Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos, 

Aš irgi noreč prisijungt prie keliones leidus galimybems.... 

Apie orą. Vežiau vaikus tai lijo kaip vasarą, sniego praktiškai nebebuvo tik purvas, grįžau, priguliau ant sofkutės prie tv kol prašvis, atsikeliu - viduržiemis  :blink: balta balta kur dairais....

Nubružinau vakar dvi detales megztukui reglanu, bet niekaip nesuprantu ar pataikiau ar ne  :hmm:

Prie manęs irgi sloga kimba, nes likau paskutinė iš visų prasisnargliavusių... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 04 vasario 2019 - 10:02

kelionė.

1. nežinau, kur norėčiau

2. nežinau, ar galėčiau :D

todėl stebiu kol kas iš šalies tą procesą, bet esu rezervavusi atsotogas darbe 04-23--05-10 :rolleyes:

Atsakyti

balta balta kur dairais ir dar   sninga sninga :)  grazu pro langa paziuret.  masinu kupolai aiksteleje. gali savos nerast :)

sukneles liko  pora eiliu padalku, nu  bet vakar viena is dvieju kaciu gaudziau visa vakara. kazkokio anerdzaizerio muset  uzedus buvo.  pasedet ramiai prie X faktoriau man nepavyko. stok -sesk, stok sesk buvo .

Atsakyti

Labos :4u:

Aš irgi sėdžiu darbe ir noooo megzt savo kačmyrus :D . Restar,kaip fainai 50 kasyčių :wub: , aš dukrai kol mažiukė buvo pindavau, da i daba mudvi prisimenam. Paskui daaug metų eglutė buvo, o daba jau tik palaidi. Dar ant juoko paprašau kad leistų supint, bet tik paglostyt beleidžia :D .

Žuviuk, parašyk kur jūs ten smaginatės :bigsmile: . Mūsų šeimos galva, šeštadienį iš Val Thorenso grįžo, oooo jau patenkintas kaip rublis :D , bet nieko nieko šį šeštadienį visi kartu į Italilją lekiam, ten bandysim viršūnes šturmuot :D.

Atsakyti

Lusasita - ar gražu taip - visoms pavydą žadint turboreaktyviškai mezgamom suknelėm??? :D O tai ko paskui katę lakstyt??? Ne mažas gi vaikas...

Aš vakar maloniai sužiūrėjau ir filmą "A star is born" su Lady Gaga, ir X faktorius buvo geras, visi patiko, bet labiausiai ir sirgau už laimėtojus. Aišku, jie buvo akivaizdūs jau po kažkelintos laidos.

Pagaliau prisiskambinau, tai galiu eiti į dušą. Bet kaip nusiteikti, kad merginai reikės duoti kraują.... 12 metų bijo ne mačiau, negu buvo 2-iejų ir pan....

Atsakyti

Restar o kaip ta baimė pasireiškia?

maniškis baubia vis dar ir neduoda rankos niekaip, kol įkalbam gerokai paprakaituojam

Atsakyti

na, psichologai apie baimes sako, kad reiktų išsiaiškinti ko konkrečiai bijo, t.y. kaip ten viskas vyksta ir kodėl, tada baimes galima valdyti

mano vienos pažįstamos neseniai vaikas aiškino, kodėl bijo voro. nes užlips ant kojos ir numegs tinklą :D nugi tas voras tai gali :D  bet gal ne taip greitai

X faktoriaus laimėtojų vienas vaikinas mano kolegės vyro brolis :D  sužinojau tik prieš finalą. beveik kaip savas atrodo :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 04 vasario 2019 - 10:42

restar, mazoji kate kaip mazas vaikas. visur lipa, viska meto.  pvz vakarlindo uz uzuolaidu ant palanges, vieninteles mano palanges su phalenopsiais ir orchidejomis . kur joms negalima.  tai traukiau ir traukiau. ir vandeniu purskiau, o jai ten kaip patepta  kokiu valerijonu.  paskui pro uzuolaidas lisdama, tas zemyn utempia, reik kabarotis  aukstyn kad pasiekciau prisegt . MIja jau tokiu sbitku nebekrecia, uztat  8 menesiu paaugle oho ho kokio rytietisko temperamento :)

vakar su drauge   apie papriku seja padusavom.keliu kuo tolyn, nu nes "vaikas" niekaip uzaugt   negali. skraidys speju mano siemet daigeliai. pernai  veina maze buvo, kazkaip issaugojau, siemt dvi turboreaktyvines torpedos .

Atsakyti

Laba

pas mus irgi sniego sakė privarė, o Vilniui irgi sninga  :D​ 

Atsakyti

Nu ką ir mes karantino neišvengėm

Atsakyti

kad Vilniuj lyja šiaip jau :hmm:

Atsakyti

Ji dreba, gūžiasi, ašaros kaip pupos rieda, akys didelės didelės.  Va, tik dabar atsikėlė - užsiminiau, iškart panikoj... Sako, kad bijo skausmo. Nu tas skausmas man juokingas... Bet kaip nors. Bijo ir antibiotikų,visko ji bijo, tokia jau - į mane :). Aš jau dabar labai protinga ir protu nieko nebijau, o kūnas vis tiek reaguoja savo visokiom nesąmonėm ir tai nuo valios nepriklauso, deja.

Lusasita - jau pamiršau iki kada mūsų rainasis buvo zdraica :). Bet tuo metu tikrai neturėjau užuolaidų,o gėlę, kurią vis kramtę ir nuversdavo, paėmiau ir išmečiau vieną sykį. Dabar jau solidus padaras, tik laidus kartais nugraužia, bet slapta :).

Atsakyti