Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nekildinu tešlos :)

Ką tik pabendravau su krūva protingų ir šnekių žmonių. Darbiniškai. Dar kolegos žiauriai maloniai nustebino  :wub: 

Neskaitau fb, tik kambarėlio postus. O norėti megzti/nerti gerai. Jei aš būčiau pusmečiui važiavus už pusės pasaulio,  į ribotą lagamino kg kiekį, būčiau suplanavus įsidėti lengvą vašiuką/virbaliukus 2 nr., o siūlų pasaulyje pilna. 

Atsakyti

Na gal ir ne taip :D toks dviprasmiskas parasymas :D 😊😊

Teks prisimint dviprasmybes, mokymus ir t.t. mokykloj karantinas. Vadinas vėl visi namus griaus😑😊

Atsakyti

Freke, ne pas jus vienus karantinas. Maniske irgi namie.

Atsakyti

As kaip pencinyke parasysiu. Sirgom ir mes. Bet karantinu nebudavo.... neidavom tik kai -25 budavo. Tada i mokykla negalima, bet ant kalnu varydavom 😂😂😂😂

Atsakyti

Nu jo, bet kazkaip, bent pas mus nebudavo, kad klasej sedi 5 vaikai ir 25.... O Ugnes mokykloj buvo. Tai kokia prasme mokyt 5, o paskui ta pati likusiems 20 aiskint? Na, as uz karantina tokiu atveju.

Atsakyti

Pas mus ner jokiu karantinų, Luknes klase pilnu chodu eina, bet Luknei žiauri sloga, tai pagailejau šiandien ir leidau namie pabut. Jau pradedu gailetis, nes kai abu namie tai uch... Man reik dvigubai daugiau sveikatos suvaldyt situacija  :B​ 

Atsakyti

sveikos,

Restar, su gimimo diena :)

Pas mus mokykloj nėr dar karantino. Daržely jau pusės nėr, ir auklėtojos serga.. 

Atsakyti

Pasitikrinau vaikų mokyklose - karantino dar nėr. Gerai :). Mano abu sirgaliai išsiprašė į lauką tipo, iš tikro į Rimi nulėkė kažko man nupirkt. Nes, kaip pasakė praregėjusi dukra dar aną savaitę - "taigi mes maži jums tik bile kokius piešinius piešdavom, o jūs turėdavot džiaugtis"... :D . Patvirtinau, kad taip ir buvo :).

Gadget, o tu gal visgi paskaityk apie gyvenimą Polinezijoje - įdomu :). Kad būtiniausių produktų į salą laivas atveža tik kartą per mėn. Ir panašu, kad ne siūlus :D. Kam jiems tie siūlai, kai miegot eina į prieplauką ant betono D....

Atsakyti

Restar, su tavo diena  :4u: Aš tai linkiu mažiau pergyventi, ypač dėl dalykų, kurių negali pakeisti. Keliauk per gyvenimą lengvo valso žingsniu  :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Mes tai patys karantiną pasidarėm. M. gavo biuletenį savaitei, kad slogą ir ausį susigydytų. Aš irgi su skaudančia gerkle, sloga ir lengva tempa šiandien namie. Reikia pasveikt iki šeštadienio :)​ 

Atsakyti

Aha tikrai Liniuka pasveikit

mes pasivaikščiojom paneriu, ne su vaiku, su MB ir be Restar

neįkritom

nu bet kelnės buvo juodos tapo...pilkšvai  taškuotos be teisės nuvalyti neskalbiant :)

karantino ačiū dievui nėr, Vilniuj gal ir sergamumas dar dar pusė bėdos, liksim paskutiniai su karantinais

o kitą savaitę pas neurologus, tikiuosi ten karantinų nepadarys

Limit kaip tik ta kolegė kuri sakė sapnavo mumis su MB tai sakė užsirašinėja sapnus jei nubunda naktį

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 29 sausio 2019 - 13:15

nu vat kaip tik savivaldybės psl.paskelbė kad nuo ryt epidemija

Atsakyti