Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Raminta, as prisimenu sededavom 6 klaseje is 33. Tai kartodavom, kontrolini koki rasydavom. Bet tevams ugdymo neuzkraudavo... 

Kadangi siandien bumbekliu diena tai ir pabumbesiu😂😂😂😂

Restar su gimtadieniu!!! Labai teisingai Lace parase. Pritariu 100000% jos mintims ir palinkejimui

Atsakyti

jojo, kaip tik norėjau rašyt, kad šiandien turėtų skelbti epidemiją. ale kol perskaičiau, ko prirašėt :D

Atsakyti

O Kaune jau pries dvi savaites paskelbe, bent panasiai. O karantinas mokykloj man naudingas. Sedi mano du vaikai namie, vienas kita priziuri. Paskutine aukle, siandien pasuko, kad net uzeit nebegali, irgi serga ir labai. Ech, blogai, bet nieko, isgyvensim. Lukas pietus ismiegos, Ugne pamaitins ir po poros valandu vyras parleks. Uztat Masos prisiziures sociai.

Atsakyti

Freke, bet tu tikrai kaip kokia pencinykė.......o mano laikais....

negalima lyginti nesulyginamų dalykų. tikra tiesa, kad laikai buvo kiti. tas pats gripo virusas jau yra mutavęs persimutavęs  n kartų.

Atsakyti

Tai ir sakau kad pabumbesiu bambekliu dienos proga 😁😂😋

Atsakyti

na, tai visi bambekliai einam švęsti :D 

vakar prašiau, gal kas turi nuorodą apie nuardymą mezginio nuo apačios. tiksliau, kaip surinkti akis. ar bent žinot, ko ieškot kokioj youtubėj, koks kodinis žodis

Atsakyti

Bambeklių diena net yra? Tautai vienos dienos nepakaktų :)

Restar, apie Polineziją skaityčiau, jei ten ruoščiausi.

Atsakyti

Katukai, aš visada prakerpu akį viena eile žemiau, nei turi likti mezginys ir po akį surenku ant virbalo. Išsimeta vienos eilės siūlai, nes jie nusikerpa. Gaunasi dvi atskiros mezginio dalys.

Atsakyti

:)

Pridėta:

Atsakyti

o jeigu jauni bambekliai :hmm:

Gadget, o patyrimai, atradimai, emocijos, vaizdai? ir dar šiek tiek pažįstamų žmonių? neįdomu?

pvz apie Kaliningradą tau nepasakot? nes ten nesiruoši?

Niuma, o tu nukerpi visą eilę?

Atsakyti

o jeigu jauni bambekliai :hmm:

Galvoji, kad tokių nebūna :hmm:

Būna, pas mane vienas toks yra, burba turbūt nuo kokių 14 metų :rolleyes:

Atsakyti

Na aš pvz sena nesijauciu, ale va svenciu 😂😂😂

Mano pirmokas vakare bus bumbeklis, nes gi i mokykla nereiks (valio!!!) Ir pamokas reiks daryt (manniekoneuzduota). O jis gi dar nesenas.😊

Atsakyti