Ristina, tu čia taip iš nuotraukos matai iš o megzta?
Iki skausmo pažįstamas modelis draugė atakavo, kad tokią numegzčiau. Bet norėjo idealiai tokios pat. Tiek faktūra, tiek spalva.
O to rūbo gamintoja surašiusi sudėtį, tad aišku iš ko megzta
Mezga iš to, kas yra gana vienodų ir pasikartojančių spalvų
Masiniam mezgimui nepasirinksi itališkų siūlų likučių, kurie spalvose/sudėtyse sunkiai atkartojami.
http://vauradesign.l...a-vaura-tunika/
Kokia spalvinga diena! Liniuka, labai patinka tavo margutis, super gerai, kad ne visą marginai. Noriu ir aš ko sodrių spalvų. Ir pati tokia jaunutė, nepanaši ligonę .
Lusasita - nuostabi spalva, geras siluetas. Džiaugiuosi už žmones, kurie sugeba sukneles nusimegzt, aš tik pasvajoju...
Aš tai Mezgimo zonoj šiandien beveik pirštuotą pirštinę nusimezgiau. Liko 2 pirštai kitai savaitei. Turiu planą daug primegzti, patiko - kaip saulėgrąžas gliaudyt. Visgi kursai gerai. Daug mažučių gudrybių sužinojau. Ir siūlų jau pirkau šiemet....
Tas Angora2 nėra toks blogas. Išskalbiau nešiotą kurį laiką megztinį - kaip naujas atrodo. Estė Anna irgi jį dažnai mezga.
Sveikos,
O pas mane pietum buvo cepelinai, nors visai neplanavau, bet ekspromtu gavosi, nes buvo bulbų ir faršo
Tik dabar pritupiau... Man irgi uodega skauda... Baigiu tipo inspira smaragdine, prie brolio vel neprisedau... Ką reik vakare megzt, ano kito žalio nenoriu....
Liniuka atominis greitis ir visai linksmas megztukas
Lusi suknelių kabli pagavo, modelio neinžlibinu, spalva grazi, nors kur lauke tai jau man lyg ir ryškoka.
jo, pagavau kabli suknelem siemet trecia melyna ryskia baigiu as juk sukneliu nemegeja
sita ryski zalia. lauke gera spalva gavusi siulus biskeli issigandau spalvos ryskumo. bet dabar labai patenkinta. man prie veido tinka
restar, sita suknele kaip liniuka kad mezge. pynes per rankoves, nugaroj sagutes ( katros dar nesusiutos ) tik ji sake, jos posventine, maniske priessventine, ne sita tai tokia prigludusi, jau pasvest prie sotaus stalo nesigautu
ir tympos zalios su "kailiuku" matosi . nu ner jos mutoniniu kailinuku kailio, jos tokios kaip leliuku sliaustinukai, su "veliuru"
Ai, Qqute, ėmiau dovanų baktusui Zauberball margutį ir alpakos šalia jo derančios. ir dar vyrui Drops Delight pirštinėm. Nes kepurė jo su tokiu megzta. Konkretus kablys pirštinėms dabar, reikia prisivaryt jų, kol prisimenu. Jeigu norėsi, kada susitikus bišįkį paaiškinsiu, lentele pasidalint galėsiu. Vien dėl jos verta buvo .
Lusasista, bet LIniukos gi nugara ilgesnė ir platesnė. Tu juk iš galvos mezgei, ane?
Restar, nu nesu iš lovos nelipantis ligonis Bet ausys šiandien dar blogiau, pulsuoja, diegliuoja ir neprigirdžiu Esu žiauriose dvejonėse dėl komandiruotės. Bijau skrydžio su tokia savijauta. O neskrist būtų labai blogai... Skrendam dviese audituot tiekėjo. Šiaip čia ne mano darbas, sutikau tik pagelbėti, nes mergaitė nelabai patyrus. Viena nevažiuoja, o nukelt auditą irgi nelabai išeina, valdžia nesutinka... Tai kaip durnė sutikau ir sirgdama važiuot. Tas mano pareigingumas kartais siutina
Ale tai kaip būtumėm pataikę su cepelinais šiandien