Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Buvau savaitgalį su artimiausiais giminėm susitikusi. Ir ką - parsivežiau du mezginius taisymui :oh: tėtis paprašė pagilinti Kalėdoms dovanotą kepurę, o Rūtai vėl negerai jau vieną kartą pataisytas “pabėgimo” megztukas :oh: Hrrrr... lengviau iš naujo numegzt...

Rūta - tikras savo mamos vaikas, žalio megztuko vizija vieiškai elementoriška. :unsure: va kažkoks toks...

Priedas  135287A5-04A1-4018-B992-086A00D5528A.jpeg   217,37KB   2 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Sveikos ir sveikatos, kam jos reik :4u:

Restar, sveikinimai ir linkėjimai :bis

O  tai kelintą valandą mezgėjų suvažiavimas? :rolleyes: :ax:

Tai jei Liniuka įsisirgs, atsarginis planas pas Limit :bigsmile:

Atsakyti

Ristina, planas iš Kauno stoties pajudėt apie 12. Taip gaunasi pagal ekipažą. Anksčiau nelabai pavyks, nebent kokiu pusvalandžiu.

Liniuka, tinka? 

Atsakyti

Lace, man lb gražus dabar tavo parodytas megztukas, man reik tokio... Itariu cia iš geros mocheros su kazkuom... 

Aš turiu 6m bambekli, senesnijį jau praauklejau, nebelabai bamba.

Atsakyti

Ristina, planas iš Kauno stoties pajudėt apie 12. Taip gaunasi pagal ekipažą. Anksčiau nelabai pavyks, nebent kokiu pusvalandžiu.

Liniuka, tinka? 

Man parūpo, pas Liniuką kada :) gal dar mane nuosavas vežėjas veš :D

Atsakyti

Lace, man lb gražus dabar tavo parodytas megztukas, man reik tokio... Itariu cia iš geros mocheros su kazkuom... 

Erelio akis  :D taip šitas žalias megtas iš merino + šilkmoherio.  :D 

mano turima siūlų kombinacija paprastesnė, bijau, kad ir galutinis vaizdas (pa)prastesnis bus.  :unsure: 

Atsakyti

Man tai jokio skirtumo kada, svarbu, kad be nakvynės :D​ 

Atsakyti

Man tai jokio skirtumo kada, svarbu, kad be nakvynės :D​ 
Vo.... taip iš karto ir nepriima....  :B​ 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 29 sausio 2019 - 17:30

Mes su vyru labiausiai mylim svečius, kurie vakare važiuoja namo :D​ 

Atsakyti

Jei man neprisisapnsvo, kažkuri lyg yra minėjus, kad kolekcionuoja antpirščius. Tai šiandien viename SH užmačiau visą dėžutę. Pagalvojau gal domina.

Priedas  IMG_20190129_173533.jpg   228,08KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Suprantama. Nereik vargt su patalynem... Ir pusryčiais, ypač jei nelieka cepelinu :D

Atsakyti

Kerpena, o tu ketini cepelinų valgyme dalyvaut?

Atsakyti