Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gal tyrimą reikia pakartot? Gal kraujas per tirštas? Nes prie tokių skaičių, rašo, kad po didelės traumos ar chirurginės intervencijos (turbūt jau šitą info pati radai).

Man kai darbe darė bendrą kraujo tyrimą, trombocitų rado žemiau minimalių normų. Kai pakartojau po poros mėn, viskas buvo gerai.

Atsakyti

Abelo, gal tu turi idėjų, ką gali reikšti crb 300, nors savijauta gera :hmm:​ 

Aparato klaida. Nu bet nugąsdino tai eina sau. Padarė tyrimą, ir tiesiu taikymu nugrūdo į santarus. O ten parodė 1.5. Nu pikta esu tai kaip velnias :B​ 

Atsakyti

Liniuka, visa laimė, kad tik tiek  :4u:​ 

Atsakyti

Aparato klaida. Nu bet nugąsdino tai eina sau. Padarė tyrimą, ir tiesiu taikymu nugrūdo į santarus. O ten parodė 1.5. Nu pikta esu tai kaip velnias :B​ 

Antėjoj tyreisi?

Atsakyti

Ne čia M. šeimos centre tą tyrimą padarė. 

Atsakyti

Pačiūžos išbandytos  :wub: , esu be galo be krašto laiminga, emocijų pliūpsnis.... Turiu legalią progą išeiti į lauką, nes šiaip tai nelabai turiu tikslo be kokios parduotuvės :). O netoli namų yra čiuožykla - pradinės mokyklos, kur kviečiama čiuožinėti visa bendruomenė. Turiu pripažinti, kad ledo kokybė čia geresnė negu Lukiškių aikštės.... Laukiu, kol mažajai ateis šalmas, tada jau rašysiu leidimą ir galės čiuožinėti per prailgintą  :wub: . Vakarais dar labiau pramoks kartu su manim ir bus visai erelis :).

Vyrui irgi tiko mano pačiūžos, tai kurį vakarą irgi vesiuosi, pavedžiosiu nabagėlį, nes jis pirmą ir paskutinį kartą ant pačiūžų stovėjo dar kai buvom nesusituokę :). O aš tada truputį ir pramokau :). Paskui su riedučiais ir pirmagimio vežimėliu treniravausi :).

Atsakyti

Aš tai esu kartą kokių 8 metų bandžius čiuožt su kažkokiom išklypusiom pačiūžom, tai tuo mano čiuožėjos karjera ir baigėsi.

Atsakyti

Liniuka, nemačiau laiku, būčiau irgi liepus kartot tyriną, bet džiaugiuos,kad viskas gerai baigės ;) tokių skaičių geriau nematyt savo artimųjų tyrimuos. Tik tam šeimos centrui tai reikėjo pranešt,kad pievas jų aparatas rodo. Nes gi yra visokios aptarnaujančios firmos ir kalibravimai ir pan. Nu tegu susitvarko žmonių negąsdinę ar neduokdie ką nors pražiūrėję į kitą pusę  :blink:​ 

Atsakyti

Smagu Restar skaityt apie pačiūžas  :wub: aš irgi noriu, bet esu čiuožus kokius triskart gyvenime ir nedrįstu.... dar ir slidžių noriu kai šiemet tokia graži žiema  :wub:​ 

Atsakyti

Nu simui neseniai dare su tuo paciu aparatu turbut ir viska ok parode  :blink:  Nu buciau turbut numirus is strioko vietoj jei taip

Apacios atnara baigta, liko krastas ir rankoves sutvarkyt, siulu beveik 2matkiai tai turetu uztekt vistik

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 28 sausio 2019 - 22:14

Ramintas, sveikinimai!!! Matau motinystė įtrauke :) smaguma!

aš šiau klausimu esu dozuota :) nes mano atominiai kadrai viens už kita geresni- jau trečio bijočiau ir bebandyti :) nes gi geometrinės progresijis savoka puikiai man subokiama :)

bet nuoširdžiai pritariu teiginiuu kad vaikai yra gėris ir taškas :)

Atsakyti

Tėvu susirinkimas atbutas :) ryt pasiteambuildinti reikia, nes gi mamot įmonės metu atidarymo tai mums negana :) su visais kosmonautais ir  misijom i Mėnulį :) reikia ka nors žemiško nuveikti :)

ir antroj savaites pusej tureciau jau čiuožti nuo kalnu :) ir bijau ir noriu :) tikiuos viskas bus ok. Tik gaila kad su cepelinais susikirto šitas reikalas.... nu reiks gal Kaune pavasaru koki grand meeta su grand tema, kad daugiau virbalu prisiviliot sugalvoti :)

Atsakyti