Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

o, mes irgi lauksim fotosesijos diddarbio

Valandos dar nežinau, bet matyt kažkur apie piet?

ir apskritai, norėjau cepelinų :B

Atsakyti

Darom balsavimą ar reikia cepelinų? :D. Man tai gali būt, gali nebūt. Kai nebus Ingriduškos, tai neįsivaizduoju, kas galėtų visą procesą taip sklandžiai sukoordinuoti ir suvadovauti - Liniukai teks :). Nes aš nemoku skanių cepelinų gamint :).

Atsakyti

Jei balsuot, tai aš už cepelinus  :ax:​ 

Tik kadangi galim vėliau pribūt, nei gamyba vyks, tai pagaminsiu desertą namie.

Atsakyti

Man tai cepelinai irgi gali būt, gali nebūt. Svarbu susitikimas

.

Atsakyti

Valandos dar nežinau, bet matyt kažkur apie piet?

ir apskritai, norėjau cepelinų :B

"apie piet" - gal galima skaičiukais :lol:

Ir aš norėjau cepelinų, alebettačiau galiu likt ne tik be cepelinų, bet ir be susitikimo  :oh: sloga nežiūri į mano kalendorių  :( 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 30 sausio 2019 - 12:47

tai Liniuka irgi nesveikuoja. gal visai ir verta nukelti, nu nes  tos ligos tai bjaurus reikalas

aš tai manau, kad jeigu nenorim užsiimti masine maisto gamyba, tai gal tada išvis vietoj nesigaminam, o atsinešam po truputuką ir tiek? ar būtinai reik kokio pagrindinio pietums patiekalo?

gal tada visai gerai ir kugelis? darbo nedaug, galima bus skirti laiką plepalams ir mezgalams, o pateikalas bus?

Atsakyti

Tai dėl sveikatos ir atidėjimo tegu Liniuka pasisako. Aš kol kas laikausi, tfu, tfu. Man tinka visaip. Didžiausia bėda kol kas - spėti baigti mezginį, nors čia dar baika, pabaigus - bus 0 mezginių  ir daug norų, bet nei vieno konkretaus pradėtuko...

Atsakyti

aš tai nebaigsiu.....

Atsakyti

Aš dar pakosinti po plaučių uždegimo, bet, kaip suprantu, nepavojinga. Bet sloga irgi lyg bando kibt. Ryt į darbą.

Hm, gal tikrai po epidemijos darom? Ir Miglė, ir Liniuka sustiprės. Pakomentuok.

Šiandien technikinę prasivariau.

Atsakyti

Laba diena,

Davaij, atidėkit :D :mirksiukas:  Aišku, jokiais būdais nenoriu, kad sirgutmėt, būkit sveikos :4u:  Bet gal naujai datai ir aš galėsiu prisijungt  :ax: 

Atsakyti

Dėl Limit tai mielai atidėčiau, bet dar mieliau pakartočiau :).

Atsakyti

Net nežibau kaip su tais atidėjimais :unsure: Aš dar sirguliuoju, bet tikrai ne gripu. Iki savaitgalio jei ir liks, tai nebent sloga. Tai pačios galvokit, ar bijot ar ne :)​ Jei nukelt, tai nebent į vasario galą. 

Atsakyti