Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Priedas  51596384_2024405064263898_2537472566876962816_o.jpg   113,98KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Niuma tau baltas fonas labiau už geltoną tinka :)

Liniuka tai sakyk naują datą tada :)

Atsakyti

Dėl cepelinų, mane vyras protina, kad nukelčiau... Nelabai gerėja, šiandien dar didesnė sloga. O pirmadienį komandiruotė, reiktų išsisveikt. Gal visgi keliam į kokį vasario galą? Nesmagu man, ale ligų nepaplanuosi... Tikiuosi visos planavusios galės ir kita data. 

Pritariu nukėlimui

Atsakyti

Niuma tau baltas fonas labiau už geltoną tinka :)

:lol:  o tu neįsivaizduoji, kiek su kolege ieškojom vietos, nes ji griežtai atsisakė prie balto fono fotkint. sakė, pati išbalus tampu. 

Atsakyti

Liniuka, man labai gerai Gelomyrtolis gelbsti nuo slogos ir kosulio. Jei dar nebandei. Nes prieš dvi dienas sloga atsirado, jau buvau aną naktį išsigandus dėl sinusito. O dabar po 2 dienų nebėga. Bet vis tiek dar gėriau ryte. 

Atsakyti

Iš tikrųjų tai reikia pasimegzt ir nebijot skirtingų žalios atspalvių. Aš savo ilgam žaliam irgi ilgai ieškojau vienodų ir neradau, tada sudėjau skirtingai žalius ir gavosi super. Nes moheros plaukas melanžą gerai paslepia. Tas rodytas megztukas irgi panašu melanžinis. 

Aš ir nebijau  :P Ir pati turiu visokioų mocheros miksavimų patirčių.  :rolleyes: Tiesiog nenoriu gražios spalvos nutamsinti  :) 

O kaip dropsų šilkmocheris? nesu iš jo nieko mezgusi, pamenu lyg iš pačiupinėjimo man atrodė ilgoko plauko.  :unsure:​ 

Atsakyti

Dropsai mane nuvylė. Ilgokas plaukas ir veliasi. 

Atsakyti

Susitikimo nukėlimas - visai gerai :D
O kas bus tuo metu - pagyvensim, pamatysim.

Lace, Dropsų moheris kaip ir ilgesnio plauko, nei midaros  :hm:

Dar toks moheris yra
http://www.vegabalti...ream_1_full.jpg

Atsakyti

o man gelomyrtolis kaip mirusiam krapyla kaip MB sako :)

ir vaikui girdžiau girdžiau, kol daktarė neišrašė kito sirupo nieko nepadėjo

atsparios matyt pas mus zarazos, tik smarvė sukyla nuo jo :)

Atsakyti

:lol:  o tu neįsivaizduoji, kiek su kolege ieškojom vietos, nes ji griežtai atsisakė prie balto fono fotkint. sakė, pati išbalus tampu. 

nu gal ir išbalus bet vistiek geriau nei pageltus :)

Atsakyti

Liniuka, man labai gerai Gelomyrtolis gelbsti nuo slogos ir kosulio. Jei dar nebandei. Nes prieš dvi dienas sloga atsirado, jau buvau aną naktį išsigandus dėl sinusito. O dabar po 2 dienų nebėga. Bet vis tiek dar gėriau ryte. 

Gelomyrtolį žinau ir paprastai vartoju tokiais atvejais. Bet šįkart net keliose vaistinėse nebuvo, tai geriu actifedą ir lašinuosi lašiukus. 

Atsakyti

Niuma, baltas fonas tiksliai geriau, bet man tai kits dalyks krito akin. kodėl kalnierius vis kitoj pusėj ??? :D

Labas rytas

Liniuka, puikus sprendimas - pritariu,

su ligom visokiom reik atsargiai. pamenu pernai sinusitinę slogą gydžiausi gal du mėnesius. gėriau sinupretą, kol gėriau , atrodo ir sveikau, baigus gert po savaitės vėl viskas išlindo. gėriau gelomyrtolį, istorija pasikartojo, teko dar vieną gelomyrtolio paką išgert, ir tai liekamieji reiškiniai dar ilgai lydėjo

aha, siūlinis palovys yr gerai :D  dar būt gerai ir pamegzt kur nors virš to palovio.

tiesiog visus turimus pūkuotukus sukrovus tokion dėžėn patogiai, o prie lovos stovi Ikėjos lentyna, kur ta dėžė puikiai pritinka. taigi, ir siūlai nesiviolioja, ir interjeras užbaigtas :D

Atsakyti