Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ligvita, labai gražu  :wub:  Pledukas  :wub: 

Qqut, nežinau...

Papasakokit man kas nors, ką 3 m. vaikai daržely mokosi LT. Aš LT su tuo nesusidūriau, mes auklę turėjom. Neturiu su kuo palygint, nors smalsu. 

Atsakyti

Ligvita labai dailu  :wub: 

Atsakyti

Ligvita, labai gražu  :wub:  Pledukas  :wub:

Tikslas buvo pirmaja skara graziai nufotografuot, o rezultate pledukui idealia vieta radau, o paskui snigt pradejo baisulingai... Nors tiesa pasakius tai ir neradau, kur as ta skara galeciau graziai nufotografuot

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 22 vasario 2017 - 19:40

Musiskiai pratybas darydavo, muzika dar, o siaip net nezinau, jie neivardindavo kaip mokymosi nieko, bet ismoko labai daug, zaisdami, bendraudami

Atsakyti

Ligvita, jau pasveikai visai ???  pledukas ir man labai :wub:

vaziavau pirkt sagu juodai juodam dryziui :)  o kad smelinis dryzius be sagu, prisiminiau   parduotuveje. o ten  50  smeliniu atspalviu. o as jokio siulgalio nepasiemusi . tai va teks dar karta vaziuot :unsure:

Atsakyti

Ligvita, jau pasveikai visai ???  pledukas ir man labai :wub:

va va pledukui tikrai idealia vieta radau fotografavimui :D

Kaip tavo kaciundra auga?

Kaip sveikata, jau visiškai pasveikusi?

lyg ir pasveikau net nebekosu... nors paranoja buvo pirmas dienas kai is namu isejau :D laukiau kada vel temperatura soks

Atsakyti

lyg ir pasveikau net nebekosu... nors paranoja buvo pirmas dienas kai is namu isejau :D laukiau kada vel temperatura soks

Visą savaitę išlaikė ligoninėje? Smagu, kad jau sveika, ir smagu kad parodei savo grožybes :wub: Net neiškart supratau, kad ten pledukas gražuolis :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 22 vasario 2017 - 20:03

Kas turit planšetes, kurios geresnės, kur galima flešiuką internetui įkišti, ar šiaip kur tik wifi gaudo. Galvoju vyrui gal kelioninę padovanot...

Atsakyti

Visą savaitę išlaikė ligoninėje? Smagu, kad jau sveika, ir smagu kad parodei savo grožybes :wub: Net neiškart supratau, kad ten pledukas gražuolis :wub:

aga savaite, tada dar savaite namie... poliklinikos gydytoja sake, kad antibai, kur ligoninej leido, reanimacijoj leidziami... bet taip ir nerado priezasties...ai kol kas viskas gerai, tai ir gerai

Ten gali but skara, bet as testavau aprasyma, tai reikejo megzt tiek juostu kiek aprasyme, nenorejau storo siulo, tai gavosi pledukas 90*90cm. Pridejus 1-2 juostas jau didele skara gaunasi :)

Atsakyti

Ligvita, svarbu, kad pasveikai ir kreipeis pagalbos, kai reikėjo  :4u: 

Qqut, muziką pamiršau paminėt. Maniškė ištisai dainuoja :D Įtariu, kad panašiai ir pas jus, tik čia detalesnę info teikia tėvams. Be to, kiekvienais metais (iškart po gimtadienio) turi pereit į naują klasę su tam tikru žinių bagažu. LT, jei neklystu, turi savo grupę iki ikimokyklinės grupės.

Atsakyti

Ligvita, sveika, sugrįžus ir pasveikus :4u: 

Labai gražios skaros :wub:

Kas turit planšetes, kurios geresnės, kur galima flešiuką internetui įkišti, ar šiaip kur tik wifi gaudo. Galvoju vyrui gal kelioninę padovanot...

Aš turiu,kur tik wifi gaudo.

Manau, kad jei kelioninę nori dovanot, tai turėtų galėt internetą iš kortelės naudot, nes kelionėj gi daug kur nebus to wifi.

Man tai nelabai jos reikėjo, ne kažin kiek naudojau ir jau po 2 m. kažkokia paplaukus, išsijunginėja, tai daugiausiai naudoju, kai el knygas skaitau, patogu vakare į lovą pasiimt. Bet šiaip kai vasarą į kaimus kur važiuoju, tai pagalvodavau, kad gal ir gerai būtų su internetu, nes tada galėčiau bent minimaliai pasitikrint paštą, pažiūrėt, kaip mezgėjos gyvena. :D

Atsakyti

Susitrigubinau :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 22 vasario 2017 - 21:16