Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

ai mes jei jau labai labai būten cepelinų užsimanom nueinam kur ir pavalgom

nes namie viriau vieną kartą, paskui visą savaitę cepelinais maitinomės :)

Atsakyti

nu pažiūrėsiu, kas ten per mišinys, ir kur jis padeda visą skystį :D

su varške man visai tiktų. o skanūs tie Lidlo?

Atsakyti

oj Liniuka MB vieną kartą nuo skrydžio su sloga būgnelis ir trūkęs buvo, LOR paskiau prigrasė kad purškalą atkemšantį būtinai turėtų

Atsakyti

ai, miltai tam mišiny, va kas skysčius sugeria :D

Atsakyti

o tai kodėl negalit normalių cepelinų išsivirt?

Atsakyti

Jie normalūs ir gaunasi :) Pasirodo mano teta senai tą mišinį naudoja. Ir laiko daug susitaupo, sakiau, nereikai virti bulvių, nuspaudinėt tarkių. Laikas-pinigai :D 

Atsakyti

Nežinau, mes miltų į cepelinus nededam, bulvės išverda kol likusias nuskuti ir sutarkuoji, nuspaust irgi greita pakankamai, galima kitą šeimos narį įkinkyt :) pvz pas mamą nuspaust mano darbas, kol as nuspaudžiu jinai mėsą paruošia :)

Atsakyti

o tai kodėl negalit normalių cepelinų išsivirt?

nespėjam :D

bet jeigu rimtai, tai susitaupo nebent skysčio nuspaudimas.

nes aš pvz kol verda bulvės pasidarau įdarą arba kartais bulves išsiverdu iš vakaro, įdarą tai pat pasiruošiu.

bet dar gali būti, kad tas mišinys užtikrina, jog cepelinai neišsileis beverdant :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 01 vasario 2019 - 10:07

qqte, ne miltai o sausos bulvių granulės.

https://www.malsena....ams-cepelinams/

kolegė pvz manus naudoja vietoj virtų bulvių. 

kas kaip išmano, tas taip daro.

Čia panašiai kaip klaust, o kodėl nedarot tešlos picoms, o perkat padarytus padus :) Galima visaip, renkiesi, kas pačiai tinkamiausiai.

anksčiau visai nedarydavau ir sakiau, niekada negaminsiu cepelinų, radau būdą, kuriuo mano šeimyna gaus cepelinų dažniau. vaikai užskaitė, valgė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 01 vasario 2019 - 10:08

kad man regis tas mišinys labai mažai laiko sutaupo, cepelinų gamyboj bulvių skutimas, lipdymas ir virimas daug daugiau laiko suėda :hmm:

a tai katukas sakė miltai tai aš ir patikėjau :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 01 vasario 2019 - 10:09

nu ten tų miltų tai mizernas kiekis, nes 94 proc tų bulvių granulių, o likęs kiekis miltai ir krakmolas.

Atsakyti

ai dar vienas dalykas, kad virtuvė švaresnė lieka, nes man tas skysčio nuspaudimas, tai ir taros prisipurvina ir apsitaško aplink visur....

Atsakyti