Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Jo tiesa dar iš vakarykščio pokalbio su vaikiu (nu užėjo žmogui pasikalbėjimo valandėlė)

Sako o ką tau kalėdų senelis atnešė?sakau nu pižamą, rankšluostį

Sako o kodėl siūlų neatnešė? Sakau, aš neprašiau siūlų. sako tai kas kad neprašei jis gi stebuklingus žiūronus turi, tai matė kas tau patinka.

Čia priėjo MB ir sako taigi va kad su stebuklingais žiūronais senelis ir matė kiek mama siūlų turi :)

Atsakyti

Čia priėjo MB ir sako taigi va kad su stebuklingais žiūronais senelis ir matė kiek mama siūlų turi :)

:lol:  Ir dar turbūt žinojo, kiek mama jų prisipirks po Kalėdų... :lol:​ 

Atsakyti

Nu stebuklingi žiūronai turbūt ir ateitį rodo :D

Atsakyti

Liko dieną aCilaikyt, ir būsiu siūlų nepirkus sausį.  Šiandien pražygiavau pro vieną siūlinę... Kur ANDES būna (vaikas giria pirštines).

Aš už nukėlimą, nes penktadienį gavau bilietus į koncertą dovanų  :wub:​ 

Atsakyti

O tai ką, tau koncertas per naktį?

Atsakyti

O tai ką, tau koncertas per naktį?

Nebus kada prikept vaišių. Ir mexginių susipakuot.

Aš šiaip irgi penktadienį turiu naktinį žygį,  ale bet šeštadienio ryts laisvas.

Liniuka,  tark žodį. Jei turi laisvų vietų vėliau,  tai gal tikrai nukeliam?

Atsakyti

Bet tiek daug ir tolimos chebros jau suplanavę, ar nebus paskui mažiau. Tegu iš tiesų sprendžia Liniuka - jeigu jai viskas OK, tai niekur netempiam, nes paskui atsiras kitų priežasčių.

Atsakyti

Mano vaikai dideli, bet dar mažiukai: po protmūšio mammos dozė buvo maža vakar, tai šiandien atropojo mažiukas ryte prieš žadintuvą su visu meškinu "trupučiuką pabūti" :wub: 

Meškinas turi naują mėlyną megztuką. JOKIU BŪDU NE SUKNELĘ ( nusitampo akimirksniu tie siūleliai poliesterinio kailiuko).

Atsakyti

Gal su tarkim rytoj galutinai nuspręst. Bus aiškiau dėl sveikatų. Kol kas tai mano savijauta tiesiogiai priklausoma nuo ibuprofeno dozės :B​ Bet gi dar tik trečiadienis. 

Atsakyti

Oi, tie stebuklingi senio žiūronai net į palovius įlenda :). Hm, aš lyg ir nepirkau siūlų dar šiemet, nors jau buvau ne kartą pagundyta. Bet galiu ryt nusipirkt, jeigu pro Kąsiūlus nepamiršiu prasukt :).

Beje, tas Gianlukos torta del nonno - baisulingai riebus.... gražiai atrodo, pirmi kąsniai super, bet taip greit sotumas ateina, kad net pagalvot nebenori ... Tai kitą kartą vargiai bekepsiu, nebent per pusę mašint sviesto, cukraus irgi mažinau. 

Atsakyti

Aš ir tai pirkau šiemet siulų, negalėjau gi nepirkt, jei vyro gimtadienis buvo... Dabar  Drakius irgi kovinej parengty, laimei nieko gražaus dar nerado, o tai ir taupyt nenusiteikęs...  :B

Vakar sumaniau gi masažus palankyt užsirašyt, o pasirodo, ir tie nerekomenduojami..   :huh2:

Tai kas man belieka, tik siūlai... Ir serialai... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 30 sausio 2019 - 21:58

Na ką, nusiskausminau šiandien kokių 5kg kašmyro suma  :oh: pradėjom Aušrai breketų epopėją.  :unsure: ir tai tik pirmas įnašas...  :unsure: 

ieškau samaninio šilkmocherio.  :B vis tik nusprendžiau Rūtai žalio megztuko siūlą “pagerinti”.  :) spalva graži, bet ypatinga, t.y. sunkiai surandama.  :unsure: jei kur užmatysit, nenutylėkit  :4u: šiandien turėjau viltį Midaroje rasti - niekas netiko  :unsure: 

Atsakyti