qqte, kaip supratau- esminis klausimas raštuotam mezginy nesugadint rašto ir teisingai pasirinkt, kurią akį nukirpt.
a jei raštuotas neardyčiau
Pagalvojau - nesu taip ardžiusi. Tik pirštinėms nykščių vietas Bet ten aišku - gi siūlas išardymui įmegztas.
Katuk, kodėl pasakoti tu gali, ir aš įdomiai paklausyčiau. Tik neskaitysiu specialiai apie šalį, į kurią keliauti nesiruošiu. Knygoje šalies aprašymus paskaitau, susižaviu kartais, susiplanuoju nuvykti. O štai žurnalų straipsnius pusiau reklaminius praverčiu.
O užjautimo nekovai su sunkumais, apie kuriuos tikrai buvo žinoma kokius metus iki kelionės, to tai mažiausiai iš manęs reikėtų tikėtis. Saulės, žuvies, mankštos ją pagaunant, buvimo laaaabai dviese su vyru, gyvenimo kitoniškumo - galiu papavydėt. Trumpai. Kalbėjau su vienu IT genijum, kuris specijjjaliai važiavo į tolimai laukinę newaifajinę vietą, paaikčiojau ties gilaus žydrumo jūros foto, bet aš save žinau - man reikia, kad bent dienos atstumu būtų civilizacija ir normalus šopingas su muziejum ar trimis Geriau, aišku, 1-2 valandos atstumas ir dar kokia suprantamo modernumo paroda. Žmonės skirtingi, poreikiai - irgi.
Dabar va noriu kaip žvėris megzzzzt. O negaliu. Iki mezginio dar geros šešios valandos kitokios veiklos.
aš tai nesuprantu apie ką jūs čia taip sudėtingai
reikia mezginį į 2 dalis padalint?
nu tai surenki vieną eilę ant virbalų, praleidi vieną surenki dar vieną ir tą praleistą išardai
arba prakerpi vieną akį ir siūlo ištraukinėjimo būdu ardai rinkdama ant virbalo
reikia tai reikia, bet reikalinga yra ta dalis, kuri sunkiau surenkama.
ir suprantu, kad gal surinkus dvi eiles lengviua būtų, bet aš ir tą vieną pusę rinkau dvi dienas, nu. nu nes atitaikyt visada teisingą eilę, ypatingai klai nėra lygus mezgimas ir ne skystai megzta, nėra tiap lengva.
ir dar mano patirtis rodos, kad ardoma yra ne visa iviena eilė, kažkaip ten viskas būna susisukę
o ardyti ir eigoje rinkti ant virbalo irgi ne visai lengva, nu nesrenki ne visai tas įprastas akis, o jų užpakalius
pliam, net užpavydėjau, kaip viskas tai qqtei yr lengva
katuk ne viskas lengva aš tokių darbų nesiimu kurie man neįveikiami ar tiksliau kuriuos visai nenusiteikus daryt
čia tas pasyvusis pefekcionizmas ar kaip vadinasi
taii vat raštuotą mezginį dalint nesiimčiau, lygiu raštu taip
o raštuotą ko gero išardyčiau tiesiog ir per naują numegzčiau
nemegsiu per naują!!!! ne ne ne, net neprašyk
nu vaaat kas kam lengviau gi
ot kodėl man patinka nuo viršaus labiau megzti (aišku ne visiems raštams ir ne visiems modeliams tinka)
o tu čia ką merigoldą trumpint susiruošei?
Bambeklių diena net yra? Tautai vienos dienos nepakaktų
Restar, apie Polineziją skaityčiau, jei ten ruoščiausi.
Nu va, mūsų su Qqute mintys šiandien 100 proc sutampa - ne veltui Nery šiąnakt išsimaudėm kartu . Esu vienintelį kartą ardžiusi ir ne bet ką, o šilkinę kiauraraštinę bliuskę (kur rodžiau pirty). Ilgai kankinausi, kol ryžausi, bet metodikų neieškojau
. Siūlas slidus kaip velnias, tai vienintelis įmanomas būdas buvo prakerpant po 1 akį ir iškart ant virbalo. Sugaišau laiko daug, nervų praradau irgi, bet buvo verta. O likusi dalis ir dabar kažkur numesta voliojasi. Kaip suprantu, tai pas Katuką siūlo trūkumas, dėl to kiekviena eilė svarbi
, man tai sutrumpint gerokai reikėjo tik.
Aš bambeklė , nors stengiuosi mažinti.
jap.
nu net gėda jau man, ale bet... net neturiu paaiškinimo, kodėl vienaip ar kitaip nusprendžiu.
pritrūko siūlo rankovei. todėl bandysiu nuardyt nuo apačios, nes lyg ir biškiuką per ilgas.
katuk o tu tikra kad paskui surinkus akis žemyn gražiai pavyks kur išvirkčios akys atnarą sutvarkyt?
ten berods nuleistom akim tai galima gi nuo viršaus gabalą nuardyt
aš labai tikiu kad vistik nesu bambeklė bet visko būna
Mes su MB vienas kitą kartais Bumba vadinam. Tai irgi galim švęst.
aš bandysiu nuardžius iškart primontuot atnarą. tai neturėtų būt kokių tai negražumų
negražumas atsiras tik šonuose, nes ten prakirpimai su nuleistom akim.
vat jeigu ten nesigaus gražiai, tada išardysiu viską (tada turbūt nebemegsiu kokią pusę metų visai