Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

be veiklos 3 mėnesius?ar gal dar daugiau?be knygų, interneto ir mezginio?be suprantamos kalbos ir draugių?

su moškėm, uodais ir tvankuma :hmm:

nu...aišku žmogai skirtingi...

man jau vien palaidų lakstančių šunų užtektų

savo kaime prisižiūrėjus :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 29 sausio 2019 - 10:14

ai, Gadget, biškį gal tai info trūksta tos salos klausimu.

paplūdimys te negulimas - vien akmenai

žuvį reik apsigaut, o pasigavimas galimas už kokių 5 km. juosreiktų tuo pačiu akmenuotu paplūdimiu kulniuot turbūt.

saulė negailestinga žiauriai.

na, nert gal tikrai būtų galima susiroganizuot :D  iš žuvies kaulo kokį kablį susimeistrauji, kokios palmės plaušų pasiimi.....

Atsakyti

O už ką ją taip nubaudė :hmm:

Atsakyti

Sveikos.

Restar, su gimtadieniu!!!  :happybday: 

Oho, kaip Ingriduska isitaisius, is vienos puses, kartais pasvajoju, kad kas taip issiustu nuo seimos pailset, nu bet vaseli ar knygu tikrai reikejo pasiimt.

Atsakyti

Ačiū, merginos :). Imu viską! Ypač drąsą ir užsispyrimą bei ištrūkimą su mezgėjom! (Oi, profesionali čiuožėja  :lol: ). Bet tik pramerkiu akis ir čiuožiu, čiuožiu... Nu tokios smagios tos mano pačiūžos, lyg pačios čiuožtų. Linkiu sau dar kelias savaites žiemos. Snigt ir labai šalt nebūtina, bet nors -3 tegu laiko :).

Gavau ausines (labai man jų reikėjo) - dar lovoj vyras uždėjo su tokia gera muzika, kad ir apsalo širdis....

Ak, Ingriduška :wub:​ . Aš tai labai įsivaizduoju, kad jai ten nelengva.... ir visi tie privalumai, dėl kurių džiūgauja jos vyras, net ir man nebūtų privalumai. Skaitau viską tarp eilučių :). Uodų ten pilna, ryklių ir normalaus maisto (išskyrus žuvį) beveik nėra. Savaitės, max 2-iejų man būtų per akių akis  :B .

Atsakyti

ramintas taigi jei dar nuo šeimos pailsėt, o jinai tai su vyru ten :D

Nite matyt stipri meilė antrai pusei, aš saviškio taip nemyliu :D

Atsakyti

mano meilė saviškiui išmatuojama tik 400 km nekeičiant klimato zonos :D  SanPaulo nepasirašiau :rolleyes:

iš tikrųjų gal nėra ten taip blogai, gi žmonės gyvena ne per prievartą ten. mums gal sunkiau suvokti, kai psavo noru atsisakyti įprastų dalykų. bet atrandi tuos kitokius dalykus. labai įkvepiantis buvo paskutinis Ingriduskos postas FB

Atsakyti

iš tikrųjų gal nėra ten taip blogai, gi žmonės gyvena ne per prievartą ten. mums gal sunkiau suvokti, kai psavo noru atsisakyti įprastų dalykų. bet atrandi tuos kitokius dalykus. labai įkvepiantis buvo paskutinis Ingriduskos postas FB

Nu paskaičiau :hmm: neabejotinai kiekvienam savo, bet nemanau, kad būtina trenktis į kitą Žemės rutulio pusę, kad susipažintum su ... savim :huh2:

Atsakyti

hehe :) man meilės sau matyt ant tiek pakanka kad tikrai nenoriu dar jos ieškot kažkur

bet tai čia matyt kaip kam :D

manęs tsakant neįkvėpė, bet džiaugiuosi už ją :)

Atsakyti

O as turejau progos pasiieskot ir perziuret nuotraukas, tai be vaiku, tikrai vaziuociau. Bet turbut tikrai dvieju savaiciu butu sociai.

Atsakyti

Nu paskaičiau :hmm: neabejotinai kiekvienam savo, bet nemanau, kad būtina trenktis į kitą Žemės rutulio pusę, kad susipažintum su ... savim :huh2:

na, mes dažnai to patys nejausdami ieškome kompromisų. ir turbūt kitose sąlygose tiesiog eitume ten, kur mums patogiau. t.y. arčiau įprastų sąlygų

bet sutinku - per toli. tik tiek, kad visada galima viską mesti ir grįžti

Atsakyti

Tiesa, šią naktį sapnavau, kad su Qqut ir jos vaikiu Neries pakrante vaikščiojom :). Buvo ten kažkokių akmenų didelių krūva, kur vaikis lengvai perlipo, o mudvi lipo ir įpuolėm gerokai į Nerį :D. Net jaučiau tą jausmą - šalta, šlapia, nosis pilna vandens, ausis skauda.... Bet ryte nieko :). Ai, dar sapnavau, kad  2 dar didesnius katinus, nei mūsiškis įsitaisėm. Buvo labai miela juos paniurkyt, bet ir nerims buvo dėl jų tarpusavio konkurencijos.  Žodžiu, tokia ir šlapia, ir švelni naktis.

O ryte tai man abu dvynukai pasidovanojo :) - vienam gerklę, kitam galvą skauda, tokie apgailėtini, kad liko namie. Tai vietoj to, kad ramiai padirbėčiau, dar juos maitint ir apšokinėt. Bet tik iš ryto buvo savęs truputį dėl to gaila, o dabar dzin - ausinės prideda laimės :).

Atsakyti