Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gyvenimiškas ryškumas. 

Priedas  IMG_20190120_104228.jpg   218,72KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas, sekta  :4u: 

ateinu išpažinti nuodėmes - vasarį vėl siūlų pirkimu pradėjau.   :blush-anim-cl: Mezgu savo kašmyrinį megztinį, turiu jau kokiu 5 cm nuo rankovių atskyrimo. Ir kažkaip įtartinai suplonėjusi babina.  :hmm: pradėjau sverti - jau sumegzta 150g, o čia juk dar ne pusiaukelė.  :unsure: pirkau tai 300g.  :unsure:  tai greituoju būdu, kol dar mano siūlo yra, užsisakiau dar 200g.  :B tik man kažkaip matematika nesueina - mano dydžio kišenėtai užtenka kokių 1800m  siūlo, o čia metražą rašo 500m/100g, tai 300g turėtų užtekti paprastam neoversiziniam megztukui.  :hmm: 

Liniuka, reaktyvinė tu motera  :blink: taigi tik ką tą burokėlinį tvidą dalinomės, o jau megztinis gatavas  :unsure: 

Atsakyti

Liniuka kazkaip visai kitaip isivaizdavau kaip procesa rodei

Labai grazu, is galvos sudeliojai ar recepta koki naudojai?

Sapnavau beje tave su kazkokiu margalu ir te  kazkoks gabaliukas ant peties atiro mastem kaip taisyt

Atsakyti

Lace nu vat idomiai, kaip 500 m. Tai jis toks storokas atrodo

Atsakyti

Liniuka kazkaip visai kitaip isivaizdavau kaip procesa rodei

Labai grazu, is galvos sudeliojai ar recepta koki naudojai?

Sapnavau beje tave su kazkokiu margalu ir te  kazkoks gabaliukas ant peties atiro mastem kaip taisyt

Visiškai iš galvos ir platinimai iš lempos.

Lace, nugi mezgiminės atostogos pasitarnavo. 

Atsakyti

Lace nu vat idomiai, kaip 500 m. Tai jis toks storokas atrodo

Nėra jis storas, iš trijų gijų siūlas, viena gija man labai panašau storumo, kaip rogutinis merinas.  :unsure: 

Atsakyti

Nu bet kai paimi koki sukta stipriau ar kojini kur metrazas mazesnis o atrodo siulas plonesnis Gal labai tankiai sumezgei? Nors man 1000 m megztukui ilgom rankovem neuzteko 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 02 vasario 2019 - 12:39

Nu bet kai paimi koki sukta stipriau ar kojini kur metrazas didesnis o atrodo siulas plonesnis

Gal labai tankiai sumezgei?

Nors man 1000 m megztukui ilgom rankovem neuzteko 

Man tai tas siūlas ir atrodo kaip koks kojinins pagal storį, šiaip tokį megzčiau 2-kais, bet specialiai paėmiau 2.75 virbalus. Žodžiu, man čia kažkokia anomalija, mezgu kaip visada, siūlas pagal vaizdą ir atrodo kaip 500m/100g, bet metrų susimegs daugiau.  :hmm: 

Atsakyti

Koks gražus modelis :wub:  Tik priekinė siūlė akis bado :B

Priedas  FB_IMG_1549105327424.jpg   54,84KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Nu bet siule grazu..tik aisku nelabai graziai cia padaryta

Atsakyti

Kai megzta iš Angora2, tai man pusė grožio dingsta :D
Spalva :wub:

Atsakyti

Ristina, tu čia taip iš nuotraukos matai iš o megzta? :blink:

Gražus Liniukos margis. Nors man irgi toks netikėtas. Bet jei kas paklaustų, kokį įsivaizdavau, tai nežinau. :D

Atsakyti