Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Prie kelionės ir aš prisijungčiau :) manau :) 

Atsakyti

Nu, ką  2 pirštinės pirštuotos tik be nykščių jau net su galiukais sukaišiotais :). Pradėjau mažą pirštinytę. Dabar primegsiu, kol bloga pasidarys :).

Atsakyti

Sveikos,

žuviukas po prailginto savaitgalio kalnuos jau tupi darbe ... ir ka tik suprato kad yra vilties cepelinuos sudalyvaut :)

toms kurios bandot paslidinet, nu gi eikit sau koki puiku kurorta turi Lenkai!! Negalejom patiketi! Slovakijos Jasna neberta davo kainos ir kelio!

Atsakyti

Labas rytas,

Fe fe, koks oras.. Jau greičiau arba sniegą visą nuleistų, arba normali žiema būtų.

Rusnė vis dar tupi namie dėl karantino. Net į lauką nėra kaip išeit padūkt.

Zuviuk, kokiam konkrečiau slidinėjimo kurorte buvot?

Atsakyti

Limit, karantino esmė ir yra tame, kad nebūt žmonių susibūrimo vietose :D  tame tarpe ir lauke

o oras pats tas :D  pvz link Klaipėdos sako, plikledis totalus. tai gal geriau jau tokios balos, nei čiuožykla

pliam, kažkaip savaitė prasideda nuo visokių nesusipratimų.

su buhaltere kol išsiaiškinom, kip mano alga turi būt skaičiuojama :D \

ir sugebėjau užsakyt vaikui netinkamus lęšius :( net tris poras. tikiuosi gal pakeis, nes dar neišpakavo.....

su mezgimui kūdai.. labai kūdai....

Atsakyti

KOks ten susibūrimas lauke :D vienai su rogėm pavažinėt nuo kalno :D

Liniukai gero skrydžio :4u:  Paskaičiau apie ausies reikalus :unsure: Linkiu, kad viskas laimingai :4u:

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Mezgiminis kablys, valandas skaičiuoju, kada jau galėsiu namo važiuot ir megzt  :B 

Sveikos,

žuviukas po prailginto savaitgalio kalnuos jau tupi darbe ... ir ka tik suprato kad yra vilties cepelinuos sudalyvaut :)

toms kurios bandot paslidinet, nu gi eikit sau koki puiku kurorta turi Lenkai!! Negalejom patiketi! Slovakijos Jasna neberta davo kainos ir kelio!

Zakopanėj buvot?  :unsure:​ 

Atsakyti

Sveikos,

naktį kažkas pragręžė gerklę, jau senokai nebuvo taip rimčiau, galvą irgi spaudžia. Sėdžiu su chalatu prie kompo ir laukiu skambučio iš gydyklos, tipo, turi per 1 val perskambinti, nes prisiskambint neįmanoma. Bijau tuo metu būti duše. Aišku, kad ne dėl savęs skambinau, visgi didžiąją noriu parodyt, gal reikia antibiotikų, nes po 4 dienų namie nepagerėjo. Dičkiui irgi atseit galvą skauda ir bloga - nuolatinė dainelė, kai tingi ryte keltis. Bet negi mano jėgoms išversti jį iš lovos, tokį arklį... Visgi kadangi tingi keltis kasdien, o taip išsiknisinėja daug rečiau - kartais patikiu...

Mūsų pradinėj mokykloj karantinas tik 1 d prabuvo. Išėjo mergina šiandien į mokyklą su sesės supintom virš 50 kasyčių. Egzotiškai :). Bet per daug darbo būtų buvę man išpinti, o ir sesė ilgai sugaišo, kol supynė - tegu pasidžiaugia :).

Beje, FB daržininkų grupėse skaičiau, kad ir Tauragė, ir Mažeikiai, ir Šakiai sniegu užversti, tai ateis turbūt ir iki mūsų.

Atsakyti

Sniego per naktį privarė,tiek,kiek per visá źiemà,užklimpau savam kieme,teko kasti.., dabar visa šlapia,plaukai sulipe,o vėl sniga,ir tuoj užsnigs,kā nukasiau...,keliai nevalyti visiškai,bandżiau važiuot,bet net kelio ribu nesimato-balta balta,kur dairais ....kai radau,kur apsisukt,grįžau.. :devil:  :mastau:  :gun_bandana: 

Atsakyti

oj, kasyčių 50 - fainiai :bigsmile:  aš jaunystėj irgi mėgdavau susipinti- pati. vaikščiodavau kokias tris dienas mažiausiai

Sveikatos :4u: 

aš jau šiandien irgi nosį arbatmedžiu tepliojausi.... šalia sėdi snargliota kolegė.... nu :B

Atsakyti

o aš snargliotą vaiką mokyklon išleidau, ir kosėja dar nuo to snarglio :) nu

Atsakyti

Oho, vilmak :blink:

Mačiau ir aš foto iš tų kraštų. Kai žiūri, tai tik grožis, ale kai judėt kur reikia, tai nekažką :unsure:

Atsakyti