Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš varškės blynų kepu. Panašiai kaip miltiniai, tik pakelį varškės įmaišau.

Pietų gal nieko negaminsiu. 2 išeis į gimtadienį, o vyro užprašiau daržovių sriubą pagamint. Jis tirštą daro. Nebent kokių bulvinių blynų prakepsiu, jei bulvių kas priskus.

Atsakyti

Sveikos. Darbe sedziu visa patenkinta.... O dar sestadienis, greiciausiai mazai plepesit, ka man veikt?

Atsakyti

Labas rytas Niuma ir as tokius megstu kept.

Nu panasu kad mezgimas kaime atkris, vaikis apsisnarglino, o mano mamai kita savaite operacija tai negalima apkrest.

Man pusryciai bananu duona, pietu nesugalvoju, bet cepelinu tikrai nebus 😀

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 02 vasario 2019 - 10:20

Pas mane bent jau šiandien irgi nebus. Vakar buvo kugelis,  dukrų gamintas. Visos bulvių atsargos sunaudotos.

O planai.... nėr planų. Skauda uodegą,  galva nestabili. Pasikrapštysiu prie ūkio ir gal pamezgėsiu. Jau kyla noras kokio tai žmoniško mezginio :rolleyes: reiktų imtis Natsumio,  kuriam siūlai du metus guli,  ir net mėginukas pramegztas. Dar turiu planą grandiozinį,  megztinio tipo suknelė,  ano meto pirty sumedžioti siūlai iš Anykščių,  bet šitam diddarbiui sunku ryžtis.

Brt pirma reik loginės Merigold baigties.

Atsakyti

Visur tamsu, tai spalvos realybėje sodresnės.    Sunaudoti visokie tvido likučiai, kaip sakant, zero waste :D

Priedas  IMG_20190202_103558.jpg   95,31KB   0 Parsiųsta kartų Priedas  IMG_20190202_103621.jpg   89,01KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuka: 02 vasario 2019 - 10:42

Man spalvos ziurisi labai graziai, o ir siltai. 

Atsakyti

Jo, jis lengvutis, bet šiltas. 

Atsakyti

spalvinga Liniuka :)  beziuredama prisiminiau vyro teta. ana daug mezga.  bet vis is kokiu likuciu. tai labai patiko  dryziukas, spalvingas,  su  pypsiukais.  kas 5 akys viena nukelta. toks dantukas   dryziukuose.  visai graziai ziurisi. va kaip pas liniuka tie dantukai  :)

Atsakyti

Kas per pirštų kombinacijos :D

Aš užaugau su visokiais marguliais megztukais. Gražu :super: 

Atsakyti

Labas rytas.

Pradėjau rašyt reportažą, jei kam įdomu   :ax:  

https://www.supermam...alis-lapkritis/

Atsakyti

Liniuka, labai dailiai spalvas parinkai. Tinka tau margumas ir pats megztinis :) 

Atsakyti

Gražiai sudėliojai :bigsmile: kažkaip galvojau,  visas bus dryžuotas,  šitaip tikrai geriau žiūrisi.

Ryškumo gyvenime daugiau,  nei fotkėj?

Atsakyti