Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ojetusau Niuma ..sveikit jus tenar ka

Atsakyti

Labos,

Katuk, jei dirbi per kelis darbus tada geriau netaikyti... susigražinsi kitais metais... naujiems siūlams susitaupys...

Atsakyti

niuma,negi ospamoxą pirmai gėrei?

Atsakyti

Tiksliai... Man net baisu pagalvoti apie vaikščiojimus po kokias procedūras, nes pirmiausia, labai nervina įspraudžiantis į rėmus tvarkaraštis, tada dar parkavimas sudėtingas prie tokių įstaigų, dar kiti reikalai kai susigrūda, o grįžus dar valgyt padaryt, oi. Tai labai tave suprantu, tu didvyrė :4u:. Bet nugarai, kaip ir sakiau, pagrindinis vaistas yra teisinga mankšta. Man šiuo metu mažiau skauda gal dėl vakarinio pasičiuožinėjimo?  Nes pastebiu, kokie raumenys dirba, tai ten nugaroj yra toks jausmas įdomus. Šiandien dar išleidau 10 eurų 2 poroms labai geros būklės odinių pačiūžų.  Tai visi 4 mėgėjai jau turim. O vyrui ir dičkiui tinka mano, tai galės kada išbandyt :).

Olaiva, panašiai Matmintinis (mintinas skaičiavimas) mano berniokui koją kišą. Suskaičiuoja didelius skaičius momentaliai, o užrašyt nemoka. Tai mokytoja, kuri yra ir auklėtoja, sako, kad šiuos metus jie nesimoko matematikos - tik matematinės kalbos, t.y. teisingo užrašymo. Na, ir tas vis šlubuoja pas mano matematiką, tik 8 išėjo pusmetyje.

Niuma, oj... tai ir tau cepelinai būtų plaukę bet kuriuo atveju. Bet su tuo plaučių uždegimu tai nepaprasta, aš dar studijų metais kai susirgau dar žiemą, pavasarį atkritau, tai tik liepą pasveikau iki galo. Paskui dar ilgokai liekamieji krenkštimai buvo likę, bet paskui ir nebesirgau juo.  

Aš saviškės tai net nevedžiau pas gydytoją... Galvojau - pora dienų ir bus sveika, kaip visda. Bet kad ne gerėja visai. 4 dienos namie, matyt, kitą savaitę pas gydytoją visgi reikės eiti. Nes gydėm tik gerklę skalavimais, čiulpimais, papurškimais, o kad nosis dar baisesnė pasidarė. Pirkau Sinupreto.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 01 vasario 2019 - 17:08

Niuma te ir tau :4u:  aš kai sirgau plaučių uždegimu,  tai vieno kurso antibų neužteko. 

Beje tas buvo per patį pirmą swapą :D​ 

Atsakyti

Niuma, vaje... Gal tu pasistenk mažiau veiklos sirgdama turėt, daugiau namų ir lovos režimo :4u:​ 

Atsakyti

Na as ir nelabai kaip i ta misini ziuriu. Bet cepelinu noriu. O bulviu ant dugno. Reik ieskot kur nusipirkt :unsure: tai pabandysiu su tuo misiniu, nes siaip tai darau su virtom ir paprastom. 

Atsakyti

Ligoniukams sveikatos!

Atsakyti

niuma,negi ospamoxą pirmai gėrei?

Klacidą dvi savaites.

Sakė, greičiausiai, nauja infekcija. Pagalvojus, man liepdavo ateit gal kas dvi- tris dienas, kad paklausytų plaučių. Vilių vežiojau apžiūrai, Emilį vežiojau apžiūrai. Gal ir kas naujo prikibo. 

Blogiau, kad tempos nėra, organizmas nekovoja  :unsure: ?

Namų režimas dabar. Tik į tuos šildymus važinėsiu. Vyrą informavau, kad artimiausiu metu jis į parduotuves vaikščios.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 01 vasario 2019 - 17:53

Labas sveikoms ir bent gyvoms.

Epidemijas gi ne veltui skelbia. Laikykitės kiek įmanoma arčiau namų ir mažiau visokių susibūrimų. 

Restar, kas ten per spuogai ir kur jie? Kuriose kūno vietose? Yra tokia dažnai su vėjaraupiais maišoma burnos-delnų-padų virusinė liga. Pagal pavadinimą tipinės bėrimų vietos :) vėjaraupių neturėtų būt tose vietose, o tos ligos neturėtų būt galvos plaukuotoj daly. Bet aišku, būna visaip ;) gydymas simptominis, t.y. nieko spec daryt nereikia. Praeis per savaitėlę. Bet užkrečiama. Ypač artimiems kontaktams.

Aš cepelinuosna būčiau irgi negalėjus - vyrą  šįryt "pašaukė" į papildomą budėjimą ryt Marijampolėj :( dėl tos pačios epidemijos :( tai grįžtu iš savo budėjimo, duodu mašiną,jis man vaikus ir lieku namie. O buvom suskaičiavę,kad per tris sav. šis šešt buvo pirma para kai būsim visą parą (!) abu kartu namie :D ot tai gyvenimas... nu mušim rekordus. Lauksim kitos šeimyninės paros :D 

Atsakyti

Mezgime įsivėliau vėl į testą. Šįkart pirštinių. Bet pradžia visiškai matematinė... su schemų piešimu. Matysim kas gausis. Iš aprašymo galvojau paprasta bus, nu bet kol kas hm... nekažką...

O per savaitgalį reik pabaigt dar vieną žvėrį ir išsiųst gavėjams. Gal ir pavyks netyčia :)

Atsakyti

Abelo,  3 spuogeliai ant veido, 1 ant pilvo, 1 ant krūtinės, 1 ėmė kilt ant rankos. Niežti, pasikasius gana nemažas raudonas plėmas susidaro aplink. Na, neliepiau visai išsirengti, ant nugaros lyg nesimato.

Oi, tai pas tave situacija dar blogesnė, mes bent kiekvieną savaitgalį kartu pabūnam...

Atsakyti