Katuk turbūt su baltu fonu asmenukė o su geltonu kolegės fotkinta tai is kitos pusės gavosi ir apsivertė vaizdas
Tikrai taip Kairėj pusėj pagal ranką kalnierius. O asmenukė- kaip veidrodoinis variantas gaunasi.
Hm, nezuprantu, anksčiau Instagrame sugebėdavau sudėt daugiau nei 1 foto į postą, dabar nerandu, kaip tą darydavau. Įkelia tik po vieną nuotrauką man.
grazi raudonplauke niuma pasipuosus nauju svarkiuku .
melyna suknia i pabaiga. reik pradet galvot kas toliau lips ant virbalu. apie moheriukus kalbat, ir man jau noras kyla juos ciupt. kai gaila, kad mano dukryte visi siulai kutena o tai ot papuosciau . medvilne ne tokia puosni juk .... o gal ir ta kandziotusi
ot nusimezgiau ta slapiankos spalvos suknia, tai tik kol dziusta kazka kita velkuosi . o tai suknia, tympos su kailiuku is ali , ilgaauliai ir paltas. nu ir nesalta visai
Labas,
LIniuka, ir kitos - sveikatos! Vakar tik pagalvojau, kad pagal savo blogą gyvenimo būdą mano vyras keistai ilgai sveikas. ir ką - naktį jau kosėjo, šnirpštė... Prisigalvojau .... Priverčiau ciberžolės išgert, o tai tas tik ir taikėsi į vaikų vaistus... Merginai nosis baisiai išburkus, liks visą savaitę namie. Garinu jau aliejus namie, grindis išploviau įlašinus arbatmedžio šįryt.
Atidėt, tai atidėt, daugiau bus laiko mezginiui pradėt . Ir baigt galiu neskubėt, nes vakar po pasičiuožinėjimo dirbau beveik iki vidurnakčio dar, mezginio rankose neturėjau.
Niuma, man kai neplautas tas kalnierius tai lyg mažesnis buvo? Nes dabar tai mano akims per didelis . O šiaip visa faina, švytinti, liuks.
Lusiasita - smagu, kad labai nešiojamą rūbą nusimezgei . O kas per timps su kailiuku? ?? Gal nuorodą kokią asmeniškai?
Sveiki,
jei domina, galime atsiųsti KidSilk pavyzdžių ir įvertinsite 'gyvai' .
pagarbiai,
www.mezgimui.lt administracija
Niuma, kai atsidarai nuotraukos ikelimo langa paspaudi ir palaikai ant foto. Tada leidzia daugiau pasirinkt
Kadangi epidemija jau ir Vilniuje, ligonineje karantinas. Nevaziuosiu i sostine.
o kas ligoninėje, Freke.
ooo, kokių svečių sulaukėm
Restar, idėja apykaklės buvo, kad uždentų sagas, bet kad siūlas toks lakstantis.
Dar būtinai reikia paslėptos knopkės, nes plečiasi į šonus ir nelabai suvaldomas megztinukas.
3277743126.jpg 125,14KB
0 Parsiųsta kartų
Gražiai atrodo niuma. Rankovės labai gerai numegztos, jokių raukšlių pažastyse.
melyna suknia i pabaiga. reik pradet galvot kas toliau lips ant virbalu. apie moheriukus kalbat, ir man jau noras kyla juos ciupt. kai gaila, kad mano dukryte visi siulai kutena
o tai ot papuosciau . medvilne ne tokia puosni juk .... o gal ir ta kandziotusi
Lusasita, bet tu ir varai greitai. Ką tik rožinę suknelę rodeisi, o jau kitą baigi. Arba man laiko pajautimas sutrikęs.
Aš kažkokia irgi neaiškios sveikatos. Vakar buvo vakare buvo 37. Naktį budinėjau, varčiausi, kažkoks kūnas nepatogus buvo, galvojau jau tikrai paėmė. Bet ryte lyg viskas gerai, tai nežinau, kaip čia toliau vystysis. Restar, kaip tu ten tą ciberžolę geri - kokias kiekiais. Čia tuos miltukus, kur prie prieskonių būna? Gal ir man verta pabandyt. Ar jau per vėlu?
Nu jo, tikrai reik, jeigu toks sumanymas buvo.
Freke, rimtai - kas ligoninėje? Bent jau Kauno klinikos tai prie tokių ligonių kaip mano tėtis leido ir į reanimaciją, ir per karantiną. Jeigu labai reikia, tai galima paprašyti leidimo. O jeigu nelabai - tai gal geriau ir nesilankyti ten...
Kerpena - nepabandysi, nesužinosi . Aš tai geriu labai paprastai - šaukštelį su kaupu į burną ir užsigeriu bent puse stiklinės vandens, į kurią dar malūnėliu juodo pipiro pasimalu, nes kurkuminas geriausiai pasisavinamas su pipirinu. Jeigu prasčiau būna, tai ne kartą tos ciberžolės per dieną įkalu, Kažkada, kai ėmė darytis visai prastai - pora šaukštelių iš karto. Įdomiausia, kad visada po tokios procedūros vakare jau būnu pamiršus, kad ketinau sirgti. Būna pirkti kurkumino kapsulių, galvoju, kad reikia vaikams nupirkti. Šiuo metu turiu kažkokios ciberžolės dar iš Kipro pirktos. Bet geriau jau ji kuo šviežesnė. Geriau specializuotoje prieskonių parduotuvėje sveriamos pirkti, ar kokiam Livinne ekologiškos. Bet griebiu bet kokią, kai prireikia. Vyras priverstas nebuvo laimingas, o man tai jau visai vienodai tas šaukštelis tiesiai į burną - pripratau
.
Aš įsivaizdavau, kad plikyti reikia.
Va tau receptas, Kerpena https://www.15min.lt...ole-1030-677395. Plikyt nereikia. Bet man lengviau tą ciberžolę pakęsti vienu ypu susivarant ją į burną, o ne išgerti visą stiklinę
. Mano kolegė dar su kefyru geria. Rasti savo būdą reikia, internete pilna visokių aprašymų, kaip stebuklingai ji veikia. Bet geriausia man, kad aš pirmiausia išbandžiau ir patikėjau, paskui pasiskaičiau
.