug isnaudoju ir 4g ne tik wifi, bet uzsieny tai nezinau nedrisciau nes jauciu biski pakainuotu tada jau

Mezgu mezgu begalybini megztini, ne todel kad didelis koks, biski virs metro apimties

Kas idomu apimtis matavau pagal turima pirktini megztini tai maniskis net siek tiek laisvesnis turetu but o realiai kazkodel aptemptesnis iseina

Ir rankoves lyg platokokos pagal ana, bet gal nieko,, ziuresim

O jau taip noriu kazka spalvoto,pvz dundaga megzt..ingriga uzkrete

Atsakyti