Ai, kažkaip tilpsim, kaip visada. Pas mane irgi tiek sėdimų vietų per kugelį nebuvo, kiek žmonių. Žemiau grindų nenukrisim
Atvaro visos su autikais ir su savo taburetem
Tyliai ir aš planuoju, noriu pasižmonet, bet su klaustuku...
Atvaro visos su autikais ir su savo taburetem
Ir autike sėdimos vietos problema atkrinta. . O tai jei gausiai važiuosim, dar ir į autiką perpildysim.
Waida, ne.... bet galiu pradet
Kerpena o ten sekmadieniais dirba? Ir ar su masina patogu nuvaziuot?
Siaip pirtele nauja zinau. Iki 20 zmoniu talpina. 😊 kubile 9. Vietos sokiams normaliai stalams irgi
Freke, kažkaip neatkreipiau dėmesio apie sekmadienį, aš jei užsuku, tai darbo dieną.
Mašiną ne taip toli įmanoma pasistatyt, tik tikriausiai bus mokama.
Nite, radau dar siūlo, bent jau tiek eilučių, kiek šviečia užtektų permegzt, gilau ir tas šviesesnis gali likt. Bet matyt ir man reikėtų tuo ardymu, kaip katukui užsiimt ir paskui prisiūti likusią dalį, bet taip nesinori.
Labas rytas,
Restar pavėluoti sveikinima su tortadieniu
Vakar po darbo ėjau veido valytis, užtrukau dvi valandas. Ėjau pas naują kosmetologę pabandyti. Grįžau namo greit persirengiau ir į aerobiką Namo grįžau jau labai pavargusi... Gerai, kad močiūtė dukrą pamaitino...
Faina Jums cepelinų balius... Lauksiu foto iš baliaus...
labas rytas
vakarykštės vaikio filosofijos prieš miegą:
Mama, tu gimei tam kad megztum, tėtis gimė žaisti krepšinį, o aš gimiau būti protingu
nu pasitikėjimo savim tam žmogeliui netrūksta tikrai
maniškis irgi prajuokino aną savaitę matė namuose tokią stiklinę,kur monetos visokios po kelionių,likučiai.tai kaip jam ten susišvietė,kad mama jas renka
per muzikos pamoką mokytoja pasakojo,kur keliavo,rodė tos šalies pinigus,va,sako,monetą galiu kam padovanot.tai Nojus: mano mama kolekcionuoja monetas. ir parsinešė
nu vis į namus,ne iš namų
Labas rytas
O dėl sąrašo, tai papildykit: Liniuka, Katukas, Nite, Gadget, qqte, Restar, Niuma, Vincis, Kacumota, Ristina, Abelo, Kerpena, Šarangė, Faraway (?), Ingriga
šiandien man šitas gražus
Ingriga, klausiau kaip sesers sūkuriai?
Atsiprašau Katuk, paskaičiau bet kažkodėl neparašiau Jau neblogai, dar geria vaistus, jeigu pavargsta sakė galvą pradeda skaudėti.
Tai kelinta planuojam pas Liniuką rinktis
Labas
cepelinų baliuje nedalyvausiu. Dirbsiu šį šeštadienį.
Baigiau pledą Luko. Lauksim jo fotosesijos.