ai mes jei jau labai labai būten cepelinų užsimanom nueinam kur ir pavalgom
nes namie viriau vieną kartą, paskui visą savaitę cepelinais maitinomės
o tai kodėl negalit normalių cepelinų išsivirt?
nespėjam
bet jeigu rimtai, tai susitaupo nebent skysčio nuspaudimas.
nes aš pvz kol verda bulvės pasidarau įdarą arba kartais bulves išsiverdu iš vakaro, įdarą tai pat pasiruošiu.
bet dar gali būti, kad tas mišinys užtikrina, jog cepelinai neišsileis beverdant
qqte, ne miltai o sausos bulvių granulės.
https://www.malsena....ams-cepelinams/
kolegė pvz manus naudoja vietoj virtų bulvių.
kas kaip išmano, tas taip daro.
Čia panašiai kaip klaust, o kodėl nedarot tešlos picoms, o perkat padarytus padus Galima visaip, renkiesi, kas pačiai tinkamiausiai.
anksčiau visai nedarydavau ir sakiau, niekada negaminsiu cepelinų, radau būdą, kuriuo mano šeimyna gaus cepelinų dažniau. vaikai užskaitė, valgė.