Mano šiandienos darbai
Vis dar banguoju
018.JPG 255,51KB 2 Parsiųsta kartų
Ir nugara. Megztukas. Užsegamas, gal geriau tinka sakyt susegamas
002.JPG 230,48KB 1 Parsiųsta kartų
Labos
Ristina, mmmmm
Aš prie tų, kur kaifą gaudo. Ir kai brannngių siūlų nusiperki irgi kaifas vien pagalvojus kaip megsi
Kerpena, mano darbas ~30 km nuo namų. Atstumas nebūtų baisu, bet kai 5 mln. gyventojų mieste, tai kamščiai atitinkami. Ir per lietų (paprastą net, ne tvaną) jie visai važiuot nemoka... Dabar darželiu vyras rūpinasi, man be šansų. Pas mus darželyje jei 5 min. pavėluoji paimt, tai moki $15. Ir taip kas 5 min. po $15
Bet kovo pradžioj kraustomės arčiau darbų. Vyrui išvis bus apie 1 km, man apie 15. Svarbiausia, kad išvengsiu labiausiai užsikišusio greitkelio. Vakar per pietus nuo naujo darželio iki savo darbo per 20 min. nuvažiavau. Ryte, aišku, bus ilgiau, srautas intensyvesnis, bet vistiek.
Užtat aš irgi vakar "apsipirkau" - buvau naujo darželio apžiūrėt. Patiko. $1400/mėn. +$3/d. maistui. Erzinat savo 30 eurų pirkiniais
Vasaros _lietau, tam daržely gal kiekvienam vaikui po auklėtoją o galima nevalgyt?
šiaip man tai nenuostabu su tokiais važiavimais į darbą. kol nebuvo to mūsų aplinkelio aš savo 20 km irgi važiuodavau ypatingom dienom 1,5 val. dabar paskutiniu metu maždaug 30-40 minučių, tai net pasvajot nespėju
o vakare tai vien iš centro kol išsikrapštau (~1 km) 30 minučių... nes visi aplinkiniai dangoraižiai nori vienu metu į dvi juostas susipakuot
Katuk Tokios kainos "svajonių šaly" (aš vis lengvai pasišaipau, kad lietuviai apie Ameriką kaip apie kažką tokio galvoja). Už dabartinį moku $1050/mėn. Naujasis arčiau miesto (kyla kainos viskam) ir tikrai geresnis. Užimti visą dieną, mokosi raides, skaičius, rašyt, naudotis kompiuteriu (mokomieji žaidimai, kaip raides klaviatūroj susirast, pan.), ispanų k. (antra kalba mūsų valstijoj, mokysis žodyno ir turės mokytoją, kuri tik ispaniškai kalba), visokie muziejai, gaisrininkai, policininkai atvažiuoja savo programas rodyt ir t.t. Galima nevalgyt, bet tada aš jai kasdien turėčiau įdėt maisto iš namų. Dabartinis mūsų darželis labai šiaip sau, bet jos mokytoja labai super. Bet žinojau, kad nuo 4 m. kai keisis mokytoja tikrai reikės kito ieškot.
Sveikos, kai ta begaline tema, tai net sekt jus neiseina, nes po triju dienu pameciau kur as ten paskutini karta buvau...
Dirbu dirbu dirbu... ir nieko nespeju...
Siandien truputi tinginio diena, apsidziaugiau saulytes krasteliu, ejom su Mantu i miesta is pradziu as ji vedziau, paskui jis mane, paskui vel as ir taip 3val gryno pasivaiksciojimo po senamiesti ...
truputi parodysiu ka veikiau, nors dalis tai taip ir liko nenufotografuota, nes taip tamsu buvo, kad joks sviesinimas nuotrauku negelbejo...
Piesiam su Mantu, nes pareiske, jei perki sau, ir man reikia...