Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pažiūrėjau, kad už sausį priskaičiavo 30 eur daugiau. Tai čia dėl pasikeitusių mokesčių  :hmm:​ 

Atsakyti

Oi, ligonės, sveikit :4u:

Cepelinais neužkrėtėt. :D ėjau per pietus į parduotuvę kažko vakarienei medžiot - sugalvojau prisiminti savo firminę jautieną su pelėsiniu sūriu. Bet pamačiau akcijinius vilkešerius, tai jautiena rytdienai pasislinko :rolleyes:

Priedas  6FDA7125-5776-46CF-AADE-978CC3829E66.jpeg   155,05KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Pas mane faršo nuo vakar buvo likę, nupirkau šaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos, per 10 min prisukau skardą kibinų. Visi sotūs. Ramu.

Kaip užsikabliavom visa šeima su tais kryžiažodžiais- wow žaidimu. Parsisiuntę į 3 telefonus ir vis padedam vieni kitiems išspręst :) 

Atsakyti

Restar, jei atsiras ant padų ir delnų, tai tikrai ne vėjaraupiai. O šiaip vėjaraupiais galima sirgt ir dukart.

Pas mus savaitgaliai labai labai retai būna,kad abu būtumėm :( bet dažniausiai nėra taip blogai - per visą savaitę paprastai būna viena arba dvi paros kai susitinkam :) bet tai dažniau darbo dienos, ne savaitgalis. Pvz įprastai kokie du pirmadieniai per mėnesį būna pasimatymo diena, nes vaikus išvedam į darželį (ot savanaudžiai tėvai....) :) šįkart užsitęsė dėl visokių papildomų darbelių ir konferencijų mano, nu ir dėl gripo dabar.

Atsakyti

Abelo, nesavanaudžiai. Tėvai irgi žmonės. Aš jau dabar laukiu pirmadienio, kai Emilį į daržą išleisiu :) 

Atsakyti

Liniuka, ne tik gali bet ir turi but daugiau  :mirksiukas:  

Atsakyti

Pamezgiau 3 sketukus i auksti ir mastau regzt dar viena ar gana. Ir ar siaurint i lygu pereinant ar  neplates

Atsakyti

Soliuk tavo dukrytes uzvakaliuko koks ilgis nuo apacios iki kur rankoves prijungei?ir koks ugis dukrytes?

Atsakyti

Liniuka, ne tik gali bet ir turi but daugiau  :mirksiukas: 

Mums tas negresia. Sutartos algos į rankas ir jei būna kokie mokestiniai pokyčiai, jų skirtumas lieka įmonėj  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Loooomkės.... Net kojinės negaliu megzti, nes užėmiau virbalus pirštinės atnara. Rankom megzti norėčiau nebent iš ... to paties siūlo, kur dabar mezgiau :). Kitkam neturėjau minčių, tik mašininių minčių buvo...Tuščias vakaras, bėda bėdelė. Matyt, eisiu į lovą su knyga.

Atsakyti

Priedas  50896882_2085821561497559_2348923085970735104_o.jpg   59,01KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Eik tusovščike plaučių gydytis :D

Mano šios dienos planas maximum užbaigt vieną megztinio pusę. Šeima jau informuota, kad šiandien geriausiu atveju pietus padarysiu ir daugiau nieko neveikiu.

Atsakyti