Penktadienį Brangiausiojo gimtadienis Ką čia pasidovanoti?
Joa... žiema pagrįžo
Gražu. Bet kai pagalvoju, kad žmogai tokiu oru dirba laukuos, kažkaip tada nebegražu pasidaro
o ko tie žmogai laukuose dirba lauko darbams kaip ir dar ne laikas
Labas, oi kaip jūs plepat
Lace, labai gailus ombre. Man patiko, nors ir perėjimai aštroki, bet liuks.
Kapseikos toks pavasario šauklys.
O pas mus, kad prisnigo...
O ryte buvo plikledis, tai taip kritau. Net nespėjau suprasti kaip atsidūriau ant šono. Bet labai laimingai, tik delną nusibrozdinau ir alkūnę biški maudžia. Toks kvailas jausmas kai negali valdyti situacijos, tik bum - ir guliu. O jei galvą kur trinkteli ir amen taip.
kaip Limit kaklas?
ingriga, 22 Vas 2017 - 15:11, parašė: Į Niumos foto labai ramiai sureagavo, galvojo bus gražiauVA Jei paciupinetum tu ji.... ta kritima ir malonuma prie kuno.... Modelio vizija jau zinau. Is vakar jusu foto
Beppu_15x13_medium2.jpg 223,85KB 1 Parsiųsta kartų
Donstop - nudžiuginai. Lauksim daugiavaikių būryje - turim čia tokių . Pas mane 4, Kerpeną - 5, Niumą ir Lace - 3, o daugiau nepamenu .
Dar Freke tris augina.
Ot, šiandien diskusijos mūsų, kojinės megzt neapsimoka, vaikams neapsimoka,(negali paneigt), šiaip tai ir sau megzt neapsimoka, kai pagalvoji....( va humanoj apsipirkt labiau apsimoka) Ką mes čia veikiam išvis?
Kaip tai ką kaifą gaudom
Dar Freke tris augina.
Ir Limit
Ajjj jooo pavyzdėliai nu labai dailu, alebettačiau ant xxl tai nežinia kokio dryžuotumo gali gautis nu nebent ir megzt iš pavyzdėlių, t.y. kvadratukais kaip entrelaku arba trikampiukais kaip Lace skara . Ir kur kaifas tada ant blakstienų stovint
Pažiūrėjau video pamokėlę, biškelį akys išvarvėjo, varysiu jau namučių
Va, kaip galim pasigamint margų siūlų, kažkaip prajuokino
16831942_1264595906967083_3846914871196866661_n.jpg 48,67KB 0 Parsiųsta kartų
o ko tie žmogai laukuose dirba lauko darbams kaip ir dar ne laikas
Pvz., mano vyrs dirba apvalius metus. Nebent šąla -20.