Katuk, tikrai neprivaloma, ir bet tavo sutikimo t.y prašymo ji neturi teisės jo taikyt, jei buvai parašius netaikyt. Ta va, vis tik teks eit pas tą savo buhalterę . Turbūt buvo atnaujinta programa, o ji nuo tavęs nenuėmė "varnelės" kad netaikyt geraičiausiai
tai žinok nuo visų nenuėmė tiksliau , dauguma koelgių netaikė, visom pritaikyta nuo sausio
o šiaip, verta taikyt ar ne
Net nežinau ar verta ar ne, aš taikausi. Yra darbuotojų kurie nesitaiko, kuo jie tai motyvuoja nelabai suprantu, nesigilinau. Gal nebent jei yra kitų dar apmokestinamų pajamų, dažnai turi linonlapių, nes ten irgi yra išmokos tik nebežinau ar jas apmokestina NPD ar nebe, t.y. metų gale viską susisumuoji ir žiūri kas gaunasi. Kiti motyvuoja tuo kad nori nusipirkt didesnį brangesnį daigtą bet sutaupyt nelabai išeina didesnės sumos, tada kas mėn. sumoka daugiau mokesčių, bet kai gauna iš VMI permoką, tada tą daigtą ir perka.
Kepa kugelis .
Norfos tai nei vienos jokiam mano maršrute nėra, pora užsidarė, kur dar buvo pakeliui. Bet aš nemanau, kad iš principo naudočiau kokį nors mišinį .
Tiesa, jo, gi nebeturiu mezginio vakarui, košmaras....
LIniuka, oi kaip čia tau, sveik . Bijau, kad mano mergičkai gal koks sinusitas.... O dar ir bėrimų atsirado, juokaujam, kad antri vėjaraupiai. jeigu tada buvo kokių 20-30 spuogelių, tai dabar kokie 6-7 . Nors gal ir ne vėjaraupiai. Bet tada kas?
Restar, gali būt reakcija į vaistus kokius nors
principai pas tą Restar visokie.... nors man tie visokie pusfabrikačiai irgi neitin patinka ir skoniu ir sudėtim, ale bet kartais visai norisi pasilengvinti sau gyvenimą
ką užbaigei megzt? raudoną?
man tai kadangi mezginys nelabia šviečiasi vakare, tai nelabai ir galvoju
Aha, pačiai juokinga . Paminu tuos principus, kai reikia labai
. Pvz, yra šaldiklyje pas mane priktinių koldūnų alkanai liaudžiai bado dienoms...
Raudoną. Reikia galiukus sukaišiot ir išskalbt.
Kas tau šviečia vakare?
Mano vaikas įdomias pastabas gauna juodraščių nenaudoja,viskas galvoj apskaičiuojama,o mokytojai tik atsakymas nepatinka,ji netiki,kad pats apskaičiuoja,net klasėj
"Nojus "sprendžia galvoje", aš neturiu ką įvertinti"
Restar - procedūros. o link nakties dar nuvešiu viešnią į stotį.
ryt miegosiu ilgai, bo nes tos procedūros tiap nuvargino....
Olaiva
Oj Olaiva mano mama sako vai vai turiu toki vaika nemoka ant lentos sprest 😆bet sako suskaiciuoja gerai. Sakau nu o ko stebiesi tavo anukas irgi toks...suskaiciuoja o kaip tai padare paaiskint nemoka.
tai va kartais kokiam teste prašo sąlygoje parodyti sprendimo būdą,o kur neprašo,tai Nojus ir nesivargina
Liniuka pasislink. Aš irgi ant sirgalių suoliuko. Plaučių uždegimas vėl.
Buvo dešinio viršui. Dabar kairio apčioj. Gavau naujų antibų, kažkokių lempų šildymo ir biuletenį.
Ir gyd, ir vaistininkė žiūrėjo didelėm akim ir įrodinėjo, kad turėjau būt sveika nuo anų antibų. Einu megzt.
Restar va va man panasus principai matyt veikia, nesuprantu as kas perka tuos visus misinius. O va pasirodo gi perka