Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Močiutė ligoninėj, ilgalaikio gydymo skyriuje. Tai neleidžia ten griežtai. 

Atsakyti

Lusiasita - smagu, kad labai nešiojamą rūbą nusimezgei :4u: . O kas per timps su kailiuku? ?? Gal nuorodą kokią asmeniškai? :ax:

restar, va sitokios tympos  https://ru.aliexpres....3a9933edZtMRrOdukrai daug pripirkus juodu. sau zalias :D

Atsakyti

Lusasita o dydis atitinka?visai norėčiau

labai storos?

Atsakyti

Nebus cepelinų  :cry2:  :cry2:  :cry2: 

Lace, turiu  BBB Soft Dream Nr.027 ir Sandnes Garn samaninės Nr. 9573. BBB normalaus storio (25g 200m), o Sandnes Garn storesnė ir tokia gauruota (50g 280m). BBB labiau į tamsiai žalią, miškinė tokia, o Sandnes Garn savy turi chaki kažkiek...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vincis: 31 sausio 2019 - 13:42

Ačiū, Lusasita! nemačius dar tokio cūdo :). O kokį tu sau dydį ėmei? Kaip su ilgiu?

Freke  :4u: .

Šiandien darbe, tai vėl akis džiugina pina medžio viršūnė sniegenų :wub: .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 31 sausio 2019 - 13:55

Vinci, nebliauk. Cepelinai bus, bet vėliau :)

Atsakyti

Nebuvo lemta man pasigydyt ciberžole. Nuėjau per pietus į parduotuvę. Aišku pirmiausiai tai ciberžolės nebuvo. Bet paskui pamačiau, kad yra kario. Paskaičiau sudėtį - ten ir pipirų yra ir ciberžolės nemažai, tai galvojau paimsiu. Nu ir ką - pareinu į darbą, žiūriu,  pakelį kažkur prateriojau. :hihihi:

Atsakyti

Lace, turiu  BBB Soft Dream Nr.027 ir Sandnes Garn samaninės Nr. 9573. BBB normalaus storio (25g 200m), o Sandnes Garn storesnė ir tokia gauruota (50g 280m). BBB labiau į tamsiai žalią, miškinė tokia, o Sandnes Garn savy turi chaki kažkiek...

Užsisakiau jau siūlo galo prabangybę  :B Dar qqutė nuolaidą užrodė, tai priėmiau kaip ženklą iš aukščiau, kad man jų reikia  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Lusasita o dydis atitinka?visai norėčiau

labai storos?

mano zalios is cia https://ru.aliexpres....3a9933edkOWidGXL dydi pirkau. man jos ilgos, kai as 176 cm ugio :)  vis bijau pertrumpu. 

Atsakyti

siltos jos labai . man su jomis silciau nei su dzinsais . kai suni vedziojom per minus 10  daugiau nei valanda, tai o dzinsais tas tympes moviausi, tai buvo karsta . o atrodo dailiai, kaip su storom pedkelnem  su jomis .

Atsakyti

brac paziurejau pristatymo laiką tai kol ateis ir žiema baigsis

gal LT tokių kur galima rast, kokiam turge;ly

Atsakyti

Aš kažkokias panašias buvau nusipirkus kokioj tai nedidelėj neaiškioj krautuvėlėj, tipo viskas po kažkiek, ar  kažkokios tai prekės iš kažkur. Nebeprisimenu Savanorių  pr. ar Kauno g., nes ir ten ir ten buvo kažkas panašaus.  Gal ne toks didelis kailis, kaip šitų parodytų, bet tokios su gerų pūku viduj. Tai tikrai labai šiltos, į darbą negalėjau eit, nes pradeda baisiai erzint įkaitus ta sintetika. Bet per lauką eiti, kai šalta labai gerai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 31 sausio 2019 - 15:09