Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

pas mus lazankėm :D

Atsakyti

pas mus lazankėm :D

pas mus lazankės tai būdavo miltiniai tokie rombukai su padažiukais - spirgučių arba varškės-kiaušinio.

turbūt skryliai kituose regionuose :hmm:

Atsakyti

Nu, grįžau visa alkana, o prišnekėta tiek apie maistą, nes skrandį suskaudo. Nemoku aš skanių cepelinų. Tik vien virtų bulvių su varške moku.

Hm, gal kugelio išsikept, tas tai išeina gerai :).

Lazankės plokščios ir kleckai apvalūs - vaikystėj su pienu būdavo skaniausia sriuba :). Dar "grybų" sriuba man labai patiko, apgaudinėjo vaiką - ten gi juka būdavo virta.... Dabar gal nei pati į burną dėčiau, o vaikams irgi neįsiūlyčiau....

Hm, aš jau lyg ir suplanavus buvau eiti į Mezgimo zoną pirštinių su pirštukais megzti mokytis, o čia alternatyva atsirado... Bet labiausiai tai noriu ramiai pasėdėt be bastymosi. Turėjau panikos šiandien, kad pamečiau mašinos raktą. pasiblaškiau gerokai, kol radau ... savo kuprinėj. O turėjo būti kišenėj  :B .

Atsakyti

Pas mus tuos cepelinus be mėsos vadina birbiziukais su skylutėm :D Dar vienas originalus pavadinimas - blynai ant šakos. Kas žmonių kalba būtų mieliniai blynai. Kodėl ant šakos neklauskit :D

Nuėjau pas LOR, nu ir ką - ausų uždegimas :B Gavau arkliškom dozėm antibiotikų, hormonų ampulę į uodegą ir purškalo į nosį. Bandys atkočiot iki pirmadienio skrydžio :B Negaliu pasakyt, kad dėl to esu labai laiminga :B​ 

Atsakyti

O norfa paskaite mezgejas ir malsenos cepelinu misiniui nuolaida padare 

Atsakyti

Liniuka, nu te dar kartą :4u:  vat būtum gavus to gelomyrtolio, gal ir nereiktų kočiotis. bet negali žinot.

NOrfa visai ne pakeliui :B

o blynai ant šakos, gal dėl to kad mieliniai tokie tivirtesni ir pakabinus neplyšta :D

Atsakyti

Freke, atvirkščiai :D pas mane atsirado cepelinai tik dėl to, kad norfoj užmačiau tą mišinį su nuolaida ir juos planavau gamint šiandien, kaip kompensaciją šeimynai.

Sėdžiu poliklinikoj eilėj, prašysiu siuntimo pas pulmonologą.

Liniuka, sveik. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 01 vasario 2019 - 14:52

Liniukai sveikatos :4u:

oi kaip cepelinu uzsinorejau :oh:

Atsakyti

o pas mus buhalterių yra :hmm: 

gavau lapelį už sausį, yr šiokių tokių neaiškumų..... pas mūsų buhalterę klaust tai neapsimoka

Atsakyti

katuk, o Ligvita, ne buhalterė? Ar tik man taip atrodo.

Atsakyti

Katuk, yr :D , a per daug gavai :D . Skaičiuot DU daba jau kuris laiks neskaičiuoju, bet gal da ką prisiminsiu :D

Atsakyti

amne domina toks įdomus dalykas

jiegu aš netaikiau NPD, ar dabar jis taikomas privalomai? ta prasme, reikėjo iš naujo pasiprašyt, kad netaikytų?

Atsakyti