kažkas bus
antras žmogus šiandien pasakoja kad mane sapnavo
Sveikos,
Šiandien buvau poliklinikoj, net kauke nusipirkau, kad neprisigaudyt gripo, bet tuščia poliklinika.... Keista. Dar pabusiu gera menesiuka socialiai remtina....
Oranžinių siúlų gražių neaptikau, o jau galvojau pasiguosiu...
Restar, su tavo švente! Toliau judek saves tobulejimo/tobulinimosi keliu, būk laiminga mažuose dalykuose ir nenustok žiūret serialų ir megzt.
Ten kur šilta ir gražu noreciau, su sąlyga, kad tureciau ten ka veikt, t.y.skaityt ir megzt.
Laba diena,
Restar, ir čia tave su Gimtadieniu Smagu skaityt, kokį poveikį ausinės gali turėt
Aš jau buvau išsigandus, kad savo mažas praradau kartu su rankinuku, bet šiandiennetyčia radau kitam krepšy, tai irgi laiminga kad bent ką išsaugojau
Būnant be vaikų tikrai lengviau pasiryžti didelėms permainoms. Su vaikais labiau apie viską pagalvoti reikia. Ir kiekvienam mūsų savi pasirinkimai. Man būtų faina išbandyt, kad ir ilgesniam laikui. Vis tiek visur kažką atrandam, kažką prarandam, bet jei požiūris tinkamas, tai belekur gerai
Va, aš dabar noriu šilumos, o buvus grupiokė iš Australijos siunčia nuotraukas, kaip batų padai prie asfalto limpa, tai va
PAstaruoju metu sapnuoju įdomius sapnus, lyg prabudus naktį galvoju, kad prisiminsiu, bet ryte jau viskas pamiršta būna