Man kūrybinės kančios
Nežinai prie kurių mestis- prie gražių ar prie protingų?
Pas mane idėjų netrūksta, tik nesigamina taip greitai, kaip norėtųsi. Šiandien suknelės modelis išsikristalizavo kelių spalvų.
Pačiuožinėjau , dabar laikas filmui ir mezginiui.
Oj Liniuka as viena mezgu 5 minty
Kol mezgu, tai pas mane minčių irgi pilna, bet vos tik baigus - tabula rasa. Tuščia galva būna. Arba pilna, bet visiškas chaosas - neįmanoma apsispręsti, ko griebtis iš eilės.
Buna ir taip kad staiga pasimetu kuria minti megzt is daugumos...bet dabar pas mane konkretus planas iki vasaros turbut
Sveikos,
Aš buvau šiandien nemažam renginy, o dar prieš tai mieste su reikalais, tai jaučiuosi totaliai "praradus" diena. Sunku ir baisu buvo išlist, bet ir visai smagu.
Mano drakius apsipirko, visai nieko spalvyte, tik sudetis neprabangi, bet bus galima is vieno siulo megzt. Iki kito cepelinų baliaus gal net numegsiu ką nors
P. S. Tokiu kailinių timpų pilnas turgus.
Kalbėjau su mama telefonu. Liepė pasiimt siuntimą pas pulmonologą. Ot bėda su tom mamom ir dar medikėm... apsigyvensiu poliklinikoj. Ji per telefoną mano astmą girdi.
Ech galvojau nu kaimegzsiu kai megsiu, ejau i pokalbi su mokytoja ir pagal laika buciau jau nei i darba grizus o namo anksciau..tai mano pokalbis prasidejo veliau 50 minuciu gal, tada parduotuve, namue duona uzmaisyt, vaiko namu darbus patikrint ir baba vakaro
qqte, aš iš darbo anksčiau grįžau. Kol mažių užmigdžiau, kartu pati nulūžau pusvalandžiui, cepelinus išviriau (vyras grįžęs po darbų klausė iš kur gavau, nepatikėjo, kad gaminau), virtuvę sutvarkiau, išsikaitinau, tai pamezgiau irgi tik prie savo Lelijų serialo. Berods šią savaitę baigia jį.
qqte, aš iš darbo anksčiau grįžau. Kol mažių užmigdžiau, kartu pati nulūžau pusvalandžiui, cepelinus išviriau (vyras grįžęs po darbų klausė iš kur gavau, nepatikėjo, kad gaminau), virtuvę sutvarkiau, išsikaitinau, tai pamezgiau irgi tik prie savo Lelijų serialo. Berods šią savaitę baigia jį.
Aš jį sekmadienį sužiūrėjau 😊
niuma iš liūdesio, kad atidėjo cepelinus, pati prisivirė.
Labas rytas,