Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Abelo, aš iki šių metų irgi vos kelis kartus, gal 4  buvau čiuožus :)  O šiemet irgi jau 4 :). Tai tereikia tik noro. Arba noro su vaikais lauke pabūt, kad jie pasimokytų :)  .

Su blogai kalibruotais aparatais porą kartų irgi buvo bjaurių atvejų. Tai mane komoj norėjo matyt, tai vaikui vėžį pripaišyt. Eina peklon toks neprofesionalumas... 

Atsakyti

Labas rytas

Restar su gimtadieniu :4u: :4u: :4u:

Atsakyti

Butikėlis tik Restar585365_18053031_3278971_1d7776b6_image.j

Atsakyti

Ir atnešu greitamezgių neutralių siūliukų - tokius gi tik dovanų gaut, ania?

BigLoop_LoopyMango.jpg?88496605606701125

Šiandien tingiu.

Kaip šauniai susiskaitė Restar 4 kartai iki šių metų! Nes aš irgi skaitydama suskaičiavau, kad beveik profesionalė čiuožėja.

Taip, taip, viskam reikia noro.

Linkiu turėt ir norų, ir noro, ir užsispyrimo!

PS Man Andes buvo irgi maždaug kaip virvės, po mėgstamukų ploniukų :) Bet ir storo siūlo mezginys gerai! Vakar sūnus gyrė nusiūlintas pirštines, kad daaaug daaaug geresnės už pirktines: neperšlampamų nemėgsta jis, plonos kad ir šiltos, bet greit perdrėksta - gi snieginis žmogiukas - o va ANDES jam laaaaabai tiko.

Atsakyti

Labas rytas

Restar su gimtadieniu  :4u: 

Atsakyti

Snieginis žmogiukas :hihihi:  beveik kaip sniego žmogus

Labas rytas,

Restar, labai taiklūs Gadget palinkėjimai - norų, noro, užsispyrimo ir dar pridėčiau - drąsos. Su tavo švente!

pliam, vėl man galva sukasi. Ingriga, kaip tavo sesei?

kažkaip man jau įtarimas kyla kad kokie nors hormonai nuderinti pašokdina tuos mano kristalus. bo nes aną kartą pirmą ciklo dieną prasidėjo, praėjo mėnuo ir vėl tą pačią dieną

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 29 sausio 2019 - 09:32

o tai katuk gal tau kompleksinis koks sukimasis ne vien dėl kristalų?

Atsakyti

o tai katuk gal tau kompleksinis koks sukimasis ne vien dėl kristalų?

tai šeimos gydytoja įtarimų visokių turėjo, dėl to tyrimus darė. vat skydliaukė biškį jau parodė savo tingumą. eisiu kitą savaitę pas endokrinologą, gal tikrai turi įtakos.

tai dar gerai, kad tuos pratimus moku, kažkaip vakar padariau, tikrai geriau pasidarė, šiandien kiek svaigstu, bet ne iki gulėjimo

Atsakyti

Restar, linkiu, kad pagrindinis šių metų noras- ištrūkt kur nors su mezgėjoms išsipildytų 120 procentų :) :* 

Atsakyti

Restar, su gimtadieniu :4u:  Čiuožk per gyvenimą lygiu ledu :4u:

Visoms linkėjimai nuo Ingriduskos :4u: Sakė taip nori nert, kad nunertų dvigulei lovai užtiesalą iš plonybinių siūliukų :D​ 

Atsakyti

aš kaip tik apie Ingridušką buvau pagalvojus kad gi galėjo pasiimt motera nors vąšiuką ir siūlų nes nu liūdna jai ko gero ten :)

Atsakyti

Muhahahaaaaaaaa, išvežkit mane į saulėtą salą su allways šviežia žuvim ir paplūdimiu, parašysiu, kokiaaa man tiaaaa kančiaaaaaaaaaa

Atsakyti