Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

kažkas bus

antras žmogus šiandien pasakoja kad mane sapnavo :hmm:

Atsakyti

qqte, kur čia naktim valkiojies :D  po svetimus sapnus

Atsakyti

nu aš ir galvoju kodėl man šiandien taip šalta, ogi pasirodo upėj maudžiausi...

Atsakyti

Qqute - :D. Ko čia vaideniesi naktim doriem žmonėm? :)

Atsakyti

Restar,  su gimtadieniu tave.  :4u: :4u: :4u:

katuk, laikyk tuos kristalus, kokiu tai būdu vietoje. :)

Qqute, kaip koks Maksas Frajus, po svetimus sapnus vaikšto. :rolleyes:

Atsakyti

Qqute - :D. Ko čia vaideniesi naktim doriem žmonėm? :)

atsiprašau :D aš netyčia :ax:

Atsakyti

Restar, su gimtadieniu ;)

ingriduškai baltai pavydžiu  :wub: nemanau,kad ji ten auka,dėl vyro viską daro. smagus tas laikas dviese,neskubant,vaikas jau užaugintas,rojus  :wub:​ 

Atsakyti

Sveikos, 

Šiandien buvau poliklinikoj, net kauke nusipirkau, kad neprisigaudyt gripo, bet tuščia poliklinika.... Keista. Dar pabusiu gera menesiuka socialiai remtina....

Oranžinių siúlų gražių neaptikau, o jau galvojau pasiguosiu... 

Restar, su tavo švente! Toliau judek saves tobulejimo/tobulinimosi keliu, būk laiminga mažuose dalykuose ir nenustok žiūret serialų ir megzt. :)

Ten kur šilta ir gražu noreciau, su sąlyga, kad tureciau ten ka veikt, t.y.skaityt ir megzt. :) 

Atsakyti

dėl vyro viską daro. 

O cia ne auka? 

Atsakyti

Laba,

Restar su uogienes diena :4u:

O cia ne auka? 

Manau ne taip perskaitei posta :rolleyes:

Turbut Olaiva turejo omenyje, kad Ingrida nesijaucia auka ir viska daranti tik del vyro.

Mezgu.. kildinu mieline tesla bandelems, vakare i darba :oh:  lauke ryte rode -16 :blink:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte_: 29 sausio 2019 - 12:02

O cia ne auka? 

čia tik 4 žodžiai iš kitą reikšmę turinčio sakinio ;)

Atsakyti

Laba diena,

Restar, ir čia tave su Gimtadieniu :4u: Smagu skaityt, kokį poveikį ausinės gali turėt :D

Aš jau buvau išsigandus, kad savo mažas praradau kartu su rankinuku, bet šiandiennetyčia radau kitam krepšy, tai irgi laiminga :D kad bent ką išsaugojau :D

Būnant be vaikų tikrai lengviau pasiryžti didelėms permainoms. Su vaikais labiau apie viską pagalvoti reikia. Ir kiekvienam mūsų savi pasirinkimai. Man būtų faina išbandyt, kad ir ilgesniam laikui. Vis tiek visur kažką atrandam, kažką prarandam, bet jei požiūris tinkamas, tai belekur gerai :D

Va, aš dabar noriu šilumos, o buvus grupiokė iš Australijos siunčia nuotraukas, kaip batų padai prie asfalto limpa, tai va :)

PAstaruoju metu sapnuoju įdomius sapnus, lyg prabudus naktį galvoju, kad prisiminsiu, bet ryte jau viskas pamiršta būna :D

Atsakyti