Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

restar, aCCCpejai :) as nieko nemezgu pagal jokius aprasymus . viskas is galvos . nemegstu ilgu uodegu:D  apie ploti jau sakiau. norejau prigludusios . panasumai tik kasuotos rankoves ir sagutes nugaroj :)  siaip po antro plovimo dabar reiktu pagarint :)

Atsakyti

Tai ir matau gi, kad nepanaši :)

LIniuka - įsivaizduoju dilemą.... Nors persiplėšk - nei skrist, nei neskrist... Aš kai laukiausi dvynių ir pradėjau kraujuoti ( o prieš tai turėjau panašiai prasidėjusį persileidimą), tai labai panikavau, bet ir tas pareigingumas beprotiškas kankino - turėjau skristi į Zalcburgą...  Teko prisipažint vienai patyrusiai kolegei  (tada dar niekas nežinojo, kad laukiuosi), kuri ir atkalbėjo nuo skridimo.Pakeitė bilietus, išskrido kitas kolega. Bet tas turbūt irgi savaitgalį turėjo vykti, žodžiu, dilema, dilema. Bet tavo atveju, ausis visgi labai rimta, nejuokaučiau. Nepasitikinčiai savim kolegei gal irgi geras šaltas dušas būtų, išmoktų.

Na, ką liko nykštys, bet jo gudrybes paiko kitam kartui, tai pradėsiu naują pirštinę :)

Beje, pranešiojau ir savo naują megztinį. Teks vėl nuardyt ir ilgint :).  Tas ripsas sunkiai prognozuojamas, kai nori konkretaus ilgio.

Atsakyti

baigiau megztuką  :yahoo:  pirmad pafotkinsiu

laimei turiu atCarginį mezginį-paltą :D

Atsakyti

Nu gal įvyko stebuklas ir antibus atitaikė  :unsure:  sprendžiu pagal sumažėjusį kosulį.

Mezgu.

Atsakyti

Nu brac sudetinga kaip ilgi atitaikyt nuo apacios gabalais mezgant

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 02 vasario 2019 - 22:54

Mes su merginom pažiūrėjom Keistą penktadienį. Toks mamos-dukros filmas. Kažkada su vyresniąja pamatėm netyčia, kai ji kaip tik tokio amžiaus buvo ir po to dar daug kartų žiūrėjom. Bet vis dar negalim nuo juoko susiturėt, tiesiog žviegėm. Net megzt nelabai galėjau, nors mezginį turėjau. :)

Atsakyti

Nu brac sudetinga kaip ilgi atitaikyt nuo apacios gabalais mezgant

Bet ankščiau visada taip megzdavo/om ir sugebėdavom  :D 

Labas rytas, baigėsi mano pamiegojimairytais  :oh: 

Atsakyti

Ingriga o kas sake kad budavau patenkinta tuo mas gavosi anksciau

Ir visada tas pats galvos sukimas budavo gana ar negana

Aisku dar nuo modelio priklauso

Pvz statytom rankovem tai jau centimetrais zinau kiek reikia ko megzt, o tokio boxio nesu niekad mezgusj

Atsakyti

Qqte,  o matematika kam :D 

Bet sutinku-atitaikyt sunkoka. 

Nors man nuo viršaus mezgant irgi yra sunkumų. Jei statytos,  nepataikau peties ilgio. Jei apvaliai -  platinimų...

Greičiausiai vistik praktikos reikalas visame kame

Atsakyti

Katuk ne matematikoj esme, as gi nezinau kokio man ilgio jis gerai atrodys jokia matematika cia nepades

Nuo virsaus mezgant apvaliai gi matuotis galima, o sitos paklodes nepasimatuosi

Aisku viena numezgus jau zinosiu kur koks ilgis ir kur koks plotis turi but, bet klausimas ar as antra tokio modelio megsiu dar

Atsakyti

Bet ankščiau visada taip megzdavo/om ir sugebėdavom  :D

Aš ir dabar taip dažniausiai mezgu :rolleyes: ir pataikau  :P 

Jokių cm nematuoju dažniausiai, pridedu prie kito megztinio, kurio ilgis man patinka tam momentui :rolleyes:

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

gavau vakar parbangųjį Siūlo galo šilkmocherį.  :wub: spalva tobulai tinka, siūlas nuostabiai gražus ir malonus.  :wub:  :wub:  nesusilaikiau ir pradėjau megztuką megzt  :B 

Atsakyti