Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas,

Aš tai su pirštinė krapštukinuosi :). Naujas kablys. Bet sugrįžo alergija, tai jausmas košmariškas, spaudžia galvą ir tik nosinės apsikabinus... 

Atsakyti

Toookio malonumo mezgimas... :wub: :wub:

Priedas  1ADDD0B9-46A0-416B-9A2C-9FAEE635CED7.jpeg   221,73KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Sveikos, 

Lace, gražu :) O aš maniau tu su mašina megsi :)

Aš irgi tokį panašų noriu megzt, bet su mašina, nagai niežti trečia diena, bet vis neprisedu, šianakt jau net sapnavau :D

Panašu, kad cepelinų baliaus nukelimas man kompensavosi dvigubai, šiandien atvažiuojam pas tevus, o čia irgi pietums cepelinai :D Nesusitarę o šiaip jau mama irgi retai juos verda . 

Kerpena, aš vis stebiuosi, kaip tu meistriškai ir aiškiai  moki aprašyt paprastus dalykus, aš kartais ką nors noredama papasakot susilaikau, nes nemoku papasakot :D 

Atsakyti

Kas dar neužmatėt: https://www.lrt.lt/n...mes-su-rykliais .

Atsakyti

Labas

pas mane ir šiandien cepelinai :)

dar neužmatėt: https://www.lrt.lt/n...mes-su-rykliais .

Mano vyras vienas galėtų taip durniuoti 🤭

Atsakyti

Šiandien Qqtės vyras velnių atrašė, kodėl mezgėjos niekur nebevažiuoja  :D Sakė per mus dabar jam vasarą reikės iki Kroatijos vairuot :D​ 

Atsakyti

Kaip tai nebevažiuoja? Aš tos minties neatsisakius, tik nemsnau, kad dabar reikia bilietus pirkt, o kaip tik paskutinės minutės pasiūlymais pssinaudot. Vyro leidimą keliaut turiu.

Liniuka, kaip tavo ausis ir savijauta?

Atsakyti

Niuma o tai kaip tu isivaizduoji mes paskutine minute suderinsim jei net vietos nesuderinam?dar gi ir atostogas reiks kazkaip susiderint darbuose

Aha Liniuka o ko tu savo ausu nesaugai o po  Bigus vaikstai?

Tau ramiai namiepo kaldra megzt priklauso

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 03 vasario 2019 - 18:16

Tai kad mano ausys ir lovoj, ir bige vienodai jaučiasi :B​ Traška braška. Bet visgi apsisprendžiau skrist. 

Atsakyti

Galim kaip praeitą kartą- pagrindas savaitgalis plius 1-2 dienos iš savaitės. Kai nuspręsim kryptį, tada ir ieškosim bilietų pagal datas.

Aš įsivaizduoju apie balandį (dėl šilumos).

Ir mansu, gal į Restar pageidavimus galim atsižvelgt. Idėja buvo jos.

Atsakyti

Vyras prigamino tortilijų, net nevalgusis Gytis antrą porciją pats pasidarė. Su faršu, kukurūzais, pomidorais, salotom, marinuotais agurkėliais, raudonom paprikom.

Atsakyti

Sveikos, cepelinų dienoj,

jų negavom, bet kugelį, MB prieš išeinant su draugais vakarieniauti, dar patarkavo.

Kepurės abi užbaigiau. 

Kito mezginio neturiu.

Liniuka, man labai fainas tavo margis👍👍👍

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 03 vasario 2019 - 19:30