Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ai, kažkaip tilpsim, kaip visada. Pas mane irgi tiek sėdimų vietų per kugelį nebuvo, kiek žmonių. Žemiau grindų nenukrisim :) 

Atsakyti

Atvaro visos su autikais ir su savo taburetem :D

Tyliai ir aš planuoju, noriu pasižmonet, bet su klaustuku... 

Atsakyti

Atvaro visos su autikais ir su savo taburetem :D

Ir autike sėdimos vietos problema atkrinta. . :hihihi: O tai jei gausiai važiuosim, dar ir į autiką perpildysim.

Atsakyti

Waida, ne.... bet galiu pradet :D :D 

Kerpena o ten sekmadieniais dirba? Ir ar su masina patogu nuvaziuot?

Siaip pirtele nauja zinau. Iki 20 zmoniu talpina. 😊 kubile 9. Vietos sokiams normaliai stalams irgi

Atsakyti

Freke, kažkaip neatkreipiau dėmesio apie sekmadienį, aš jei užsuku, tai darbo dieną.

Mašiną ne taip toli įmanoma pasistatyt, tik tikriausiai bus mokama.

Nite, radau dar siūlo, bent jau tiek eilučių, kiek šviečia užtektų permegzt, gilau  ir tas  šviesesnis gali likt. Bet matyt ir man reikėtų tuo ardymu, kaip katukui užsiimt ir paskui prisiūti  likusią dalį, bet taip nesinori.

Atsakyti

Labas rytas,

Restar pavėluoti sveikinima su tortadieniu  :birthday2: 

Vakar po darbo ėjau veido valytis, užtrukau dvi valandas. Ėjau pas naują kosmetologę pabandyti. Grįžau namo greit persirengiau ir į aerobiką :) Namo grįžau jau labai pavargusi... Gerai, kad močiūtė dukrą pamaitino... 

Faina Jums cepelinų balius... Lauksiu foto iš baliaus...

Atsakyti

labas rytas

vakarykštės vaikio filosofijos prieš miegą:

Mama, tu gimei tam kad megztum, tėtis gimė žaisti krepšinį, o aš gimiau būti protingu :D

nu pasitikėjimo savim tam žmogeliui netrūksta tikrai :D

Atsakyti

maniškis irgi prajuokino aną savaitę :D matė namuose tokią stiklinę,kur monetos visokios po kelionių,likučiai.tai kaip jam ten susišvietė,kad mama jas renka :D per muzikos pamoką mokytoja pasakojo,kur keliavo,rodė tos šalies pinigus,va,sako,monetą galiu kam padovanot.tai Nojus: mano mama kolekcionuoja monetas. ir parsinešė :D nu vis į namus,ne iš namų :D

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

O dėl sąrašo, tai papildykit: Liniuka, Katukas, Nite, Gadget, qqte, Restar, Niuma, Vincis, Kacumota, Ristina, Abelo, Kerpena, Šarangė,  Faraway (?), Ingriga

Atsakyti

šiandien man šitas gražus

quince-and-co-avalon-allison-jane-knitti

Ingriga, klausiau kaip sesers sūkuriai?

Atsakyti

Atsiprašau Katuk, paskaičiau bet kažkodėl neparašiau  :oh: Jau neblogai, dar geria vaistus, jeigu pavargsta sakė galvą pradeda skaudėti.

Tai kelinta planuojam pas Liniuką rinktis  :hmm: 

Atsakyti

Labas

cepelinų baliuje nedalyvausiu. Dirbsiu šį šeštadienį. 

Baigiau pledą Luko. Lauksim jo fotosesijos.

Atsakyti